calipso(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
לא סתם זונות ...
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
calipso(נשלטת) • 3 בדצמ׳ 2007
חומר למחשבה -
לכל הגברים המקסימים , שכותבים עלינו בפרופיל ובפרסום - זונות - המונח הזה מדי צורם !! כי גם אם אנחנו בוחרות להיות ה- זונות , של אותו רגע נפלא ואינטימי , מגיע לנו יותר כבוד בהתייחסות הפומבית , ומילה יפה יותר . -- לא לשכוח , חלקנו מלכות אמיתיות , עם הרבה מאוד נשמה ... |
|
Gentlewhip(שולט) |
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
שם חיבה?
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
Gentlewhip(שולט) • 3 בדצמ׳ 2007
א.הכינוי זונה כאן הוא לדעתי שם חיבה ולא צריך להבהל מזה
ב.יש גם גברים שהם זונות או לפחות מתנהגים כך גץ מי שנפגעת מהכינוי שתבקש לא לקרוא לה כך |
|
calipso(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
הבהרה
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
לא נפגעת מהמונח . כתבתי שיש אהבה ברגע שבו אני זונה .
פשוט - לא רואה את זה כ-שם חיבה.. זה בדיוק העניין. תמצאו שם נחמד יותר . וכן, יש גברים שהם זונות - אבל ההתייחסות כאן לא אליהם . |
|
A v(שולט) |
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
פשוט
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
A v(שולט) • 3 בדצמ׳ 2007
צ-ו-ד-ק-ת
Av |
|
ראובן |
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
ייחוד הזונה
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
ראובן • 3 בדצמ׳ 2007
קליפסו,
ראשית אני ממליץ לא לקחת ללב, בוודאי לא דברים הנכתבים בפורום/ים. שנית, יש לזכור כי לזונות טובות יש הומור עצמי. שלישית, בדיוק כפי שבעולם הקרקס, הכינוי 'טמבל' הינו סוג של מחמאה, כך גם 'זונה' בהקשר האירוטי פה. אני אוהב זונות, אוהב את המנטליות והתפישה, ואני לא מדבר על רמלאיות מסכנות העומדות בצמתים כדי לממן ערס ו/או לקנות מנה. אני מתכוון לנשים מיתולוגיות כמו קסאווירה הולנדר, אנני ספרינקל ואילונה סטאלר. נשים טובות, פיקחיות ומשכילות, אשר המיניות, אהבת האדם וההתמסרות היו נר לרגליהן. הדבר נכון גם לגבי העולם העתיק, למשל ה'קדשות'. מה שנכון בדבריך הוא, כי בהתרקם דיאלוג אהבה-שליטה בין גבר ואישה, הגבר מייחד את האשה כזונתו שלו - זאת באהבה שהוא מעניק ורווה ממנה - מענגת וכואבת, משפילה ומרוממת כאחת. על נעליהן של זונות הרחוב ביוון העתיקה היו רקומות שתי מלים: "עקוב אחרי", בצד הפנימי של הנעל. כך אותה זונה יכולה הייתה לבחור בפני מי לחשוף את הזמנתה. בדיוק כפי שגבר מייחד לעצמו זונה, כך גם זונה יודעת לייחד לעצמה גבר - להזמין אותו, לפתות אותו ואז לזון אותו. לכי והכיני משהו טעים, כך שתוכלי לזון גבר, זונה. ראובן |
|
calipso(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
Re: ייחוד הזונה
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
תודה , בפרט על החלק הזה ..
ראשית אני ממליץ לא לקחת ללב, בוודאי לא דברים הנכתבים בפורום/ים. שנית, יש לזכור כי לזונות טובות יש הומור עצמי. שלישית, בדיוק כפי שבעולם הקרקס, הכינוי 'טמבל' הינו סוג של מחמאה, כך גם 'זונה' בהקשר האירוטי פה. אני אוהב זונות, אוהב את המנטליות והתפישה, נשים טובות, פיקחיות ומשכילות, אשר המיניות, אהבת האדם וההתמסרות היו נר לרגליהן. מה שנכון בדבריך הוא, כי בהתרקם דיאלוג אהבה-שליטה בין גבר ואישה, הגבר מייחד את האשה כזונתו שלו - זאת באהבה שהוא מעניק ורווה ממנה - מענגת וכואבת, משפילה ומרוממת כאחת. |
|
פשוט אחרת |
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
Re: פשוט
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
פשוט אחרת • 3 בדצמ׳ 2007
[quote="אדון וחבר."]צ-ו-ד-ק-ת
מה אתה אומר .... |
|
A v(שולט) |
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
Re: פשוט
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
A v(שולט) • 3 בדצמ׳ 2007
[quote="זונה נוכרית"]
אדון וחבר. כתב/ה: צ-ו-ד-ק-ת
מה אתה אומר .... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לך לקרוא זונה זה כייף אבל באהבה והרבה ממנה Av |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 3 בדצמ׳ 2007
קליפסו, אני מאמין שבעניינים כאלו, אדם יכול לדבר רק בשם עצמו. את אינך אוהבת את הכינוי הזה, וזו זכותך. אני סבור שנשים אחרות דווקא נהנות ממנו, ולא יעריכו את מסע ההסברה שלך כנגדו.
כמובן שלקרוא לאדם 'זונה' ללא הקונטקסט המתאים (להלן, הומור או רגע אינטימי) זהו אקט פוגעני. גם זה, כמובן, לגיטימי, גם אם אלים. |
|
שפיץ רציני |
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
בא לציון בועל!
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
שפיץ רציני • 3 בדצמ׳ 2007
מה שאנשים לא מבינים זה
שאין כזה דבר סתם זונה. בדיוק כמו בכל מקום זונה מנוסה נמצאת במעמד בכיר יותר מאשר זונה בתחילת דרכה שעדיין לא למדה איך להלביש קונדום על לקוחות "קצוצי קנה". כמו כן, זונות עם התמחויות ספציציות כגון הקפצת כדורי פינג-פונג, סקס עם חזירים או שיגור זיקוקי דינור מהישבן הן הקצפת והתותים של כל בית-בושת המכבד את עצמו. אכן בעיה כואבת זו לא נעלמה מעיני ואני מצידי לא חסכתי מאמצים על מנת לספק לה מענה ואני שמח לספר לכן על הפתרון: מהיום, כל זונה המרגישה מקופחת החשה שכישוריה וכישרונותיה היחודיים לא מוכרים כל צורכם וניסיונה העשיר לא מועלה על נס, יכולה לסור אלי להדגמת יכולות שבסופה תוענק לה תעודת זונה מצטיינת. אני אומר: בנות, בואו להצטיין! נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי דצמ' 04, 2007 1:54 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|