LINOR |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
NO LINIT NO RESPECT
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
LINOR • 24 בנוב׳ 2007
אז ככה היום יום שישי אני כרגע חזרתי ממעדון ה"נו לימיט" ולמה כתבתי כאן את השרשור כדיי לציין עובדה מאוד חשובה ואפילו שפגעה בי בצורה שהכריחה אותי לפתוח את השרשור הזה..
אין בכוונתי לזלזל במנהלי הליין או לכתוב שרשור על מנת לפגוע בהם הם משתדלים או לפחות מנסים על הצד הטוב ביותר. מה שקרה אז ככה אני וחברה שלי גם קוקסינלית באנו למועדון הלימיט כדי לבלות עם מכרים מתוך הפורום הנוכחי ומתוך רצון להרגיש שייכות כחלק מעולם הזה. נתקלנו בצורת התנהגות גזענית ודוחה שחובת ציון בכל מקום אפשרי. חברה שלי שתתה כוס יין אדום ואחד מבלייני המועדון שפך עליה את הכוס היא ניגשה אליו בצורה מכובדת וציינה ששפך עליה את היין על השמלה ועל היד שלה הבחור מתוך זלזול פנה אליה בלשון זכר ואמר לה "אולי אתה עשית את זה לעצמך" "אולי שפכת על עצמך" אני בדיוק נגשתי אליה ושמעתי אותה צועקת כשביררתי מה קרה היא הסבירה לי ניגשתי לבחור שיתנצל בפניה בצורה מכובדת ומנומסת אותו בחור ענה לי "לך תזדיין" בלי להסס הפרדתי מן הכוחות וניגשתי לאחת ממנהלי הליין שבאמת כיבדה אותי ואת חברתי בצורה מדהימה וביקשו להוציא את הבחור מהמועדון בטענה שלא יחזור שוב, לא משנה שאחרי 10 דקות הבחור שוב היה בפנים וצוחק על המדובר. אני נגשתי לחדר הסשנים (יותר נכון חדר המיטות) ושם היתה בחורה שירדה לכמה גברים נכנסתי בשקט ועמדתי בפינה מתוך התעניינות בצפיה ופתאום אחד הבחורים שהיה שם האיר עליי בפנס הפלאפון והתחיל "להעביר דאחקות עליי" באותו רגע ניסיתי להשתיק אותו ואז גם הבחור עצמו דיבר אליי בלשון זכר ובצורה דוחה, עד שגרם לי להתפרצות זועמת עליתי למיטה והתחלתי לבעוט בבחור, כשהגעתי למנהל הליין או המועדון הוא התפלא איך ב10 דקות אני וחברה שלי יצרנו מהומה וניסה להסביר לי למה אני לא בסדר! תמוה מאוד כנראה שברק מכה פעמים באותו מקום אבל אני לא צפיתי שמקום שמנהלי הליין מכבדים אותי כקוקסינלית יצדדו בצד האנשים בדיבור גזעני ומלוכלך יוצא להם מהפה במיוחד כשאני רואה עצמי שייכת לעולם הבדס"מ כחלק בלתי נפרד ממנו. יצאתי משם ואני בטוחה שלא אחזור כי צורת התנהגות כזו מצד הבליינים ומצד הגנתו של מנהל המועדון אינה גורמת לי שייכות למקום! השרשור הזה אינו מנסה לפגוע בהנהלת הליין אלא להראות צד אחר ואפילו דוחה גם במקום ש"הכללים" בו אמורים להיות ברורים ! ! ! |
|
אנקת גבהים |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
אנקת גבהים • 24 בנוב׳ 2007
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=20834
כבר נגעלו מזה קודם... אולי צריך להבין שזה קהל מעורב ולא רק מהקהילה. לסוג מסיבות של חילופי זוגות ובדס"מ (שממש לא מובן לי מה הקשר בינהם). - מגיעים גם טיפוסים מבחילים. |
|
שוגי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
לינור.
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
שוגי(מתחלף) • 24 בנוב׳ 2007
המסיבה אתמול הייתה אחת המסיבות הטובות והמהנות עד שהתחילה האלימות.
