Cafe(שולט) |
לפני 16 שנים •
20 בינו׳ 2008
הזאב והכבש
לפני 16 שנים •
20 בינו׳ 2008
Cafe(שולט) • 20 בינו׳ 2008
טלה נגש לשתות מנחל בשרב:
ולמזלו הרע קרב זאב לנחל אחריו ראה אותו הזאב ועט על המלקוח: אך לשוות לארוחה צורה חוקית כהלכה התחיל לצווח: כיצד מעז אתה, פרחח! בפרצופך הנאלח את מי פלגי הזך לדלוח ? הן על חוצפה כזאת אמלוק ראשך נקלה ! עונה לו הטלה : הרשיני-נא לומר, הזאב הנעלה - לשוא אותי הרשעת: הן לא יזרום הנחל לאחור - ואיך אוכל מימיך ללכלך אם, במחילה , אשתה ממקום כבודך ומטה? ובכן אני שקרן? חוצפה לא תאומן! וגם לא ראשונה: נזכרתי בינתים כי באביב לפני שנתים גם-כן פגעת בכבודי. עוד לא שכחתי ידידי. עונה לו הטלה: חלילה, אדוני, דברי טעות בפיך: הרי עוד לא מלאה שנה להולדי! זאת בעדים לך אוכיחה! ובכן היה זה אחיך! אבל לי אין אחים! אם -כן דודך או בן דודך או גיס או מחותן. ..על כל פנים בן צאן - חבר שלך ורע! הרי כולכם לזאב תשמחו להרע: כולכם: כבשים, כלבים, רועים- ממררים לי החיים. אולם הפעם אנקום בך על כל החטאים!!! - עונה לו הטלה: אך מה חטאי במה חטאתי לך ?? - אל תוסיף לפטפט עוד מספיק ! כלום יש לי פנאי לבחון , מה עוונך טפשון ? דיי בשבילי גם העוון שבי עוררת תיאבון!! והוא נעץ שיניו בטלה המסכן. (מתוך משלי קרילוב). מה שאני עומד להגיד עכשיו כל כל טריוויאלי ופשוט שמרגיש לי מיותר ומטופש להגיד אותו אבל... למרבית האבסורד נתקלתי כבר לא פעם ולא פעמיים בנשים חכמות ואינטלגנטיות שמתווכחות עם הטענות של התוקף שלהן. כאילו הן חייבות להסביר למה הן לא אשמות. וזה כה טריוויאלי וכה ברור וכה פשוט את לא אשמה בזה שהוא תקף או אנס אותך. זה לא בגלל שהתלבשת ככה זה לא בגלל שהיית שם ולא בגלל איך שהתנהגת ולא בגלל מה ששידרת. זה רק בגלל שהוא פושע ואיש רע ! רק הוא אשם !!! ואת לא ! אפילו לא בקצת וכל נסיון להתווכח עם הטענות שהוא מעלה, מיותר ונואל. |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 16 שנים •
20 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
20 בינו׳ 2008
פסיכו לוג(שולט) • 20 בינו׳ 2008
ולך אשה יקרה, שמתקשה להפנים את העובדות הללו, הגישי תלונה. הגישי תלונה. הגישי תלונה. גם אם הוא "רק" עשה "כך וכך".
הצלחת להסיר את האשמה מעלייך לחלוטין. והצלת את הכבשה הבאה. |
|
sorerett(שולטת) |
לפני 16 שנים •
21 בינו׳ 2008
ואת...
לפני 16 שנים •
21 בינו׳ 2008
sorerett(שולטת) • 21 בינו׳ 2008
יקירתי, את חייבת, חייבת להפנים ולזכור שוב ושוב שאת לא אשמה בכלום!
שום דבר שקרה הוא לא באשמתך! ~חיבוק ענק~ ואתה? אתה פשוט תהיה שם בשבילה. תמשיך להיות קשוב, מבין ואכפתי. תן לה את הזמן, תן לה את הביטחון, תן לה לדעת שאתה אוהב אותה. שהיא תדע שיש לה על מי להשען. ~ אנחה ~ |
|