שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

נא להתעורר בנות !

אדון שי​(שולט)
לפני 16 שנים • 8 בדצמ׳ 2007

נא להתעורר בנות !

אדון שי​(שולט) • 8 בדצמ׳ 2007
לעיתים אני נכנס לקרוא בפורומים( בדרך כלל באופן טבעי את הפורום הבנים על הבנות ) , האמת יותר בשביל הבידור ( זה משעשע ועצוב בו זמנית ומייד תבינו למה ...).
זה תמיד מתחיל בשאלה ליכאורה תמימה שמתחילה שרשרת אירועים ( ותגובות ) ואז כולם מתפלספים על קוצו של יוד ...כאילו שאיזה משפט שמישהוא יגיד שם באמת ישנה לצד הקורא .
הצד הקורא לא שם על מנת להקשיב, אלא על מנת להגיב. ולכן כל דעה היא רק פלטפורמה עליה יוכל לעלות ולנאום את נאומו . ואז תמיד עולה המשפט ( כמעט בכל פורום ) " כל אחד והבדסם שלו "
מה שמשעשע בכך זה שבעצם אפשר להגיד את זה על כל שאלה בפורום . אז למה לטרוח ?
תעלו שאלות ומייד יהיה תורן שיגיד " כל אחד והבדסם שלו " ונעבור לשאלה הבאה !

אבל מצד שני כאשר עולה תגובה צורמת במיוחד . כולם עושה רושם מפחדים להגיב ( כך אני מעדיף לחשוב מאשר המחשבה שמסכימים עם הכותב ).
כאשר איימי כתבה בפורום על ההסלמה שבשליטה "בהחלט קרה. טבעי לחלוטין, ואחת הסכנות בבדס"מ. מפחיד..." אף אחד לא תיקן אותה שזה כלל לא טבעי ובטח לא שלחלוטין . מתגובתה עולה כי אדון שמסכן את השפחה שלו , מתאכזר אליה , ומאבד שליטה על עצמו . זאת תופעה מקובלת ו " טבעית " . וניתן לצפות שתתרחש בכל סשן שני .
הדבר חמור יותר מכיוון שמדובר ביושבת ראש פורום סאביות ( או משהו דומה ), זה נותן לדבריה סוג של תוקף .
ומה ההשלכות של מה שאיימי אמרה ?
זה משחרר את האדונים ( בעיקר הצעירים וחסרי הנסיון ) מאחריות . משום שלפי הבנתם זה מה שקורה בסשן מידי פעם . הריי אמרה את זה סאבית מנוסה !
משתמע מתגובתה של איימי שכל אדון יכול לחוש חופשי להסחף בסשן . יש לו גושפנקא (כך כנראה עושים כולם וזה טבעי לחלוטין ).
אני משוכנע שלמען בריאותה של איימי עצמה ולמען הבריאות של כל הנשלטות שהיא לא התכוונה לכך ( אבל תחשבו שניה כאדונים צעירים וחסרי נסיון שנתקלים בתגובה הזו ).
אבל אף אחד/ת לא טרח/ה לתקן או לדרוש הסברים או הוקיע את תגובתה ... העדיפו להמשיך להתווכח על קוצו של יוד .
ולמי שרוצה לראות את זה בפורום להלן הקישור :
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=21493[url]

אחד מתפקדיו של פורום הוא גם חינוך של באי הקהילה וקביעת מוסכמות . לא רק להשמיע דעות .
ונכון הרבה דברים יכולים להכלל בהגדרה של "כל אחד והבדסם שלו" , ובצדק .
אבל כאשר יש דעה כלכך צורמת ( שבעניי היא אפילו הדחה לכלל עברה ) פתאום אף אחד לא מגיב .

אז בנות ... אם בסשן הבא עם האדון החדש שלכן הוא ייסחף קצת ... אל תכעסו ... כי איימי אמרה
ואף אחת לא אמרה כלום ! בתגובה .
נמשכת{משויכת}

Re: נא להתעורר בנות !

נמשכת{משויכת} • 8 בדצמ׳ 2007
מסכימה עם כל מילה שכתבת ומקווה כי אנשים יקחו את זה לתשומת ליבם
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 8 בדצמ׳ 2007
לעיתים אני נכנס לקרוא בפורומים (בדרך כלל באופן טבעי את פורום לא קשור), האמת יותר בשביל הבידור (אבל גם בשביל שיהיה על מה לדבר מסביב לשולחן ביום שישי עם המשפחה. אמא, שמעת שמישהו ננעל בנו לימיט?).

