slu |
לפני 17 שנים •
31 באוק׳ 2007
גבר עם אקדח
לפני 17 שנים •
31 באוק׳ 2007
slu • 31 באוק׳ 2007
אני אוהבת גברים עם כלי זין.
זה יכול להיות סכין, אקדח, ידיים, או הזין בעצמו. כל מה שאומר כח, שאם לא ישתמשו בו באחריות וזהירות.. יגרום נזק. מתארת לי, עומד שם גבוה, חזק - כבר הרגשתי את הכח הזה קודם כשהוא היה בתוכי, מחזיק חזק, קשה כמו אבן. יש לו ידיים ופיזיקה ממש טובים. זה ברור שכאן לא כוחות, ואח! כמה שאני אוהבת לגלות את זה כל פעם מחדש... מתחשב ולא מתפשר לרגע. תמיד רגוע גם כשאני עושה הכל כדי לעצבן - זה משגע אותי! חותר לי בפנים עוד ועוד ועוד עד לרמה שזה כואב. רוצה שלא יפסיק. כשנרגע אני מלקקת את הזיעה ממנו... מהזין עולה לבטן..לקעקוע ששם, לפטמות, לצאור, לאוזן.. מתעכבת יסודית על כל איבר.. - מבקשת לראות, והוא שם על עצמו מבט רציני כזה... בוגר (כמה שגברים חמודים כשהם עושים את זה) . הוא לוקח את האקדח, פורק את המחסנית ובודק שלא נשאר כדור בפנים - התנועה הזו לבד מרטיבה כשזה קורה. כלי כבד כסוף - נחמד אני יורה בשתי ידיים, לוחצת על ההדק. " לא יורים עם שתי ידיים" מראה לי "זה יטה לך את האקדח".... רואה את שרירי הזרוע שלו נדרכים, מבט רציני, מקצועי, בטוח בעצמו.. עוצמה. זה מן חוסר אונים אל פני כח כזה, כי באמת מה כבר אוכל לעשות? וביטחון. רוצה להתנפל עליו וללקק כל ס"מ של שריר מהבסיס למטה ועד לצואר. אם היה זמן הייתי מתחילה הכל מהתחלה.. lol, בטח אין לו מושג מה שתנועה פשוטה עושה. * כל הכתוב לעיל הינו בגדר פנטזיה ואינו בא לתאר מציאות קיימת כלשהי. כל הדמויות הנזכרות לעיל הן פיקטיביות וכל קשר בינן לבין המציאות הינו מקרי לחלוטין. או שלא... |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
אם הייתי יודע
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
קליבר(שולט) • 1 בנוב׳ 2007
שאת אוהבת גברים עם אקדחים !!!
( חשבתי שמצלמות וידאו .. נו מילא ) www.glock.com |
|
האמפרי |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
האמפרי • 1 בנוב׳ 2007
אקדח המופיע במערכה הראשונה ירה עד סוף המערכה האחרונה (או משהו כזה בערך).
את זה צ'כוב אמר. ואני אומר, אקדח? פנטסיות אלימות? נייט !!! יש לנו דור עתידי לחנך ולהנהיג ויש סכנה שמישהו שאינו מבין מה הוא בדס"מ יקרא את מה שכתבת וירצח אישה עקב כך. למה להפריע את מנוחת השכנים הנעימה של ארצנו ברציחות שווא של נשים? (אשכרה ההורמונים אצלי משתוללים ואני כנראה צריך לקבל). |
|