מאלפת בשוט ומבט(שולטת) |
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2007
משרת - נהג
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2007
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) • 9 בנוב׳ 2007
מדמיינת:
בוקר, הטלפון הנייד מצלצל. קול גברי אומר - ""אדונית שלי, אני חונה מול ביתך. לשרותך"" אני יורדת למטה. הוא מזדרז לקראתי , לוקח מידי את תיק המחשב. פותח לי ברוב טקס את דלת הרכב, מגיש לי את כוס הקפה שרכש לפני דקות מספר בארומה או בארקפה. לחייו סמוקות. עמידתו זקופה וגאה. עינים מציצות בי. מחייכות, מושפלות, מבקשות. אני מגישה לו את כף ידי לנשיקה. מרגישה את שפתיו רועדות שכהוא נושק לה. הוא נכנס לרכב ונוהג בדרך לעבודה. אני מתבוננת סביבי. הרכב - מבריק. ממוזג כמו שאני אוהבת. מוסיקת ראגיי טובה מנגנת. דיסק חדש שהוא צרב. אני מרוצה ממנו. אני מצווה עליו לסטות מהדרך. לעצור בפינה פומבית פחות. אני מסירה את הסנדל ומצווה עליו לגשת לדלת הרכב שלי. הוא פורס ברוב טקס שמזכיר לי משרת אנגלי, מפית על הריצפה. כורע על ברכיו ומקבל את הרגל שלי לנישוק וליקוק. אני חושבת לעצמי. הוא באמת מצטיין, הערב אחשוב על סשן שיתגמל את מסירותו, שיאפשר לו להגיש את הכניעה שלו ללא מעצור. הוא חוזר לרכב, ומסיע אותי למשרד המפואר שלי. מספיק לדמיין, הגיע הזמן, לבחור לי נהג. Q |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2007
Blondie the good(מתחלף) • 9 בנוב׳ 2007
On every street in every city, there's a nobody who dreams of being a somebody
מתאים לא? |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2007
המשיח מגיע תיראו עסוקים?
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2007
godisafemale(שולטת) • 9 בנוב׳ 2007
אוי זה טוב! צוחקת כמו מזמן שלא. בלונדי!!! תודה. |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2007
Re: המשיח מגיע תיראו עסוקים?
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2007
Blondie the good(מתחלף) • 9 בנוב׳ 2007
godisafemale כתב/ה: אוי זה טוב! צוחקת כמו מזמן שלא. בלונדי!!! תודה. על לא דבר גודיז, בשבילך תמיד |
|
דוקטור מרטינס(נשלט) |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2007
דוקטור מרטינס(נשלט) • 10 בנוב׳ 2007
אני לא מבין מדוע זה רק בדימיון ?....
|
|