שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

חורף

123457​(נשלט){תפוס}
לפני 17 שנים • 19 בנוב׳ 2007

חורף

123457​(נשלט){תפוס} • 19 בנוב׳ 2007
הגשם דפק על חלון ביתה ורעמים וברקים הרעישו והאירו את השמים
הוא דפק על דלת ביתה ומייד שמע את קולה הסקסי והשולט.
תתפשטי לגמרי ותלבשי את התחתון שהשארתי לך בחוץ ותכנסי על 4 לכיוון הסלון.
רעדתי מהתרגשות ומקור, הייתי ערום לגמרי מלבד תחתון חוטני בצע אדום אשר פילח את ישבני, זחלתי על 4 לכיוונה והרגשתי את חום הבית.
היא המתינה לי בחדר חשוך שרק אש הקמין בוערת בו התקרבתי ושמעתי את קולה, מזמין אותי להתקרב.
לא ידעתי למה לצפות וגם היא לא ידעה, שוחחנו ארוכות על התשוקה של השליטה שבערה בה ... היא רצתה לבעול, לשלוט ולהפוך אותי לכלי בידיה ואני ממש לא רציתי לאכזב אותה.
"קדימה כלבה, בואי נראה אותך ... תסתובבי !! מממ ... " היא ליטפה את ישבני
"אהבתי את החוטיני " ואז היא תפסה אותו חזק ומשכה אותי לכיוונה ולחשה באוזני
הלילה את שלי כלבה , שיהיה לך ברור שאני שאם לא תספקי את הסחורה את לא תגמרי ואם את תגמרי לא בזמן את תבלעי הכל "
היא שלחה יד חמה לכיוון איברי וליטפה אותו ... " אני רואה שאת כבר רטובה, יפה לך, עכשיו את מתחילה ללקק והכל וטוב ... היא שלחה את כף רגלה הסקסי לכיוון הפה שלי ואמרה קדימה זונה ...
ליקקתי את אצבעותיה, לאט וביסודיות ואז היא קשרה את עיני ולקחה אותי למסע ממדהים על גופה, ליקקתי הכל, את טבורה ואת ישבנה ליקקתי את החור שלה ביסודיות, היא לקחה אותי למקומות שהביאו אותו לשיא אחר שיא ... ריח גופה והתשוקה שלה הטריפו אותי עוד ועוד ... ידעתי שעוד מעט אצבעותיה יפלחו אותי
ואני יהיה שוב הכלבה החרמנית שאני כל כך אוהב להיות

יש ימים שאתה כל כך חרמנית, החושים שלך כל כך מחודדים, אתה יודע מה את רוצה.... אתה יודע שזה יכאב והיא לא תרחם אבל אתה רוצה את אצבעותיה מפלחות אותך ואתה מוכן לעשות הכל על מנת להשיג את המטרה .. ממש כמו סם, התמכרות .... ככה הרהרתי לי בזמן שאני נמצא תחת רגליה .. ערום כיום הולדי, רק חוטיני אדום צמוד לחור הקטן שלי מחכה להרגיש אותה חופרת ...
היא לבשה כפפת גומי ולקחה חומר סיכה "תרימי את הישבן ותפתחי אותו"
הרגשתי את האצבע נכנסת וחופרת מסתובבת , יוצאת ונכנסת מהר ולאט יותר מהר ויותר מהר .... כן כלבה קטנה שלי את יכולה לגנוח ... כמה שאת רוצה ...
אני לא יוצאת מפה כל כך מהר ... ואז עוד אצבע נכנסה והרחיבה אותי "תפתחי את החור כלבה, אחרת זה יכאב לך " שמעתי את צחוק קולה וכף יד חשופה ליטפה את איברי. " את מטפטפת, אני רואה שאת ממש חרמנית "
גנחתי ונאנקי ללא הפסקה בקצב של אצבעותיה ... היא דפקה אותי כמו שדופקים זונה כמוני ... ללא רחמים ...
"עכשיו חמודה לנעבור לזין שאת כל כך רצית לקבל ... ונראה כמה שאת זונה"