כנוכח בסיטואציה אוכל לאמר שאת/אתה התנהגת בצורה אגרסיבית מאוד, כשלא נענו לבקשתך להוציא את חבר הקהילה מהבר. לדעתי יש מס' מסקנות מהאירוע: 1. עניי עירך קודמים. 2. דרמה קווין יוצרת פרובוקציות וצריכה להתמודד עם התוצאות בעצמה. 3. אוויטה, מינרווה, דיווה, דראג קווין- כל אחד והמקום שם הוא מרגיש בבית. לתשומת ליבך, שוגי. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 24 בנוב׳ 2007
עצוב לשמוע !
איפה הסבלנות ,איפה האנושיות . הכי מרגיז למה זה קורא בקהילה שאומרת שהיא פתוחה ומקבלת את כולם. אני שמח שלא הייתי שם ,אני חושב שמכות זה מתאים לגיל שעברנו מזמן. אני לא בא בטענות ללינור או לחברתה. כי הטרידו אותן רק אבל רק כי הן שונות. זה שהן הגיבו באלימות זה לגיטימי למצב ששופכים יין על שמלתה ומשפילים אותה. אני לא רוצה להתעסק במה ומי דבר אחד אני יודע אני לא אכנס לשם לעולם!!!! |
|
LINOR |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
Re: לינור.
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
LINOR • 24 בנוב׳ 2007
שוגי כתב/ה: המסיבה אתמול הייתה אחת המסיבות הטובות והמהנות עד שהתחילה האלימות.
[] r]
כנוכח בסיטואציה אוכל לאמר שאת/אתה התנהגת בצורה אגרסיבית מאוד, כשלא נענו לבקשתך להוציא את חבר הקהילה מהבר. לדעתי יש מס' מסקנות מהאירוע: 1. עניי עירך קודמים. 2. דרמה קווין יוצרת פרובוקציות וצריכה להתמודד עם התוצאות בעצמה. 3. אוויטה, מינרווה, דיווה, דראג קווין- כל אחד והמקום שם הוא מרגיש בבית. לתשומת ליבך, שוגי.[/colo זאת בדיוק הגזענות בה אני מדברת עלייה התנהגנו בצורה אגרסיבית כשלא הוציאו חבר מהקהילה אני מלכה 5 שנים ואני לא שייכת לקהילה כי אני לא מזיינת גברים עם סטרפ און או כי עשיתי שינוי כנגד רצונותיו של אלוהים? אוויטה מינרווה והדיווה תקבל אותך גם עם תבוא עם ניטים במצח בחיבוק תלמד אתה לקבל את השונה |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
ים_yam(לא בעסק) • 24 בנוב׳ 2007
לא הייתי אתמול ב NO LIMIT (לצערי) ואני לא יודעת מה בדיוק קרה, אבל אני מכירה היטב את הצוות שם, ואת גישתם המפרגנת והפתוחה לכל קהל שהוא.
המועדון הזה ערך לא פעם ולא פעמים ערבי קרוסדרסרים וטראנסג'נדרים באירוח מלא חום ואהבה, ואני לא העדה היחידה לכך. בעלי המועדון והצוות בו הם אנשים שתומכים ומעודדים אנשים לחוות את המיניות שלהם גם אם היא חריגה ל"נורמה" ולכן אני נוטה להאמין שהדיווח על יחס ההנהלה הוצא מפרופורציה. הבנתי שהאדם שהתנהג בגסות ושפך את היין, הורחק אך הצליח לחמוק חזרה פנימה, דבר שניתן היה לפתור בקלות על ידי פניה חוזרת לצוות. התגובה האלימה ללעג היא הסיבה לכך, לינור, שהסבירו לך שתגובתך לא היתה במקום. לא שאני לא מבינה את הפגיעה שחשתן; להיות מושא ללעג, זו לא חוויה נעימה לאף אחד, אך בני אדם בוגרים יכולים למצוא דרך תרבותית יותר להתנהל בה מול התנהגות ילדותית גם אם היא פוגעת. את לא יכולה לצפות לסבלנות ולסובלנות מאחרים אם את לא נוהגת באותה דרך כלפיהם. לבעוט באדם כתגובה על שטויות שפלט היא לא תגובה סובלנית כלל וכלל. לבוא בטענות אל המועדון והנהלתו על התנהגות אורחים בודדים בו היא כמו להחרים קולנוע בגלל כמה בני נוער מתפרעים או בגלל האנשים האלו שחייבים להסביר למי שיושב לידם מה קורה על המסך כל דקה. נכון - זה מעצבן, אבל ההנהלה לא יכולה לשלוט בכל אדם ואדם המגיע למקום, ועובדה שעל ההתנהגות החריגה הראשונה שהתלוננת הגיב הצוות בצורה אחראית והרחיקו את האדם המתפרע מהמקום. שוב, לינור, אני מבינה שנפגעת, וצר לי על כך, אני נגד ההתנהגות המגעילה כלפיכן וכלפי כל אדם. אני מאמינה שיש לתת יחס של כבוד לכל אדם באשר הוא, ועצוב לי שנתקלת בגילויי לעג מאנשים בורים וחסרי תרבות, אך יחד עם זאת, לאור המהומה שנוצרה, אל לך לבוא בהאשמה אל בעלי המועדון, הם לא אלו שאחראים למה שקרה. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
ימות-המשיח.
