נסיכת החלומות |
לפני 16 שנים •
21 בדצמ׳ 2007
עבורך מאסטר - באהבה אין סופית ...
לפני 16 שנים •
21 בדצמ׳ 2007
נסיכת החלומות • 21 בדצמ׳ 2007
21-12-2005 התאריך בו קולרתי לך אדוני ... התאריך בו נתנו התחייבות קבל עם ועדה אתה כמאסטר שלי ואני כשפחתך, רכושך. ש נ ת י י ם אז לך, מאסטר. שנתיים אני לצידך, נמצאת בשקיקה, בהדיקות ובהנאה רצופה שנתיים שלומדת אותך בסבלנות ובעדינות, ולא, זה לא ממש פשוט. מכירה את המילים הגועשות והחמות שנשפכות מכל הלב, מכירה את השורות העצבניות שחודרות כמו כדור עטוף באש. מכירה את המילים החדות והמדוייקות שיודעות לקלוע בדיוק למטרה. מכירה את המבט הקשוח והחד, ואת העיניים שמעידות על טוב ליבך הענק. מכירה את היחס והמשמעות שמסתתרת מאחורי כל מילה ופסיק, יודעת ולומדת שיש משמעות ברורה מאחורי כל הוראה או המלצה. מכירה את המילים החותכות שמשאירות אחריהן פרצופים המומים. מכירה ביכולת שלך לתת ביקורת נכונה, בלי לסלף לשקר ולעוות את המציאות. מכורה לחיוך שלך שכובש כל רע ברגע אחד, החיוך שלך, שעושה ממני כזאת סמרטוטה של אהבה, אוהבת את היכולת המדהימה שלך להגיד כל כך הרבה, כל כך הרבה, בשתיקה אחת. אני אוהבת אותך מאסטר, אוהבת בכל צורה אופן ואופי, בכל מצב בכל רגע בכל תחזית, אוהבת את היכולת שלך לחלחל למעמקי ליבי לגעת לדאוג ולדעת , אוהבת את העליות הסוערות ומשום מה גם נהנית מאד מהירידות , אוהבת את הבלאגן שלנו יחד, אוהבת את הניצוץ בעיניים, אוהבת להגשים איתך, לצידך, ולחצות גבולות גם שלי, גם שלך. אוהבת את השילוב המנצח והכובש ומכורה לכח למוח ולתבונה שבך. צוחקת מהמבטים שלך כשאני נותנת לך "רגעים של פולנייה" , נהנית מהשפה המשותפת, הצחוק המתגלגל, העיניים שמדברות, נהנית מהשטויות בלי סוף, מהעולם הפנימי הזוהר שיצרנו לנו ... מתה מפחד מהשתיקות שלך, ועוד יותר מפחדת לטעות או לאכזב. יודעת לזהות רק מהמבט שלך, מה הכי טוב, לדבר או לשתוק. מחייכת כשרואה אותך רוקד או צוהל ושר, בעיקר זיווהההה ... נמסה כשאני רואה אותך מסדר לי את הבגד לפני יציאה, משתדלת לעשות רק קצת בלאגן כדי שלא תכעס עליי נורא, בולעת בנחת צפרדעות מעצבנות , סומכת עלייך בעיניים עצומות, מוותרת על מלא מלא גמירות , לא מוותרת על הילולה וצעקות, צוחקת מבלגנת מרעישה מקטרת ואפילו בזהירות , ממליצה . אבל הכי הכי הכי מהכל. אוהבת ומעריכה אותך. מעריצה אותך על המקום שהובלת אותנו אליו ... מעריכה את הרגעים שידעת להתעקש ולא לוותר, לא לוותר לי, לא לוותר עליי, ואני יודעת כמה זה לא אופייני לך. מעריכה כל רגע שדאגת והתעקשת והיית בכל מקום תאריך וזמן. מעריכה על הודעות האס אמ אס שתמיד שלחת כדי לתזכר אותי, מעריכה על הרצון והיכולת ללמד לכוון לעטוף ולהקשיב. מעריכה על כך שלא פחדת מהכח שלי ונתת לי לגדול, מעריכה ואומרת לך תודה. תודה תודה תודה ... תודה על הלילות הקשים נטולי השינה, תודה שתמיד אספת אותי אלייך בחזרה, תודה על הלילות בים, על הצוק , בין שתיקות ודמעות. תודה שידעת להוריד אותי מהעצים הגבוהים שטיפסתי עליהם, תודה שנהגת כלפיי בהמון סבלנות, ובעיקר באהבה, המון אהבה. תודה שכופפת אותי בהנאה וגרמת לי לחייך ולהרגיש בעננים. תודה שעשית אותי למלכה, כלבה, רכוש עם ניצוץ בעיניים. תודה שהכנסת אותי כל כך עמוק אל תוך ליבך ואהבת בלי פשרות. תודה שסמכת עליי בכל דבר ולא פחדת לחשוף בפניי את רגשותייך. תודה שהסכמת לי להיות השומרת ראש הקטנה שלך. תודה שאתה תמיד דואג לי ושומר עליי בהדיקות כזאת. תודה על השיחה הקבועה והחשובה בסיום כל יום עבודה, תודה על כל דקה רגע ויום שאתה גורם לי לחייך ולפרוח תודה שאתה עקשן כזה, קשה כזה, ממליץ ומומלץ כזה תודה שלא משעמם, תודה שלא שיגרה, תודה שאתה כזה, תודה שאתה כזה אליי, תודה שאתה אתה. אני אוהבת אותך, אוהבת ממעמקי ליבי. מבטיחה להמשיך לדאוג לשעשע ולעטוף, מבטיחה להמשיך להיות לחבק ולאהוב, מבטיחה להמשיך לזחול אלייך בגאווה, מבטיחה להיות קשובה ודרוכה למילותייך, לא לוותר לעצמי, לא להתפנק, לא להשבר. לתת בלי גבולות, להגשים חלומות, להתמסר להאמין ולסמוך בלב שלם. אמשיך ואתן הכל שתמיד תתגאה בי שתמיד תחייך לי שתמיד תרגיש שאני איתך שתמיד תדע שאהיה לצידך, שתמיד אגן בכל גופי ובידיי שתמיד תאמין בי ותסמוך עליי, שאמשיך להיות לך אי השקט שלך, שאמשיך להיות אשת הסוד הקטנה שלך ושתמיד תמיד תמיד תרצה רק עוד ועוד. בנימה אישית, אני רוצה שתדע שיש לך מקום עמוק בתוכי. ששייך לך, מהרגע שפגשתי בך לראשונה . ממני, באהבה אין סופית, קוקית ליקוקית , נילי המעלפת, זיווה במקרה חירום, פשושית , אוצרית ... והגלים טולטולו את הספינה, בלונדינית קטינה, פושענית שסופרת עד 6, או בפשוט - כמו שמומלץ ... רכושך הגאה והאוהב, לולי . |
|
נסיך הכתר |
לפני 16 שנים •
21 בדצמ׳ 2007
אהבה מבטן ומלידה.