לא תמיד, אבל בהחלט בתדירות גבוהה, קורה שאיזה דום חדש בעסק מבקש להעלות את קרנו בכלוב למען מצוא סאביות לשרלל כדת וכדין, והדרך שלו לעשות זאת היא לצייר עצמו כ:
1. מי שהמציא את הבדסמ, יודע כל מה שיש לדעת עליו, מומחה בכל תחום (בייחוד שליטה מנטלית, רצוי אמיתית), בעל ניסיון של 40 שנה ותואר שלישי בתיאוריה של הסאדו-מאזו.
2. מגנן של הסאביות הנדכאות, השבריריות וחסרות הישע, שכל הדומים האחרים (שאין להם תואר שלישי במדעי הבדסמ) מתאכזרים אליהן ולא יודעים כיצד לגרום להן ללבלב.

לפעמים הם עושים את זה מתוך אי הבנה של דברים שאחרים כתבו. לא שאני לא בעד שכל פעם שמשהו רע קורה, יאשימו את איימי (בליווי ענישה הולמת), אבל איכשהו לא נראה לי שהשורה הבודדת שלה בשרשור ההוא תגרום לדומים להשתגע באופן חופשי ומאושר.
A v​(שולט)

זאולופן צודק לחלוטין.

A v​(שולט) • 8 בדצמ׳ 2007

ואתה שי אתה די עלוב

מחקו לך את הבלוג אז באת לפה להשחיר את איימי שוב

שכל חטאה היה שאתה טיפש מכדי להבין אותה.

Av
שפיץ רציני

Re: נא להתעורר בנות !

שפיץ רציני • 8 בדצמ׳ 2007
אדון שי כתב/ה:
אפשר להגיד את זה על כל שאלה בפורום . אז למה לטרוח ?

בשביל הצומי.

זאלופון כתב/ה:
אבל איכשהו לא נראה לי שהשורה הבודדת שלה בשרשור ההוא תגרום לדומים להשתגע באופן חופשי ומאושר.

זה בגלל שאין לך תואר שלישי בתיאוריה של הסאדו-מאזו
(על ניסיון בתעשיה לא מקבלים קרדיט אקדמי).
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 8 בדצמ׳ 2007
צר לי, מר שי, שאתה נותן כה מעט קרדיט לאינטליגנציה ולהבנה של דרי הכלוב וחובבי הבדסמ ככלל... אבל גם קשה לי לומר שאני מאשים אותך. אם הכלוב הינו סוג של מראה למצב ה'קהילה' ומצב החברה הישראלית, אז הייתי אומר שהמצב די חרבנה.
melody
melody • 8 בדצמ׳ 2007
שי היקר,

גם לאחר שקיבלת הסבר מקיף, הן ממני והן מאנשים נוספים בבלוג שלך, אתה בוחר להמשיך ולדפוק את הראש בקיר. למרות שאתה מנסה להסתיר את המניעים והסיבות האמיתיות שלך לפוסט האומלל שלך, הן שקופות וברורות, למי שטיפה מכיר את רקע העניין. כל רצונך, לצד אותם מניעים, הוא לנפח ולטפח את האגו הגדול שלך על גבן של נשים, וזה פטאתי, שי.

הכתוב בחתימה שלי הומצא במיוחד עבור אנשים כמוך.

חג שמח .
נמשכת{משויכת}

אתם לא שמים לב לעיקר

אתם לא שמים לב לעיקר שאדון שי מנסה להגיד שעצם זה שאיימי הגיבה כך ואף אחד שהגיב לא ניסה להוקיע את התופעה שאדון או שולט יעשה דברים כאלה נותן לגיטימציה לתופעה ובמקום זה אתם בוחרים לתקוף אותו מאשר להגיב על עיקר דבריו.
לאן נעלמו התגובות העינייניות לנושא?
שיר כאב​(שולטת){סוליקר}

Re: אתם לא שמים לב לעיקר

נמשכת כתב/ה:
אתם לא שמים לב לעיקר שאדון שי מנסה להגיד שעצם זה שאיימי הגיבה כך ואף אחד שהגיב לא ניסה להוקיע את התופעה שאדון או שולט יעשה דברים כאלה נותן לגיטימציה לתופעה ובמקום זה אתם בוחרים לתקוף אותו מאשר להגיב על עיקר דבריו.

נכון. ואני גם לא חושבת שהוא תקף את איימי אישית, אלא את התופעה.
נמשכת{משויכת}

Re: אתם לא שמים לב לעיקר

שיר כאב כתב/ה:
נמשכת כתב/ה:

נכון. ואני גם לא חושבת שהוא תקף את איימי אישית, אלא את התופעה.

צודקת אך אנשים לא מוכנים להודות שעשו טעות כשלא הגיבו ומישהו בא ומראה להם את זה מול העיניים אז עדיף לתקוף לא הרי זו דרך ההגנה הכי טובה או שלא יודעת כבר אולי לא מבינים את הנכתב לא יודעת מה עדיף אם בכלל עדיף אחד מהם
תודה לך