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
venus in our blood(שולטת) • 24 בנוב׳ 2007
ביום שנדע להשלים עם מהותנו (הבדסמית. ובכלל.)
ביום שנפסיק לפחד מעצמנו. ביום שנביט בהשלמה, בכבוד עצמי ובענווה(כן, זה אפשרי בעת ובעונה אחת )בעצמנו- זה יהיה גם היום שבו נכבד את האחר. |
|
LINOR |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
LINOR • 24 בנוב׳ 2007
ים_yam כתב/ה: לא הייתי אתמול ב NO LIMIT (לצערי) ואני לא יודעת מה בדיוק קרה, אבל אני מכירה היטב את הצוות שם, ואת גישתם המפרגנת והפתוחה לכל קהל שהוא.
המועדון הזה ערך לא פעם ולא פעמים ערבי קרוסדרסרים וטראנסג'נדרים באירוח מלא חום ואהבה, ואני לא העדה היחידה לכך. בעלי המועדון והצוות בו הם אנשים שתומכים ומעודדים אנשים לחוות את המיניות שלהם גם אם היא חריגה ל"נורמה" ולכן אני נוטה להאמין שהדיווח על יחס ההנהלה הוצא מפרופורציה. הבנתי שהאדם שהתנהג בגסות ושפך את היין, הורחק אך הצליח לחמוק חזרה פנימה, דבר שניתן היה לפתור בקלות על ידי פניה חוזרת לצוות. התגובה האלימה ללעג היא הסיבה לכך, לינור, שהסבירו לך שתגובתך לא היתה במקום. לא שאני לא מבינה את הפגיעה שחשתן; להיות מושא ללעג, זו לא חוויה נעימה לאף אחד, אך בני אדם בוגרים יכולים למצוא דרך תרבותית יותר להתנהל בה מול התנהגות ילדותית גם אם היא פוגעת. את לא יכולה לצפות לסבלנות ולסובלנות מאחרים אם את לא נוהגת באותה דרך כלפיהם. לבעוט באדם כתגובה על שטויות שפלט היא לא תגובה סובלנית כלל וכלל. לבוא בטענות אל המועדון והנהלתו על התנהגות אורחים בודדים בו היא כמו להחרים קולנוע בגלל כמה בני נוער מתפרעים או בגלל האנשים האלו שחייבים להסביר למי שיושב לידם מה קורה על המסך כל דקה. נכון - זה מעצבן, אבל ההנהלה לא יכולה לשלוט בכל אדם ואדם המגיע למקום, ועובדה שעל ההתנהגות החריגה הראשונה שהתלוננת הגיב הצוות בצורה אחראית והרחיקו את האדם המתפרע מהמקום. שוב, לינור, אני מבינה שנפגעת, וצר לי על כך, אני נגד ההתנהגות המגעילה כלפיכן וכלפי כל אדם. אני מאמינה שיש לתת יחס של כבוד לכל אדם באשר הוא, ועצוב לי שנתקלת בגילויי לעג מאנשים בורים וחסרי תרבות, אך יחד עם זאת, לאור המהומה שנוצרה, אל לך לבוא בהאשמה אל בעלי המועדון, הם לא אלו שאחראים למה שקרה. כנראה שלא קראת את השרשור שלי בצורה נכונה בעלי הליין אורלי וריפר אנשים מקסימים ומדהימים שכן היו לטובתי גם היום בשיחת טלפון שקיבלתי לצורך בירור ושיפור מעשים אבל האנשים שהתנהגו אליי בצורה דוחה הם אנשים מהקהילה שנקראים "אדונים" באיזה