llulu(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
9 בפבר׳ 2008
בדידות הבילתי נשלטת של מציצה בודדת
לפני 16 שנים •
9 בפבר׳ 2008
llulu(נשלטת) • 9 בפבר׳ 2008
פורסם לפני 18 דקות ב - 9 בפברואר, 2008 בשעה 15:59
לא שזה בא לבד יש דברים אחרים מסביב דינמיקה קשה לתת לו בשבילו לתרגל את ישות הפנימית שלי להיתמסר למרות, זה מה שהייתי הגוף שלו פשוט מהמם לא חשקתי כזה גוף של גבר בשנים האחרונות "תסביר לי בבקשה את השליטה שלך? שעה ביום אנסה להיותשלך " "תדבר איתי, במילים קטנות, תכוון אותי, תכניס אותי את הראש בראש שלך " לא עובר דקתיים ה"ראש" שלו בפה שלי. הוא מעשן לו למעלה ומפקיד לדחוף חזק את הזיין שלו בפה אני חשה ....מנותקת...חסרת רגשות... זה מה שהוא רוצה : מציצה נטו זה הבאבא של השליטה ...נכון? השפיך יוצא לי מהפה. היתחברתי אולי שרביב שניה אני קצת בהלם. קמה והולכת לחדר והינה בא הבומבה " נהנת להיות כלבה שלי נכון ?" האם אפשר להיות כ"כ מרוחק ומפוספס רגשית ממה שהשיני מרגיש ? ההערה הזו מנחיתה עלי מכה של יאוש עוד יותר הרי הוא אוהב לדפוק אותי כך וכך יהיה לתמיד ? אין לי תשובה או לא הסברתי נכון עזרו לי להבין בבקשה |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 16 שנים •
9 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בפבר׳ 2008
venus in our blood(שולטת) • 9 בפבר׳ 2008
לא הצלחתי להבין מה בעצם רצית, ולמה לא תקשרת איתו מה שעשה לך יותר\ פחות טוב
|
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
9 בפבר׳ 2008
Re: בדידות הבילתי נשלטת של מציצה בודדת
לפני 16 שנים •
9 בפבר׳ 2008
Josephin(לא בעסק) • 9 בפבר׳ 2008
[quote="sweetslave"]פורסם לפני 18 דקות ב - 9 בפברואר, 2008 בשעה 15:59
זה מה שהוא רוצה : מציצה נטו זה הבאבא של השליטה ...נכון? השפיך יוצא לי מהפה. היתחברתי אולי שרביב שניה אני קצת בהלם. קמה והולכת לחדר והינה בא הבומבה " נהנת להיות כלבה שלי נכון ?" האם אפשר להיות כ"כ מרוחק ומפוספס רגשית ממה שהשיני מרגיש ? ההערה הזו מנחיתה עלי מכה של יאוש עוד יותר הרי הוא אוהב לדפוק אותי כך וכך יהיה לתמיד ? אין לי תשובה או לא הסברתי נכון עזרו לי להבין בבקשה[/quote אם הבנתי אותך נכון ניפגשת איתו רק לשם מציצה ואחרי זה הביתה . קשה לי לקרוא לזה שליטה עם זה הקשר היחיד שיש בניכם ולא מעבר לזה . הכלבה באה למציצה עכשיו הכלבה יכולה ללכת , יש כאלה שמנתקים את עצמם ריגשית מכל מיני סיבות , קטונתי לדעת מה הסיבות שלו לריחוק ריגשי . בכל אופן לדעתי את צריכה לדבר איתו , להסביר להגיד את מה שאת מרגישה ולעשות לך את חשבון הנפש שלך . |
|