לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

המיפגש הראשון עם אדוני D11114

זמר​(נשלט)
לפני 17 שנים • 24 בנוב׳ 2007

המיפגש הראשון עם אדוני D11114

זמר​(נשלט) • 24 בנוב׳ 2007
לפי הוראת אדוני אני מפרסם את פרטי המיפגש הראשון שלנו והשתלשלות ההכרות

אדוני הנעלה ענה לי לפנייה שבה היצעתי את עצמי לשרותו בשאלה ישירה : האים חירבון ישר לפה של העבד זה במיסגרת הגבולות שלי כי זה תנאי חשוב מבחינתו אדוני היסביר לי בהמשך שלתפיסתו עבד שמקבל צואה מלכותית לפנה הוא עבד כנוע ומסור מאיין כמוהוא

בהתחלה מאוד ניבהלתי כי כמעט לא התנסתי בבזאר כבד למרות ניסיוני העשיר בתחום ובמעט הפעמים שעשיתי זאת שנאתי כל רגע וזה מאוד הגעיל אותי
אבל משהוא בפניתו הישירה של האדון בצרוף אינטואיציה גרם לי להשיב שאני מפחד אבל אים אדוני דורש אני אבצע את זה בהכנעה הוספתי בקשה בתחינה שאדוני לא יכריח אותי לבלוע את הצואה

בהמשך התחלנו להתכתב במייל ואדוני אמר לי שכתנאי מקדים למערכת יחסים אני צריך להסכים לכך שהוא שולט על הגמירות שלי כולל על יחסי המין עם אישתי ושיש לו דרישות נוספות שעלי לבצעה גם שאני לא איתו
מאחר וראיתי שיש לי עסק עם אדון רציני היסכמתי מייד

אדוני ציווה עלי לא לגמור אותו רגע ללא אישור שלו וציווה עלי לתרגל שלוש פעמים ביום :
לנעוץ מלפפון בישבני ולאוננן נימרצות עד כמעט גמירה ואז להפסיק בלי לגמור
ולבוא לפגישה כשהמלפפון נעוץ הישבני כשלוש שעות קודם

דבר שבוצע בעיקביות ובנאמנות וגרם לי לזיקפה כמעט תמידית ופחד ממשי מלגמור מכל גירוי קטן

אבל עמדתי במשימה על הסשן עצמו בהמשך היום
אנקת גבהים
לפני 17 שנים • 24 בנוב׳ 2007

Re: המיפגש הראשון עם אדוני D11114

אנקת גבהים • 24 בנוב׳ 2007
זמר כתב/ה:

אדוני ציווה עלי לא לגמור אותו רגע ללא אישור שלו וציווה עלי לתרגל שלוש פעמים ביום :
לנעוץ מלפפון בישבני ולאוננן נימרצות עד כמעט גמירה ואז להפסיק בלי לגמור
ולבוא לפגישה כשהמלפפון נעוץ הישבני כשלוש שעות קודם

דבר שבוצע בעיקביות ובנאמנות וגרם לי לזיקפה כמעט תמידית ופחד ממשי מלגמור מכל גירוי קטן

אבל עמדתי במשימה על הסשן עצמו בהמשך היום

מלפפון חממה ממש.

שימוש בירקות הינו מסוכן , והרי לא תרצה שהירק יתפרק לך וחצי ממנו יישאר לנצח ברקטום
או לפחות עד שתגיע לחדר מיון.
ממליצה על זהירות רבה.
בפי הטבעת יש שרירים טבעתיים חזקים מאוד.
בהצלחה בקשר החדש שלך..