מובן כלשהו נכון תגובת ההתפרצות שלי לא הולמת אבל השתיקה את הבחורים כשהבחור ה"תגנב" שוב למסיבה משום מה השומר ה"תגנב" מאחריו ז"א שהיתה השגחה מסויימת על כניסתו החוזרת אני נורא מתנצלת אבל אלו הם התוצאות של אנשים שמדברים בצורה מזלזלת אני מדברת על רוני שטען שב10 דקות שאני נמצאת שם עם חברה שלי יצרתי בלאגן! לגבי ערבי קרוס וטראנס ג'נדר אינני משתייכת לאף אחד מהמושגים וכנראה שגם את לא בדיוק יודעת את ההבדל קרוס דרסינג וטראנס ג'נדר-זה שינוי מגדר ז"א גברים עם פטיש ללבוש נשי! טראנס סקסואל-גבר ששינה את מינו לאישה וחי כאישה סטרייטית לחלוטין כשאני רואה את עצמי משתייכת למסיבות אז אני משתייכת למסיבות סטרייטים בלבד כאישה בלבד ולא כגבר לובש! |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 24 בנוב׳ 2007
אם מרגיז אותך כל-כל שמדברים איתך בלשון זכר, כדאי אולי לעשות בדק-בית לפני שמתעצבנים על כל שאר העולם. בכל מקרה, נקיטת אלימות פיזית בתגובה לאלימות מילולית היא דבר שלא ייעשה, לדעתי.
אהה, ומגדר אינו גזע, ולכן הערות בנוגע אליו אינן יכולות להיחשב כקריאות גזעניות. |
|
תשוקה אדומה(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
לינור אישה יפה שכמותך...
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
תשוקה אדומה(לא בעסק) • 24 בנוב׳ 2007
אני לא מכירה אותך אבל יודעת בוודעות :
מותק , את אישה/מלכה אמיתית. כאב לי ובאמת לקרוא את מה שרשמת. אבל מוכרחה להודות שאני פשוט במצבך הראשוני ... לא יודעת אם הייתי מצליחה להתאפק מ-לא לתת לבחור עם היין איזה "מצלצלת" טובה. ( כי על יין אדום שנשפך לא בוכים, אלא מזילים דמעה וזה גם יותר מדי ! ) ולגבי "הברירת מחדל" שהעליב אותכן, זה רק מעיד על חוסר הביטחון הנמוך שבו. גם כן תולעת... אחרי הכל מתי יעליב אותכם מישהו שונה ממכם סתם ככה ?! ******* רק כשהביטחון העצמי/קצה הקודקוד שלו מגיע לסוליה של המגף שלך ואני בטוחה שהיית עם עקבים ! ******* ואכן למען הרקורד, גם אני נגד אלימות. ( אצלי העיניים אומרות הכל והפה סוגר עניין.) אבל גם אני לא אתן לאיש לדרוך לי על הכבוד בין אם זה גבר או אישה. ( ובלי עין הרע , יש מלא מהכבוד הזה אז אני גם מחלקת אותו בין סובבי - מדהים מה שזה עושה). בנוסף , אחרון ודי כי כבר מאוחר. רק רציתי להוסיף שעם התנהגות כזאת ,לפי דברייך כמובן , אני לא הייתי חוזרת לאותו מועדון ומשדרגת למועדונים טובים יותר וכמו שציינת יש הרבה כאלה שיכבדו אותך כמי שאת באשר את. פרשי כנפים אל על ... ואל תביטי לאחור. מאישה לאישה ! |
|