מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
אני בידיים שלך
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 3 בנוב׳ 2007
זזתי מצד לצד, התפתלתי וניסיתי להתחמק, החלום הזה פנימי
נאבקת מתוך השינה. משהו מוזר קורה ואני לא שולטת בו הגירוי פנימי והחלום בלי רשות גולש למגע דקות לקח לי להתעורר ולהבין שהדבר שאני מתחמקת ממנו גם מתוך שינה הן האצבעות שלך. צמאה להן תמיד וכשהן בתוכי אני רוצה כבר משהו אחר מתוך הרגל שולחת את היד להזיז את שלך אבל עוד חלשה, ספק במציאות ספק חלום בזמן שהתעוררתי רק דבר אחד היה לי בראש דווקא באמצע הלילה כשאני ישנה ועוד כשהלכתי לישון מוקדם אתה רוצה משהו ולוקח. מעיר אותי בצורה הרומנטית המחרמנת הזו מעניק לי את שני העולמות יחד הסתובבתי ועכשיו אני למעלה כדי שתשכב ותתן לי להעניק לך לא נתת להתעוררות הפתאומית יותר מדי מקום אז סובבת אותי חזרה והאצבעות שלך מלטפות מבפנים והמבט מלטף מבחוץ אבל לא ראיתי כי העיניים עצומות התהפכנו במיטה כמו בסרטים ועשינו עוד המון ובבוקר התעוררנו והייתי רטובה והמשכת לעטוף ולחדור החדירות החזקות והרציפות זרקו אותי לאמש בשבילי הוספת מימד לעולם הזה אתה מציף אותי באושר בכל רמה ודרך שקיימים עקרון הרצף הזה, האושר שממשיך וממשיך לא מניח לי להבין אם אני חיה או בחלום בדיוק כמו שהראית לי אתמול. אני אוהבת אותך |
|
lori{ע_מ} |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
lori{ע_מ} • 3 בנוב׳ 2007
אני אוהבת את שניכם. המון.
ואין לי ספק ששניכם מוסיפים מימד נוסף זה לחייו של האחר אתם מנוגדים ומשלימים וכל כך יפים יחד הדלקתם את האור כדי שכל השכנים יישמעו? }{ |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 3 בנוב׳ 2007
ועכשיו השאלה המתבקשת היא האם צעקת חזק מספיק בכדי שהשכנים יראו?
עוד המון מזה לשניכם }{ |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
עבודת מאסטר{lori} • 3 בנוב׳ 2007
אהבתי
את הרעיון, את החיבור ביניכם, את הכתיבה, ובעיקר את הפסקה האחרונה. |
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
Tיפוס(שולט) • 3 בנוב׳ 2007
טוט כתב/ה: ועכשיו השאלה המתבקשת היא האם צעקת חזק מספיק בכדי שהשכנים יראו?
עוד המון מזה לשניכם }{ או " האם צעקת מספיק על מנת שישתיקו אותך עם גאג" ( ראו את הפוסט בפורום השני ..) |
|