סמרטי |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
סיפור 1 שלי באתר -צלחת מעופפת
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
סמרטי • 24 בנוב׳ 2007
טראאאאאאחחחחחחח קול ניפוץ הצלחות על הרצפה,השולחן הפוף,הנס קפה זורם על המרצפות כנהר חם של כעס וחוסר אונים.
שתיקה...נשימות כבדות,מבטים מצטלבים ולפתע בהמשך ישיר של מחול הטירוף,החל הגרון להפיק קללות!!! פתאום ללא הודעה מוקדמת,היא התיישבה על הכורסא,סיכלה את רגליה לתנוחת צלב,כאילו מרמזת לו....עקב מסמר מגפיי ידביק אותך כמו את ישו לצלב.מבטה הקר,הרעיד את קולו,החל למלמל,עצמותיו נקשו בבהלה...לא ציפה למבטה,שעוצמתה הפנימית תצא באמצע סצינה ונילית רגילה.הסיר מיד את חולצתו,החל לנגב בטירוף את הרצפה,אסף את רסיסי הזכוכית של הכוסות בידיו והחל מלקק מן הרצפה את רסיסי גאוותו. מילה לא אמרה,המשיכה להסתכל עליו במבט קר.החל להאדים מבושה,מלמולו הפך לגמגום ובכי חלוש וחנוק.."סליחה..אני..סליחה..בבקשה אל תלכי...סליחה" לפתע שיחררה לחישה מלטפת ,לחישה ממוטטת: "מרחמת" השפיל את עיניו,ראה מגובה עליבותו את סוליות מגפיה,התחנן שלא תדע את הדבר האמיתי..הוא מפחד,חלומו שהיא תשלוט בו.תהפוך אותו לעבדה הנרצע,אך לא יכל להרשות לעצמו שאישתו תגלה עד כמה הוא תלותי בה,מפחד הוא שהיא תעזוב אותו על היותו נשלט,מתרפסבחדרי חדרים שכל תשוקתו המינית,הינה לסגוד לאישה,להיות מושפל ,לקבל קולר לצווארו ולהיות מולך על ארבע ברחבי הסלון. הסתכלה עליו במבט קר,חודר,נוקב.."אתה תנקה הכול" החלה פתאום מדברת...אני לא אחיה עם גבר שלא יודע להתנהג כמו בן אדם.אני נותנת לך הזדמנות אחרונה,אני יוצאת מהבית למשך שעה,אם הבית יישאר כמו שהוא,אנחנו מתגרשים ולא כדאי לך להסתבך איתי משפטית,כי הפעם אני אלך עד הסוף ללא רחמים.אני חוזרת לסלון מבריק ,מצוחצח ונקי .אם תבחר להשאיר אותו כמו שהוא,נתגרש אם תבחר לנקות,אני אבין שאתה רוצה זוגיות שפויה.נעמדה על שתי רגליה החטובות,לא זורקת אפילו מבט לכיונו והוא מלמטה מתפלל שאולי תירק על הרצפה,אולי תדרוך עליו ואז יוכל להאשים אותה שהיא רצתה יחסים סאדו מזוכיסטים ..אך היא בשלה לקחה את מפתחות הרכב,פתחה את הדלת ויצאה מן הבית. נשכב על הרצפה והחל לבכות,איך הוא יסביר לה שהוא נואש,הוא לא רוצה לבגוד בה,הוא חי בכלא כבר 30 שנה ,כלא שחונק אותו,מן היום שהוא זוכר את עצמו הוא פינטז על כפות רגליים נשיות,על מלכה שתרדה בו,אך תמיד פחד לגלות...לכן הפך את השולחן,לכן הוא מנפץ דברים,מנסה להקצין את הגבריות שלו שחס וחלילה לא תגלה שהוא רואה בה את המלכה ואותו סמרטוט עלוב לרגליה. ניגב את פניו,נכנס להתקלח כדי לנקות את הראש.פתח את המים בזרם אדיר וקר....חשב לעצמו,האם אמשיך לחיות בכלא או שאגלה לאישתי שכול רצוני להתמסר לה? כיצד תגיב?האם תזדעזע? האם זה יגרום לה להתגרש ממני? האם יש סיכוי כול שהוא שהיא שתמח? הציץ בשעון...עוד 45 דקות היא צריכה לחזור...אתחיל בינתיים לנקות את הסלון,לפחות שלא נתגרש ארויח זמן.. בינתיים מורן בצד השני של העיר מסתובבת לה ברכב וחושבת לעצמה,האם אני צריכה להתגרש ממנו בכול זאת? האם אני אשמה בכך שלא הצבתי לו גבולות? החלה לחייג :"מוטי,מה נשמע?אתה פנוי כרגע?" מוטי:"כן מורן,קרה משהו? את בסדר?יוא בסדר?" מורן:רד למאה בבקשה עוד 10 דקות,אני צריכה להתייעץ,לשמוע את דעתך לגבי משהו.." מוטי:"מאה אחוז,5 דקות אני למטה" אז אני אאחר,חשבה לעצמה מורן,לא נורא יהיה לו יותר זמן לחשוב מה הוא באמת רוצה,אני לא זו שמתהנגת בצורה אלימה..... קוראים יקרים, ברשותכם,אשמח לקבל תגובות ,כדי לדעת האם להמשיך את הסיפור או שמא סגנוני אינו מעניין דיו. כמובן שתיאורים מיניים (כאלו ואחרים ) יהיו ברגעי העלילה הנכונים. מודה מראש להתייחסותכם. א |
|
5188(נשלט) |
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
אהבתי
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
5188(נשלט) • 26 בנוב׳ 2007
חחח.. אתה בטח פולני
|
|
סמרטי |
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
פולני?
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
סמרטי • 26 בנוב׳ 2007
ואיך הגעת למסקנה המעניינת שאני פולני? בגלל הייסורים?
|
|
לאסי(מתחלף){עע} |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
לאסי(מתחלף){עע} • 4 בדצמ׳ 2007
נשמע מעניין
מה הלאה? לא פוסלים סדרה לפני פרק 4... לך על ההמשך |
|