גוזל הברזל |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
תסריטים לסשן
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
גוזל הברזל • 6 בינו׳ 2008
שלום לכל השולטים והנשלטות!
זוג חברים שלי החליט לנסות ולממש את פנטזיית המיילדום שלהם. מכיוון שהם (לפחות בינתיים ) וניליים לחלוטין הם פנו אלי בבקשה לתסריט לסשן. אני קצת פחות ממוסמך לתת תשובה בעניין, אבל האם אתם תוכלו להציע, או לשלוח לינק, עם הצעות ורעיונות לסשן? |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
שישקיעו זמן
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
ערגה • 6 בינו׳ 2008
ויקראו כל מני סיפורים כאן ובאתרים אחרים.
יש המון סיפורים עם כל מיני תסריטים..... איני חושבת שתסריט של זוג אחד יכול בהכרח לעבוד עבור אחרים אבל יכולים לקבל רעיונות ומקטעים ולבחור מה מתאים להם.... בהצלחה ובבטחון ! |
|
calipso(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
Re: שישקיעו זמן
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
calipso(נשלטת) • 7 בינו׳ 2008
ערגה כתב/ה: ויקראו כל מני סיפורים כאן ובאתרים אחרים.
יש המון סיפורים עם כל מיני תסריטים..... איני חושבת שתסריט של זוג אחד יכול בהכרח לעבוד עבור אחרים אבל יכולים לקבל רעיונות ומקטעים ולבחור מה מתאים להם.... בהצלחה ובבטחון ! ------ מסכימה עם ערגה . מעבר לכך וכמובן בלי לפגוע - לא צריך "להאכיל" בכפית .. ... |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
Re: שישקיעו זמן
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
IvoryDom • 7 בינו׳ 2008
calipso כתב/ה: ערגה כתב/ה: ויקראו כל מני סיפורים כאן ובאתרים אחרים.
יש המון סיפורים עם כל מיני תסריטים..... איני חושבת שתסריט של זוג אחד יכול בהכרח לעבוד עבור אחרים אבל יכולים לקבל רעיונות ומקטעים ולבחור מה מתאים להם.... בהצלחה ובבטחון ! ------ מסכימה עם ערגה . מעבר לכך וכמובן בלי לפגוע - לא צריך "להאכיל" בכפית .. ... מסכים עם ערגה וקילפסו מעבר לזה, הרעיון הוא לא לממש תסריט של מישהו אחר אלא את הפנטזיות שלהם. אחרת מה הרעיון. |
|
Toxic Princess |
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
Toxic Princess • 7 בינו׳ 2008
יופי, לפעמים יש פנטזיות שלא בטוחים לגביהן.. לפעמים עדיין לא מוכנים ישר לממש אותן..
ולפעמים, רוצים, אבל לא יודעים מה לעשות תוך כדי. אני מבינה את זה... לגמרי.. אבל אין לי עצה טובה יותר מאשר באמת לקרוא כאן סיפורים על שליטה.. זה גם נוח כי זה מסווג לפי נושאים.. ומשם לקחת רעיונות, להפנים לקחים, ולנסות לבד מה שנראה להם... רק אל תשכחו שהרבה מאוד סיפורים כאן הם פנטזיות פרי דמיונם של אנשים, אז לא לקחת את זה קשה מדי או יותר מדי ברצינות |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
Josephin(לא בעסק) • 7 בינו׳ 2008
אני לא מאמינה בסאשן שנערך על פי תסריט מסוים, לנסות לזרום עם מה שמושך אותם , ומה שההיא מלמעלה אמרה
בהצלחה . |
|