שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

לא קל להיות זונה

llulu​(נשלטת)
לפני 16 שנים • 8 בדצמ׳ 2007

לא קל להיות זונה

llulu​(נשלטת) • 8 בדצמ׳ 2007
יש לי תמיד את הנטיעה הזו להתמסר לאחרים כמפלט כניראה לפחד מאינטימיות במידה אך גם כי אני אוהבת את שכרון החושים והפתעותיה...לכן הרעיון להתמסר חלקית. שפחה להשכרה.
לא קל להגיע לזה ....להיות זונה בהחלט משמע שיתוק תוטאלי של הרגשות המחוברות לגוף...וקשה לי להגיע לזה...לא מבחינה שיפוטיות פנימית ...אני לא חושבת...אלא מבחינת ההרגשה של פלישה פנימית...עד כמה הגוף שלי יהיה חומה לנגיעות לגרין הריגשי הפנימי שלי...
לא קל להיות זונה -)
הצעות ?
ערגה

אני מתקשה להבין

ערגה • 8 בדצמ׳ 2007
למה את מנסה להגיע?
הצעות למה?

איך להצליח להיות שפחה להזכרה? כמשחק תפקידים בינך לבין האדון או ממש, עם כל דיכפין?

משהו פה לא ברור לי...
llulu​(נשלטת)

שפחה להשכרה ערגה

לא לאזכרה

מה לא ברור לך כאן?
שפחה להשכרה במובן שלי זו להיות מושכרת לאחר עלידי הדום שלי. הוא לא מוסר אותי לאימוץ אלא לשימוש.
כנגד זה, הוא מקבל כסף. לא משנה המוטיבציה כ"כ אלה התוצעה....להיות זונה לזמן מה...רק גוף לא רגשות...ובנושף לזה כאשר הכסף נכנס בסיפור, נכנסת דינמיקה אחרת באופן מיידי.
זה עונה לך על השאלה ערגה ?
IvoryDom

Re: שפחה להשכרה ערגה

IvoryDom • 8 בדצמ׳ 2007
sweetslave כתב/ה:
לא לאזכרה

מה לא ברור לך כאן?
שפחה להשכרה במובן שלי זו להיות מושכרת לאחר עלידי הדום שלי. הוא לא מוסר אותי לאימוץ אלא לשימוש.
כנגד זה, הוא מקבל כסף. לא משנה המוטיבציה כ"כ אלה התוצעה....להיות זונה לזמן מה...רק גוף לא רגשות...ובנושף לזה כאשר הכסף נכנס בסיפור, נכנסת דינמיקה אחרת באופן מיידי.

רק לעוד שאלה קטנה

למה את רוצה לעשות את זה?

כלומר יש המון דברים בעולם שלא עשית וגם לא מרגישה צורך לעשות.

אז למה את זה כן
ערגה

ערגה • 8 בדצמ׳ 2007
sweetslave כתב/ה:

כן זה עונה, והיו דברים שלא הבנתי. מותר לא?
השאלה היא באמת כמו שאייבורי שאל, למה?

לא אוכל לתת לך הצעות כי אני לא חושבת שאדם יכול ברצון מכוון לנתק את רגשותיו מהסיטואציה.
זו תגובה של טראומה או הצפה רגשית אחרת ולא אקט רצוני.
אדם יכול לא להתייחס לרגשות כלשהם בזמן מסויים אולם הוא חווה ומרגיש אותם וגם אם יתעלם באותו הרגע הם יציפו אותו אחר כך. התפיסה האישית שלי אומרת שיש לך חסרונות אולם הייתרונות רבים מהם ולא הייתי רוצה שזה יהיה אחרת.
אז המסקנה היא שאי אפשר לדעתי לנעול או לסגור לגמרי ולא להרגיש.
השאלה היא אם את רוצה להרגיש אחר כך את הידיעה שאת זונה, או שפחה להשכרה, מה זה יתן לך?
מה זה יתן לאדונך והאם הוא מוכן שאת תשלמי על זה את המחיר?
talula

מאחר ונראה

talula • 8 בדצמ׳ 2007
כי הדום שלך יכול לספק לך את כל הדברים שאת רוצה או לא רוצה לחוות, אולי תפני אליו בבקשת ייעול לשיפור החוויה בצורה אפקטיבית.
את רוצה שיינתן לך גרף של רגשות, שעל פיו תפעלי וזה יגרום לך להיות זונה מוצלחת, אין דבר כזה.
אם את רוצה לנסות להיות זונה, זכותך המלאה, אך אם את מנסה לחסום את כל מה שאת אמורה לחוות בתור זונה, סימן שאת לא באמת רוצה בזה, אולי בגדר פנטזיה זה נהדר ואולי בתור ניסיון מאולץ וחסר טעם להוכיח לאדונך שאת שפחה מוצלחת.
בכל אופן אף אחד אחר לא יוכל להסביר לך או להאיר את עינייך, כיצד את אמורה להכין את עצמך רגשית לזה.