לפני 16 שנים •
21 בדצמ׳ 2007
נסיך הכתר • 21 בדצמ׳ 2007
לולי בזה הרגע עת סיימתי לקרוא את הברכה שלך למאסטר [ אדון איש ענקקקקקקקקקקק]
במלוא מובן המילה- פשוט השארת אותי אומר לעצמי - ואאוו אחד גדול. עם פה פעור שלוקח אוויר ואומר- אם אתם רוצים לדעת מה זאת אהבה עם תיבול בדסמי חריף ומתוק במובן החיובי של המילה- אז כאן נמצאת התשובה המוחצת לכל מה שרציתם לדעת, ושבמעמקי ליבכם/ן כל אחד מאיתנו היה רוצה לאחל לעצמו/ה בחייו האישיים הזוגיים. ולמה אני מתכוון במילותי- אהבה אמיתית היא לצעוד יחד אל עבר האופק בלי כל פחד. צעדתם כיברת דרך, טיפסתם על הרים, עברתם גאיות, אמיצים ככל שאפשר להיות. ליפול לפעמים לדמעות, ליפול לעומקים, ואחד את השני למשוך, ולהקים. לתמוך, לאחוז, ולחבק- כי שניים שאוהבים- הם שניים שהם אחדדדדד. . |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 22 בדצמ׳ 2007
מקסימה אחת. עשית לי נעים לקרוא.
המון מזל טוב לשניכם. |
|
ויטו אנדוליני |
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
ויטו אנדוליני • 22 בדצמ׳ 2007
כיף לקרוא כל מה שאת כותבת, בייחוד כשרואים עד כמה את אוהבת את המסטר שלך.
זכיתם אחד בשניה ופשוט תענוג להביט בזה |
|
חתולההה |
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
מיאוווווווווווווווווווו
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
חתולההה • 22 בדצמ׳ 2007
לולינקהההההההההה יפיפיונת אחת
מזל טוב והמון אהבה גם לשנה החדשה הזו אתם מקסימים יחד.חיבוקים תלתולה}}{{ |
|
תמימה(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
מאחורי כל שולט גדול מסתתרת שפחה יותר גדולה
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
תמימה(נשלטת) • 22 בדצמ׳ 2007
לולי
את מדהימה ואת יודעת את זה מלאה רגשות חייכנית מתוקה פשוט אישה אמיתית המסירות שלך האהבה שלך החום שלך החן שלך את בודי לא היה יכול לחלום על מישהי ראויה ממך פשוט שפחה זו.. השלמות שלך הדאגה שלך היופי שלך את את פשוט את וזה ממש לא פשוט |
|
יהלום לב הזהב(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
לבודי שומרי היקר ונסיכת החלומות היקרה
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
יהלום לב הזהב(לא בעסק) • 22 בדצמ׳ 2007
חולה עליכם מאוד מאוד אנשים יקרים
מזל טוב לשניכם ווואיי שנתיים ביחד איזה כייף המון אהבה לי אליכם שתמשיכו להיות ביחד שמחים ומאושרים סבבה שטוב לכם מי יתן וירבו שמחות בחייכם |
|
A v(שולט) |
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
נסיכה
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
A v(שולט) • 22 בדצמ׳ 2007
אתם מקסימים יחד
היה כייף לראות אתכם יחד החום היופי שבניכם מדהימים וזמן כזה זו שאיפה ענקית הרבמון בהצלחה ולמסיבה של 3 כבר אדאג למשהו טעים במיוחד שרק האהבה תשרור אצלכם |
|
purified(שולטת) |
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
purified(שולטת) • 22 בדצמ׳ 2007
פשוט מדהים לקרוא כאן משהו מרגש שכזה.
מאלחת לכם עוד המון שנים כאלה, המון אהבה,אושר וחוויות בדסמיות. שיהיה לכם רק בהצלחה. מעיין (: |
|
SPENKY{שייכת} |
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
22 בדצמ׳ 2007
SPENKY{שייכת} • 22 בדצמ׳ 2007
ריגשת אותי לגמרי אחות קטנה
מאחלת הרבה אושר ואהבה ובלגאנים בלי סוף אוהבת המונים |
|