גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
להיתחרמן משיר על סקס אנאלי- סידום ישבן הנישלטת
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 3 בינו׳ 2008
כלבה אנאלית טרום מסודמת
את ישבנה ברצון נותנת מוצצת יונקת שואבת בולעת אותך עמוק בגרון זאת על רגל אחת התורה ואף יתרון הצלפות , השפלות, ועינויי פטמות הן מנת חלקה כשחודרים אנאלית עמוק לתוך גופה ענישה חניכה אילוף ונשיקה ליטוף וחיבוק הבעת חיבה חירמנות וייחום של הכלבה ייחום וחרמנות אחת הם ולפיכך יהיה הסידום בהתאם והמבינה תבין תקרא את הטקסט תפנים תדמיין תתחרמן ו.... דרור לתשוקותיה היא תיתן....... רק השמרי לך מפורקן אישי שכן יודעת את מה תהא ת........ |
|
Uranus |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
The Horror, The Horror
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
Uranus • 3 בינו׳ 2008
לא הגיע הזמן שיוצב סלקטור בכניסה לאתר הזה ?
|
|
talula |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
אחח אוראנוס
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
talula • 3 בינו׳ 2008
הוצאת את מילות הזווועה מפי, וויז, תעשה טובה קח את אמוץ כחבר ורע, ותכתבו אחד אל השני.
קצת רחמים הומינטריים, עלינו שצריכים לספוג את כל השטויות שהפה שלכם בכלל לא מסוגל להפיק בקול |
|
מUחדת |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
מUחדת • 3 בינו׳ 2008
ציטוט: רק השמרי לך
מפורקן אישי שכן יודעת את מה תהא ת........ מה תהא ת...........(הנקודות במקור) באמת? זה מאוד מסקרן, וזה גם לא מתחרז בכלום. יכול להיות שהתכוונת, שוב,איכשהו, תן לי לנחש, נו, איך קוראים לזה.. סקס אנאלי? זיון תחת? מיסדום? ביתוק מעי גס? חילול הרקטום? אתה, חביבי, סובל מתופעה הנקראת בפי המומחים חסך אנאלי, שזה יופי, אבל למה לא לכתוב ישר לפורום "מה קשור" או בעיות טכניות- שכן, טכנית ניראה שדי קשה לך למצוא איזה ישבן לבעילה ואתה מבזבז את זמנך בכתיבת שירים {לא מאוד מוצלחים. מילה של אלכסנדר פן} במקום בפעולת פמפום נמרצת של כלבה אנאלית. או משהו. ואנא, מה תהא ה............. לעזאזל? |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
הסקרנות הרגה את החתול
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
מיוחדת. כתב/ה: ציטוט: רק השמרי לך
מפורקן אישי שכן יודעת את מה תהא ת........ מה תהא ת...........(הנקודות במקור) באמת? זה מאוד מסקרן, וזה גם לא מתחרז בכלום. יכול להיות שהתכוונת, שוב,איכשהו, תן לי לנחש, נו, איך קוראים לזה.. סקס אנאלי? זיון תחת? מיסדום? ביתוק מעי גס? חילול הרקטום? אתה, חביבי, סובל מתופעה הנקראת בפי המומחים חסך אנאלי, שזה יופי, אבל למה לא לכתוב ישר לפורום "מה קשור" או בעיות טכניות- שכן, טכנית ניראה שדי קשה לך למצוא איזה ישבן לבעילה ואתה מבזבז את זמנך בכתיבת שירים {לא מאוד מוצלחים. מילה של אלכסנדר פן} במקום בפעולת פמפום נמרצת של כלבה אנאלית. או משהו. ואנא, מה תהא ה............. לעזאזל? הסירי חשש מליבך זה אכן מיתחרז ציטוט:
יכול להיות שהתכוונת, שוב,איכשהו, תן לי לנחש, נו, איך קוראים לזה.. סקס אנאלי? זיון תחת? מיסדום? ביתוק מעי גס? חילול הרקטום? עולם הכלוב הוא קסום ומקסים רעיונות באוויר צפים ועולים האים רק אני כאן נוטה לכיון זה או שמא אחרים מיסתקרנים גם ועושים זאת בשקט בין 4 קירות ביתם תודה חמדתי על הרעיונות |
|
talula |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
מיוחדת
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
talula • 3 בינו׳ 2008
אנא שימי לב לכתוב, ברגע שרק העזת להעלות על דל שפתייך את האפשרות כי ידידינו המשורר הנלעב (סליחה, נלהב) הינו בעצם חסר כל כלבת פמפום מסוג א' יד ראשונה, לפתע צצה לה ונוס.
האמת זה די הגיוני, בכל זאת ונוס הייתה נשוא לוולקן, האל המכוער ביותר שהיה בין האלים, ואשר לו הצמיחה וונוס קרניים אין-סופיות.... נ.ב. הנקודות במקור |
|
מUחדת |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
בקיצור,
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
מUחדת • 3 בינו׳ 2008
האיש הולך ומתהווה לכדי הדידי מנוסי של עולם הסאדו.
וכן, גם אני שמתי לב להופעתה המופלאה של פומפת המעי- ונוס. הנחתי שמדובר בזן של פטרת הערמונית. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
רעיונות מקוריים יתקבלו
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
ציטוט:
כלבת פמפום מסוג א' יד ראשונה, שדי קשה לך למצוא איזה ישבן לבעילה יכול להיות שהתכוונת, שוב,איכשהו, תן לי לנחש, נו, איך קוראים לזה.. סקס אנאלי? זיון תחת? מיסדום? ביתוק מעי גס? חילול הרקטום? חסך אנאלי במקום בפעולת פמפום נמרצת של כלבה אנאלית. או משהו. פטרת הערמונית. הנלעב (סליחה, נלהב) וחיש הרף על הכתב יעלו |
|
silence(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
4 בינו׳ 2008
אני מעלה הצבעה
לפני 16 שנים •
4 בינו׳ 2008
silence(נשלטת) • 4 בינו׳ 2008
מי בעד יורי (uranus) לשומר הסף של האתר שירים אגודל.
התועבה שהולכת פה.... |
|