נ.ב. לי נראה שכתיבת הפוסט נעשתה בשביל תשומת לב ולא לקבלת תשובה, לדגמא התשובה שלך לערגה.
llulu​(נשלטת)

IvoryDom כתב/ה:
sweetslave כתב/ה:
לא לאזכרה

מה לא ברור לך כאן?

רק לעוד שאלה קטנה

למה את רוצה לעשות את זה?

כלומר יש המון דברים בעולם שלא עשית וגם לא מרגישה צורך לעשות.

אז למה את זה כן

שאלה טובה ייבורי
ושוב, אני כותבת שנדמה לי שזונה או חוויה של זנות היא חוויה של ניתוק בין הרגשות לגוף. אתה מוכר את הגוף אך רק את הגוף. החומה נמצאת שמה...בין לבין...זה המוסג של אוביקט מן עם ההשפלה המשחרית של הכסף, גורם ריגשי נושף כמובן.
הנסיון הזה הוא נסיון להגיע עד "הסוף " החוויתית של החוויה...להיות אופיקט מיני, סיפוקי שאין את הצורך שלך - של הנשלט\ת נלקח בחשבון. למה הרצון הזה ? בגלל שהוא כאן, בתוכי....וקיים...
ועוד. יש כן במציאות המינית\רגשית רגעים, פאזות שהצורך הרגשי נדחק לפינה (את צודקת ערגה...שום דבר נתול רגשות לגמרי) אך שוב, זה עינן של סולם עדיפויות במקרה הזה.
llulu​(נשלטת)

Re: מאחר ונראה

גבולית כתב/ה:
כי הדום שלך יכול לספק לך את כל הדברים שאת רוצה או לא רוצה לחוות, אולי תפני אליו בבקשת ייעול לשיפור החוויה בצורה אפקטיבית.
את רוצה שיינתן לך גרף של רגשות, שעל פיו תפעלי וזה יגרום לך להיות זונה מוצלחת, אין דבר כזה.
אם את רוצה לנסות להיות זונה, זכותך המלאה, אך אם את מנסה לחסום את כל מה שאת אמורה לחוות בתור זונה, סימן שאת לא באמת רוצה בזה, אולי בגדר פנטזיה זה נהדר ואולי בתור ניסיון מאולץ וחסר טעם להוכיח לאדונך שאת שפחה מוצלחת.
בכל אופן אף אחד אחר לא יוכל להסביר לך או להאיר את עינייך, כיצד את אמורה להכין את עצמך רגשית לזה.

נ.ב. לי נראה שכתיבת הפוסט נעשתה בשביל תשומת לב ולא לקבלת תשובה, לדגמא התשובה שלך לערגה.

תודה על ההתיחסות שלך אך אני חושבת שמה שנאמר כאן לא מדויק
תודה בכל אופן
דוקטרינה​(שולט)

סוויט היקרה

דוקטרינה​(שולט) • 8 בדצמ׳ 2007
אני לא חושב שלהיות זונה זה להגיע ממקום של פחד מאינטימיות.

בעולם שלי - להיות זונה זה להתמסר כחלק מתוך האינטימיות.

דוק.
shuki boy​(נשלט)

נתק

shuki boy​(נשלט) • 8 בדצמ׳ 2007
ניתוק בין הרגשות לגוף זה מה שאנשים חווים בעת תקיפה מינית, כמו כן, גם נשים שעובדות בתעשיית המין מפתחות מנגנון הגנה שכזה. אם זה ממש לא להרגיש את הגוף פיזית, ואם זה לנתק את המחשבות ולחשוב על משהו אחר, לבהות בתקרה ובעצם להיות במקום אחר. זה משהו שנפוץ בקרב נפגעות אונס.

לטעמי זה דבר נוראי, שיוצר קושי ביחסים אינטימיים מאוחר יותר - ליצור נתק בין הגוף לרגשות זה בהחלט לא משהו לשאוף אליו.

למעשה, אני מאמין שבחוויה טובה כנשלט, אתה מרגיש את עצמך מאד מאד מחובר, ונוכח - ואם יש סוג של התנתקות מהגוף זה מגיע ממקום אחר לגמרי, התנתקות וריחוף, לא התנתקות לשם הגנה.
סשן שאתה צריך להתאמץ לחשוב על משהו אחר במקום להתמודד עם מה שקורה סביבך - נשמע לי דומה מידי לחוויה נוראית של תקיפה מינית.

כמו כן, אם יש משהו שקשה לך, בשביל מה לעשות אותו בכוח? אין שום סיבה שיאנסו אותך לדברים שאת לא מסכימה להם - ואין סיבה שתאנסי את עצמך כדי להוכיח שאת שפחה טובה. הסכמה היא הבסיס של בדס"מ.