devotion(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
כלובי ?!?
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
devotion(מתחלפת) • 6 בינו׳ 2008
עד מתי ימשיך לשמש הפורום הזה כבמה האישית של WIZARD ?
האם לכך נועד הפורום? לפרסם לינקים לבלוג שלך? http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=21787 לחפש נשלטת { ע"י הפנייה בלינקים לבלוג שלך? } http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=21778 נדמה לי שלהצפת פורום קוראים תופעת הטרול ולא לא מדובר על מתחזה שאינו קיים אלא על מישהו שפשוט מציף פורום מאמר לגבי טרולים ברשת : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=553&a=29621&c=3695&sc=0&ssc=0 מתוך המאמר: "מהו טרול? באינטרנט, טרול הוא אדם אשר הנאתו היא לזרוע מחלוקות ברשת. הוא (ובד"כ זה הוא..) מנסה להתחיל ויכוחים ולעצבן אנשים. טרולים רואים במערכת האינטרנט מקום מושלם למשחקיהם המוזרים. מסיבה מסויימת, הם לא "קולטים" שהם פוגעים באנשים אמיתיים. בשבילם, גולשים אחרים הם לא ממש אנושיים אלא סוג של סטייה דיגיטלית. כתוצאה מכך, הם לא מרגישים שום צער על הכאב שהם גורמים. להפך, ככל שהסבל שהם גורמים גדול יותר, כך ההישג שלהם גדול יותר (כפי שהם רואים זאת). האנונימיות היחסית ברשת היא זו שמאפשרת לטרולים לשגשג. טרולים אדישים לחלוטין לביקורת (בונה או לא בונה). לא ניתן לשאת ולתת איתם; לא ניתן לגרום להם להרגיש אשמה או רחמים; לא ניתן לדבר אליהם בהגיון. הם פשוט לא מסוגלים להרגיש חרטה. מסיבה מסויימת, טרולים לא מרגישים שהם כפופים לחוקי הנימוס או לאחריות החברתית. ייתכן שקשה לתפוס את זה. אתם בוודאי חושבים "בטוח שיש משהו שאני יכול לרשום כדי לשנות את הגישה שלו.", אך טרול אמיתי לא ישתנה ע"י מילים בלבד" מתוך המאמר על טרולים ברשת {לקריאת המאמר השלם, הכנסו ללינק המצורף למעלה} Copyright © 2001 by Timothy Campbell - זכויות היוצרים © 2001 שמורות לטימותי קמפבל למען הסר כל ספק. אני לא באה בשום טענות שהן לכלובי. פשוט נמאס.. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
Re: כלובי ?!?
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 6 בינו׳ 2008
devotion כתב/ה: עד מתי ימשיך לשמש הפורום הזה כבמה האישית של WIZARD ?
האם לכך נועד הפורום? לפרסם לינקים לבלוג שלך? http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=21787 לחפש נשלטת { ע"י הפנייה בלינקים לבלוג שלך? } http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=21778 נדמה לי שלהצפת פורום קוראים תופעת הטרול ולא לא מדובר על מתחזה שאינו קיים אלא על מישהו שפשוט מציף פורום מאמר לגבי טרולים ברשת : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=553&a=29621&c=3695&sc=0&ssc=0 מתוך המאמר: "מהו טרול? באינטרנט, טרול הוא אדם אשר הנאתו היא לזרוע מחלוקות ברשת. הוא (ובד"כ זה הוא..) מנסה להתחיל ויכוחים ולעצבן אנשים. טרולים רואים במערכת האינטרנט מקום מושלם למשחקיהם המוזרים. מסיבה מסויימת, הם לא "קולטים" שהם פוגעים באנשים אמיתיים. בשבילם, גולשים אחרים הם לא ממש אנושיים אלא סוג של סטייה דיגיטלית. כתוצאה מכך, הם לא מרגישים שום צער על הכאב שהם גורמים. להפך, ככל שהסבל שהם גורמים גדול יותר, כך ההישג שלהם גדול יותר (כפי שהם רואים זאת). האנונימיות היחסית ברשת היא זו שמאפשרת לטרולים לשגשג. טרולים אדישים לחלוטין לביקורת (בונה או לא בונה). לא ניתן לשאת ולתת איתם; לא ניתן לגרום להם להרגיש אשמה או רחמים; לא ניתן לדבר אליהם בהגיון. הם פשוט לא מסוגלים להרגיש חרטה. מסיבה מסויימת, טרולים לא מרגישים שהם כפופים