Lost_Song |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
צ'מעו, זקוקה לעזרה קלה..
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
Lost_Song • 16 בדצמ׳ 2007
הזמנתי דרך האתר של .stockroom כמה דברים נחמדים, סיפקתי כמובן פרטי כרטיס אשראי כמתבקש לתשלום, וכמובן כתובת מדוייקת כולל כמה טלפונים שניתן להשיג אותי בהם.
באתר כתוב שמשלוח אמור להגיע עד 10 ימי עבודה גג פלוס כמה ימים מרווח ביטחון למקרה שקרה עיכוב כלשהו (משלוח רגיל לא אקספרס). ואני מחכה.. מחכה .. מחכה.. לא מגיע. ניסיתי ליצור איתם קשר באתר וגם בטלפון.. והם לא עונים לי.. מה אני אמורה לעשות!?!? אני לא יכולה לתאר לעצמי מצב שבו זרקתי כמעט 100$ לחינם... מישהו? somebody? מיאו? |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
פעם פרח(נשלטת) • 16 בדצמ׳ 2007
מתי ביצעת את ההזמנה ? כמה זמן זה מאחר ?
האם קיבלת פרטים לגבי המשלוח ? - דואר רגיל ? חברת משלוחים ? וכו' תראי, בסופו של דבר את יכולה לפנות לחברת כרטיס האשראי ולהגיד שלא קיבלת את המוצרים, ושאת רוצה החזר כספי. הם מצידם יצטרכו להוכיח שקיבלת את המשלוח. עד כמה שאני יודעת חבילות מחו"ל דורשות חתימה בקבלתן. אבל לפני כן, מציעה לך לשלוח להם מייל נוסף, ובו את מסבירה שאם לא תקבלי הסבר, תפני לחברת כרטיס האשראי ותדרשי החזר. בד"כ כשמאיימים בכסף, מקבלים תגובה |
|
Lost_Song |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
...
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
ביצעתי את ההזמנה לפני 14 ימים (בלי לספור ימים שהם לא ימי עבודה פה כמו שבת וראשון) .
אני חושבת שאם זה לא יגיע עד סוף השבוע הזה ואני לא אצליח לתפוס אותם אני באמת אתקשר לחברת אשראי. ממש מעצבן, זה נראה כמו אתר רציני .. |
|
never |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
Re: ...
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
never • 16 בדצמ׳ 2007
Lost_Song כתב/ה: ביצעתי את ההזמנה לפני 14 ימים (בלי לספור ימים שהם לא ימי עבודה פה כמו שבת וראשון) .
אני חושבת שאם זה לא יגיע עד סוף השבוע הזה ואני לא אצליח לתפוס אותם אני באמת אתקשר לחברת אשראי. ממש מעצבן, זה נראה כמו אתר רציני .. אני עם פרח בענין.. כשמאיימים בביטול העיסקה דרך חברת האשראי, לרוב התגובה מהירה הרבה יותר.. מעבר לזה, בידקי אם יש שם אמצעי התקשרות עם המנהלים או יחידות אחרות של החברה |
|
לא קשורה |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
לא קשורה • 16 בדצמ׳ 2007
אני הייתי הולכת לבדוק דבר ראשון, את האותיות הקטנות.
משלוח חבילה בדואר רגיל מחו"ל שמגיע לביתך תוך 10 ימי עבודה נשמע לי באופן אישי, מאד אופטימי. קחי בחשבון שבחלק מהמקומות כבר לא עובדים ימים מלאים בגלל החגים (במיוחד באירופה) ובנוסף, שכל המשלוחים עוצרים במכס להגיד שלום, לפחות לעצירה ראשונה בנתב"ג, ורק אחר כך מועברים לדואר. אם זה אתר רציני, הם סיפקו לך מספר חבילה שמאפשר לך לעקוב אחרי החבילה מרגע ההזמנה, דרך כל התחנות בדרך. |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
red-cell(מזוכיסט) • 16 בדצמ׳ 2007
חגים, לוקח זמן, תחכי עוד קצת, הם חברה אמינה ומאוד מאוד נחמדים, יש מצב שהחבר'ה במכס בארץ עושים על זה "סיבוב", שכונה.
אני הייתי נותן להם עוד כמה ימים. |
|
Lost_Song |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
איזה מכס..
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
ההונגרים פה .. כל עוז זה לא טרוריסט במזוודה הם מעבירים הכל!
|
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
19 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
19 בדצמ׳ 2007
נוריתE • 19 בדצמ׳ 2007
ואם כבר נתת את הויזה וכל הפרטים?
אני מייעצת לך לעקוב אחרי הויזה, לא רק על החיוב הזה,אם וכאשר יתבצע אלא בכלל בעתיד הקרוב לעקוב טוב טוב אחרי החיובים שלך בויזה. |
|