|
|
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2008
מתי יהיה לחם שחור בחנויות ?
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 8 בינו׳ 2008
אני לא מבין למה יש מעט חנויות שכן מוכרות לחם שחור והרוב הגדול לא כולל רשתות המזון
הגדולות.חבר של אבא שלי השיג מאיזה חנות לא מהעיר שלי .אחרי הרבה זמן שלא אכלתי לחם באמת לחם זה הכי טעים. נשבר לי מהלחמניות והפיתות.שלא נדבר על לחם פרוס שזה גרוע. גם לכם יש איזה חנות בודדה שמוכרת לחם? ואם כן אני לא מבין למה מייצרים לחם במכסה קטנה? אם לא מייצרים אז כלום בגלל השביתה .למה מייצרים ולמה רק מכולות מסויימות מוכרות? יש למישהו מושג? |
|
|
|
|
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2008
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2008
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 8 בינו׳ 2008
לא מבינה מה הבעיה. ליד העבודה שלי יש לחם שחור אחיד טרי וחם יום יום.
אולי זה עניין מקומי? |
|
|
|
|
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2008
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2008
► שיר כאב כתב/ה: לא מבינה מה הבעיה. ליד העבודה שלי יש לחם שחור אחיד טרי וחם יום יום. אולי זה עניין מקומי? שיר אצלי בעיר אין חנות אחת והלכתי למגה או יוחננוף כולל מכולות קטנות ואין. |
|
|
|
|
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2008
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2008
Toxic Princess • 8 בינו׳ 2008
אתה בטוח שחיפשת טוב??
כי אני יודעת שבכל רשתות השיווק הגדולות יש לחמים מלאים וגם לחם שחור, אפילו כזה בסגנון רוסי או אוקראיני אסלי.. לא היה עדיין מקום שלא ראיתי בו לחם שחור. זה לא יכול להיות.. שאלת מישהו או סתם העפת מבט? אולי כדאי לשאול ולברר.. כי זה לא הגיוני שאין, המון אנשים אוכלים את זה.וזה טעים גם. |
|
|
|
|
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2008
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2008
► חתולה פסיכית כתב/ה: אתה בטוח שחיפשת טוב??
כי אני יודעת שבכל רשתות השיווק הגדולות יש לחמים מלאים וגם לחם שחור, אפילו כזה בסגנון רוסי או אוקראיני אסלי.. לא היה עדיין מקום שלא ראיתי בו לחם שחור. זה לא יכול להיות.. שאלת מישהו או סתם העפת מבט? אולי כדאי לשאול ולברר.. כי זה לא הגיוני שאין, המון אנשים אוכלים את זה.וזה טעים גם. זה רק בעיר שלי כנראה.בעיר שלי בדקתי ושאלתי.גם במכולות שבסביבה שלי אין בדקתי בשלושתן. |
|
|