לחוקי הנימוס או לאחריות החברתית. ייתכן שקשה לתפוס את זה. אתם בוודאי חושבים "בטוח שיש משהו שאני יכול לרשום כדי לשנות את הגישה שלו.", אך טרול אמיתי לא ישתנה ע"י מילים בלבד" מתוך המאמר על טרולים ברשת {לקריאת המאמר השלם, הכנסו ללינק המצורף למעלה} Copyright © 2001 by Timothy Campbell - זכויות היוצרים © 2001 שמורות לטימותי קמפבל למען הסר כל ספק. אני לא באה בשום טענות שהן לכלובי. פשוט נמאס.. בחייך , מה את מצפה ממישהו שהינו נשלט אך היות ולא מצא מישהי שתזיין אותו בתחת החליט להפוך לשולט מסוקס המחפש חורים? זה תסמונת העכבר נו. |
|
devotion(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
devotion(מתחלפת) • 6 בינו׳ 2008
רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה: בחייך , מה את מצפה ממישהו שהינו נשלט אך היות ולא מצא מישהי שתזיין אותו בתחת החליט להפוך לשולט מסוקס המחפש חורים? זה תסמונת העכבר נו. אני מצפה ממנו להשאר בגבולות הבלוג שלו : ) |
|
Afroditi |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
מצטרפת לפניה לכלובי
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
Afroditi • 6 בינו׳ 2008
התופעה עברה כל גבול
הצילו אותנו מעונשו.!!! |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 6 בינו׳ 2008
devotion כתב/ה: רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה: בחייך , מה את מצפה ממישהו שהינו נשלט אך היות ולא מצא מישהי שתזיין אותו בתחת החליט להפוך לשולט מסוקס המחפש חורים? זה תסמונת העכבר נו. אני מצפה ממנו להשאר בגבולות הבלוג שלו : ) נשאר בגבולות שלי יוצא לכם מהווריד הבנתי הפנמתי קלטתי דבר אחד לא אסבול - עלבונות אישיים מיכול אלו המתיימרים להכירני יותר טוב מעצמי תיתעלמו תגיבו תעשו מה בראש אה כן - אים היתה אופציה של "חובב שליטה" בפרופיל האישי הרי שתהיה זאת הגדרה מדוייקת. |
|
המלט |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
המלט • 6 בינו׳ 2008
אז הבחור פירסם ארבעה פוסטים רצופים. איפה כואב לכן, בנות? במקום שחרב ויבש זה מכבר? עד כדי כך שבאים להתבכיין כאן לכלובי, כמו בכיתה ג' לילדים מאותגרי כישורים חברתיים?
דבושן, למה שלא תפתחי פוסטים אחרים, מלאי תוכן עמוק, רוחניות צרופה, הגיגים משובבי נפש? |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
הוא אמנם לא כוס התה שלי
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 6 בינו׳ 2008
אבל למה לסתום לו את הפה?
מישהו חייב אתכם לקרוא אותו? אפשר לחשוב שההגיגים שלכם פחות מטופשים משלו. צאו לו מהווריד ותתעסקו עם העניינים שלכם. די לסתימת פיות! |
|
ראובן |
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
מה אכפת לציפור
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
ראובן • 7 בינו׳ 2008
אם ישיר או ישתוק?
ראובן |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
Lakshmi(נשלטת) • 7 בינו׳ 2008
חחח
אני חושבת שזה מאוד משעשע,הצחוק שהוא עושה מעצמו |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
Re: הוא אמנם לא כוס התה שלי
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
IvoryDom • 7 בינו׳ 2008
קטסטרופה כתב/ה: אבל למה לסתום לו את הפה?
מישהו חייב אתכם לקרוא אותו? אפשר לחשוב שההגיגים שלכם פחות מטופשים משלו. צאו לו מהווריד ותתעסקו עם העניינים שלכם. די לסתימת פיות! חולק על דעתך, פורום נועד לקיים דיונים ולא לפרסומי בלוג הוא בדיוק כמו אדם שעומד במרכז של חדר וצורח בקולי קולות אינו נותן לאחרים במה להתבטא ולכן פוגע בזכויות האחר. חוצמזה אם לא נסתום פה פיות עם גאג אז איפה כן? |
|