הלילה עוד צעיר חמודה שלי, היא אמרה וראיתי אותה מחזיקה בידה את הסטרפאון
אבל עכשיו את הולך ללקק וכדי שזה יהיה טוב.
הכנסתי את ראשי בין רגליה והתחלתי ללקק את הירכיים ואת הרטיבות שבניהן,
האיבר שלה היה חלק למשעי והרוק שלי התערבב ברטיבות המדהימה. ליקקתי עוד ועוד, מצצתי את הדגדגן המדהים שלה והרגשתי אך היא דוחפת את ראשי פנימה, לא נותנת לי לקחת נשימה, היא אמרה מידי פעם "תלקקי כלבה כן כן תלקקי ככה", אני ליקקתי עוד ועוד, ואז היא הפכה אותי על הגב והתישבה עם הישבנים המדהימים שלה על הלשון החמה שלי, ופיסקתי את הישבנים וליקקתי בשקיקה כל חלק בישבן המדהים הכנסתי את הלשון עמוק עמוק והריח המשכר שהיה באוויר של החרמנות.
היא קמה ולבשה את הסטרפאון הדו צדדי על גופה העירום ואמרה לי להסתובב ולפסק את החור שלי ... הרגשתי אותה נכנסת ס"מ אחר ס"מ ... הרגשתי איך הוא ממלא אותי ונכנס עמוק עוד ועוד ... הכאב המעורבב עם ההנאה הטריפו אותי ...גנחתי ונאנקתי והיא התחילה לדופק עוד ועוד יותר עמוק ויותר מהר
אני גנחתי ושמעתי אותה מצחקקת ... כן כלבה שלי ... זונה טובה שלי ....
ההרגשה הייתה מופלאה .... היא הכניסה אותו עמוק עמוק ואז תפסה את הפיטמות והתחילה לשחק בהן, למולל אותן, למעוך תחילה בעדינות, מסובבת עוד ועוד חזק, הכאב החד מעורבב עם ההנאה. הרגשתי כמו כלבה מיוחמת, כמו זונה בחוף הים, נדפקת ללא שליטה, ללא יכולת לזוז.
"אוי לך אם את גומרת ללא רשות" היא לחשה לאוזני, "את תגמרי רק שאני ארשה לך אם בכלל כלבה".
היא שלפה את הסטרפ החוצה והרימה אותו ונעמדה מולי, קדימה כלבה תלקקי הכל אני עבדתי קשה עכשיו תורך.
הכנסתי את ראשי בין ירכיה וליקקתי את הרטיבות ... שמעתי את גניחותיה והיא תפסה את ראשי ודחפה אותי עמוק עמוק לתוך הרטיבות, הלשון והשפתים, נישקו וליקקו ומצצו כל חלק לאט ומהר, עמוק ובסיבוב.... ידעתי לענג אישה, מלכה גבירה .... שמעתי את קולה ואת גניחותיה ..."כן כלבה תלקקי כלבה עוד ועוד ...
ואז שהיא גמרה היא הניעה את כל גופה על פי והידקה חזק ואני ליקקתי ומצצתי הכל..... הריחתי את ריח גופה המשכר ושמעתי את קולה הנעים והייתי בטרוף חושים.
"עכשיו תורך כלבה, רוצה לגמור ? " שאלה אותי, התשובה כמובן היית ברורה ... הייתי כל כך חרמנית... כל כך מיוחמת .... ביקשתי ממנה שדפוק אותי שוב ...
"קדימה כלבה, על הגב, תרימי את הרגלים ..." היא קשרה לי את הידים לרגלים בתנוחה בה לא יכולתי לזוז ... הייתי חסר אונים ... ואז היא הכניסה ללא שום הכנה את הדילדו שבידה ישר לתוך החור ... הכאב היה חד אך פחות נורא ... הייתי די פתוחה והיא התחילה לדפוק אותי מהר וחזק .... אני גנחתי כמו שלא גנחתי מעולם ... לא יכולתי יותר ... התחננתי שתיתן לי לגמור, הייתי בטרוף חושים ...
גנחתי וצעקתי והתחננתי ואז היא לקחה יד ותוך כדי שהיא דופקת אותי חזק, היא החלה לגעת באיבר שלי, מלטפת לאט ובעדינות ויותר מהר ויותר וממשיכה לדפוק חזק ..... ואז היא אמרה עכשיו תגמרי זונה, ואני השפרצתי והיא שפשפה אותו חזק ומהר ואני גנחתי חזק והתפתלתי לכל כיוון .... "כלבה טובה" היא אמרה ונשקה לשפתי .....