פטר(נשלט) |
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
לא יודע איך לומר זאת
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
פטר(נשלט) • 6 בדצמ׳ 2007
אבל האתר הזה נותן לי אפשרות לשפוך את ליבי דרך הכתיבה.............
אני עדיין תוהה וחושב על אותם הדברים שנאמרו לי שאני גבר נאה ואיך זה שעד עכשיו לא מצאתי מישהי ולא התחתנתי........ אני פשוט מנסה להסביר להם שאני לא מצאתי מישהי מתאימה. הרי לא אגיד להם שאני נמשך רק לנשים דומיננטיות ... אבל אני מרגיש עצמי כך שהייתי מאחל לעצמי שהיום יהיה זה יום אחרון שלי בחיים הלוואי. אין דבר או איזה שהוא אדם אשר היה מושך אותי לחיים האלה לחיות אותם. לא שאני אלך להתאבד זה לא... אבל פשוט אני מת מבפנים לא חי אלא קיים איך תסביר לאנשים מה אתה מרגיש בפנים? תנסה להסביר להם מה זה מידבר נשמות מתות..... תסתכל מסבביך האם באמת מישהו מחייך לך מהלב ואכן רוצה בליבו שיהיה לך טוב????????? לא .. לא נראה לי... ההם לובשים את המסכות ואילו גם אתה נאלץ לפעמים להיות כמוהם .... איך תתקדם בחיים כשכולם שקרנים ורעים... לא רוצה להיות כמוהם ??? אז תצפה לכך שחיפוש צדק שלך לא ישתלם לך ........ בעולם הרע הזה בו אחד אוכל את השני ירמסו אותך ואף אחד לא יזכר בטוב לבך.... ירמסו אותך כאילו לא היית.... |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
אממממ!!
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 7 בדצמ׳ 2007
ואוו כמה פסימיות!!
הלו איש, החיים הם לא דרך סוגה בשושנים יש הרבה מכשולים, רימוני נעל ותהומות-אך יש גם הרבה עליות ואור שמש הזורח על יום חדש, ועננים לבנים המסמלים אופטימיות. להרים ידיים בגיל כל כך צעיר, להלך עם כזו מרירות בלב ופסימיות לגבי טיבעו של האדם זה לא בריא ולא נכון. אז כן, יש הרבה אנשים שהם חראות אך יש גם הרבה אנשים נפלאים, ומצטערת לומר לך, לא כל אחד חייב לאחל לך רק טוב או לאחל לך בכלל משהו-האדם היחידי שחייב לאחל לך רק טוב וגם לעשות הכל על מנת להגשים זאת, זה רק אתה לעצמך!! אם ליקטת מפרגנים בדרך-הרי שזכית, אם לא ליקטת גם לא נורא,העיקר שתהייה שלם על עצמך ועם הדרך שלך מבלי לצפות לדגלים וחצוצרות על כל צעד ושעל. נורא קל להרים ידיים, כי הרי זו לא התמודדות, אך שאל את עצמך אם אתה קוויטר ולוזר, או, ווינר שהיעשה הכל על מנת להצליח ולהיות מאושר- התשובה הינה בליבך. אני אולי נשמעת נוקשה וקשה או אפילו שיפוטית, אך זה לא כי לא מפרגנת לך או מאחלת לך רע כלשהו, אלא, כי חושבת שאנחנו קודם כל צריכים להיות חזקים מתוכנו לפני שמחפשים או מבקשים את החוזק של אחרים. תחמיא לעצמך, פרגן לעצמך, תצליח בזכות עצמך והכי חשוב -תבין שזה קודם כל אתה, רק אחרי זה אחרים, ומה שאתה מקרין החוצה כך אחרים יראו זאת בך. בהצלחה. |
|
Gentlewhip(שולט) |
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
מילים כדורבנות
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
Gentlewhip(שולט) • 7 בדצמ׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה: ואוו כמה פסימיות!!
הלו איש, החיים הם לא דרך סוגה בשושנים יש הרבה מכשולים, רימוני נעל ותהומות-אך יש גם הרבה עליות ואור שמש הזורח על יום חדש, ועננים לבנים המסמלים אופטימיות. להרים ידיים בגיל כל כך צעיר, להלך עם כזו מרירות בלב ופסימיות לגבי טיבעו של האדם זה לא בריא ולא נכון. אז כן, יש הרבה אנשים שהם חראות אך יש גם הרבה אנשים נפלאים, ומצטערת לומר לך, לא כל אחד חייב לאחל לך רק טוב או לאחל לך בכלל משהו-האדם היחידי שחייב לאחל לך רק טוב וגם לעשות הכל על מנת להגשים זאת, זה רק אתה לעצמך!! אם ליקטת מפרגנים בדרך-הרי שזכית, אם לא ליקטת גם לא נורא,העיקר שתהייה שלם על עצמך ועם הדרך שלך מבלי לצפות לדגלים וחצוצרות על כל צעד ושעל. נורא קל להרים ידיים, כי הרי זו לא התמודדות, אך שאל את עצמך אם אתה קוויטר ולוזר, או, ווינר שהיעשה הכל על מנת להצליח ולהיות מאושר- התשובה הינה בליבך. אני אולי נשמעת נוקשה וקשה או אפילו שיפוטית, אך זה לא כי לא מפרגנת לך או מאחלת לך רע כלשהו, אלא, כי חושבת שאנחנו קודם כל צריכים להיות חזקים מתוכנו לפני שמחפשים או מבקשים את החוזק של אחרים. תחמיא לעצמך, פרגן לעצמך, תצליח בזכות עצמך והכי חשוב -תבין שזה קודם כל אתה, רק אחרי זה אחרים, ומה שאתה מקרין החוצה כך אחרים יראו זאת בך. מסכים עם כל מילה כל מילה זהב כל הכבוד רחפנית כתבת את התגובה בצורה הכי יפה שאפשר בהצלחה. |
|
דראקן |
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
דראקן • 7 בדצמ׳ 2007
קל למצוא את האשמה באחרים, קל יותר למצוא את האשמה בכל האחרים, והכי קל זה לחפש אשמה במקום לחפש פתרון. אלנור רוזוולט אמרה שבכל מפגש עם פחד אז נהיים חזקים יותר, אבל זה לא תמיד נכון - אנשים מורכבים יותר מכל פתגם אן פתרון קסמים. אתה מרגיש לכוד בעולם שלך, אבל בעצם אתה מזלזל באחרים. כל אחד תקוע מאחורי ראיית העולם שלו, והפסימיות שלך מגדירה את עולמך. אין קיצורי דרך - על-פי האקסיומה הבודהיסטית, החיים הם סבל. השלב הראשון בלהתעלות מעל לקושי הוא לקבל אותו... דבר שבסצנה כמו שלנו מקבל סמל פיזי (קולר), אבל זהו שלב אחד, וניתן להשליך מתהליך זה לחיים עצמם - הרבה דברים משפיעים על התהליך, אהבה, נתינה, היכולת לקחת, אבל אין תחליף לטבילת האש.
האופציה לזה היא משהו שבן\בת זוג יכול וצריך לתת (במערכת יחסים, לא בסתם משחק) - מישהו יכול להראות לך דרך אבל רק אתה יכול ללכת בה. אפשרי לעשות את זה לבד, למצוא את הנקודה שבה קיים הצורך הקיומי ולהוציא ממנו עוצמה, ולהוציא את הכוח משם... הצורך הזה, קבור עמוק ככל שיהיה הוא מקור הכוח האינסופי של כל אחד ואחת, פשוט מאד מפחיד לגעת בנקודה הזו למי שלא מכיר את זה. הרבה יותר קל להעזר באחרים, אבל בשביל זה צריך להגיע למקום שממנו אפשר, ולפי איך שכתבת, עוד ארוכה הדרך עד לשם. לצריך קודם להישיר מבט לנבכי החולשות, לקבל אותן, ואפילו לאהוב אותן, לפני שהן מפסיקות להגדיר את מי שאתה. זה דורש יושר, אחריות, והתמודדות עם פחד. אבל כל אלו נמצאים בך כבר, רק צריך להשתמש בתכונות אלו. כולם שקרנים ורעים? איזו יוהרה לחשוב שאתה טוב יותר משאר העולם. ברור שלא תמצא מישהי שתשלוט בך בגישה כזו. העולם חרא? איפה אתה חושב שאתה נמצא, ואיך אתה מעיז להוציא את עצמך מהכלל פה. אתה חושב שאתה כל כך מיוחד עם עולם פנימי יחיד במינו - מזל טוב, תצטרף לשאר האנושות בתחושה הזו. צריך יד חזקה שתאמר לך את הדברים האלו? אין. יכול להיות שאני קצת ברוטאלי פה (טוב, אף אחד לא מושלם ), אבל אני אומר את זה לא מתוך רשעות (טוב, לא רשעות בלבד), אלא כדי לתת נקודת התחלה והדגמה לאיפה אפשר למצוא ביקורת עצמית וללמוד ממנה. לפעמים צריך סטירה כדי להתעורר... ובתור נשלט, אתה צריך להבין שאני מנסה להקנות לך חופש, אם רק תנסה למצוא אותו. אבל אתה צריך לעשות את זה. The truth will set you free |
|
שפיץ רציני |
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
שפיץ רציני • 7 בדצמ׳ 2007
תבנה לעצמך חיים
והשותפה תגיע. |
|
פטר(נשלט) |
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
אני לא מאשים אף אחד רק אומר כמה דברים על המציאות
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
פטר(נשלט) • 7 בדצמ׳ 2007
אני אדם שמעביר את הדברים דרך הלב וזה מאוד מאוד כואב.
כדרך תרפיה עצמית בחרתי לשפוך את ליבי דרך הכתיבה. אין זו אומר שאני אדם פסימי אני פשוט מתאר את המצב שלי עכשיו: כי היום אני עצוב ומר לי בלב אך זה לא אומר שמחר יהיה כמו היום - היום אני עצוב ורע לי ומחר אהיה שמח כי למדתי להעריך את אותם הדברים הקטנים וחסרי משמעות כביכול אך להם יש משמעות ומשקל |
|
dahanc(שולט) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
היי בחור...
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
dahanc(שולט) • 8 בדצמ׳ 2007
קצת אופטימיות...אתה פשוט פסימי מידי !!!
מה קרה ?...אנשים זה רק אנשים..את העולם ודרך החיים שלך ,רק אתה מעצב.. כל השאר ,אמון וקשרים כאלה או אחרים ...עם אנשים מישתנים ללא הרף,לטוב או לרע.. תשדל ליצור קשרים כל הזמן ..עד שיקרה לך "בינגו"... יותר אופטימיות ידידי..לא נאיביות ,אופטימיות..ודברים טובים יקרו לך בהמשך..אדיוס ידיד ! |
|