תשוקה אדומה(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
סתימת פיות.
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
תשוקה אדומה(לא בעסק) • 7 במרץ 2008
אני לא יודעת מאיפה באה החוצפה, אני מבינה שמפרסמים באתר, אבל אם אדם קם, מביע את האמת, לגבי הנשמות הפועלות באמת גלויה לעין הכל ובידיעה לכולם שהדברים נכונים, מדוע צריך לחסום אותו, קשה לאנשים שהאמת היא האמת?
אני יכולה לומר רק דבר אחד מניסיון, שבסוף על עשיית השרירים האלה אתה תפסיד. ורק על החוצפה קבלו ביטול שלי ועוד של הרבה אחרים לגבי המסיבה הזאת. AIR אני עדיין אוהבת ... בנוסף לכך אמצא לי מסיבה אחרת. שבת שלום |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 7 במרץ 2008
מישהו נחסם מהאתר? אפשר לדעת מי?
*איימי, שדווקא לא היה לה שום קשר לזה* |
|
טיגריס כחולה |
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
Re: סתימת פיות.
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
טיגריס כחולה • 7 במרץ 2008
תשוקה אדומה כתב/ה: קבלו ביטול שלי ועוד של הרבה אחרים לגבי המסיבה הזאת. AIR אני עדיין אוהבת ... בנוסף לכך אמצא לי מסיבה אחרת. So? ברור לי שאני לא אמורה להגיב , אבל.. בחייאת זומזום.. את מי זה מעניין? |
|
תשוקה אדומה(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
אוי טיגריס...
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
תשוקה אדומה(לא בעסק) • 7 במרץ 2008
אויייש ... מי את ??!!
נולדת מחדש... כן , ממש ( הריח נשאר אותו הריח ) תתחדשי. |
|
Breathless{VIP} |
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
יופי
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
Breathless{VIP} • 7 במרץ 2008
איזה מגניב מתאים לי
שכל הטיפוסים המלוכלכים המלכלכים ושונאי האדם לא יגיעו למסיבה של אייר ו-אף אוליי באמת עדיף שילכו למסיבה אחרת זה רק נדמה לי או שנראה שכל המלכלכים מגיעים מכיוון מאוד מסויים שמארגן מסיבות אחרות |
|
טיגריס כחולה |
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
טיגריס כחולה • 7 במרץ 2008
היית רוצה לדעת, אה? (-:
תתרכזי בדברים פשוטים וחסרי משמעות יותר , כמו למשל העובדה שאת לא באה למסיבה X. |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
ים_yam(לא בעסק) • 7 במרץ 2008
שום מארגני מסיבות מאלו שאני מכירה (ונראה לי שאני מכירה את כולם במידה זו או אחרת) לא היו מתנהגים בצורה שכזו ומלכלכים על מארגנים אחרים.
לשמחתנו החבר'ה פה אוהבים לבלות ויש מקום לכל המסיבות ולכל מקומות הבילוי לפרוח ולשגשג. אותו פה שהרעיל ונסתם כנראה עשה זאת על דעת עצמו, ושיגיד תודה שזה הסתכם בזאת שהועף ולא בתביעת דיבה. |
|
LADY RED(שולטת) |
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
במקום להתרכז בדברים החשובים באמת.
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
LADY RED(שולטת) • 7 במרץ 2008
במקום להתרכז
בדברים החשובים באמת במסיבות ועשיית שמח אנשים מנסים להעכיר את האוירה אני אומרת כל אחד יבלה איפה שבא לו ואם קבוצת אנשים אומרת שהיא לא באה ההפסד הוא בסך הכל של אותה קבוצה כי אני מאמינה שיהיו אנשים שיבואו למסיבה בלי קשר למה שאחרים כתבו אז במקום להאשים ולנסות ליצור אוירה חשמלית באויר בואו להנות הרי מסיבות זה שמח ממני ליידי רד כל הכבוד למארגני המסיבות שעושים שמח לאנשים |
|
LADY RED(שולטת) |
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
במקום להתרכז בדברים החשובים באמת.
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
LADY RED(שולטת) • 7 במרץ 2008
במקום להתרכז
בדברים החשובים באמת במסיבות ועשיית שמח אנשים מנסים להעכיר את האוירה אני אומרת כל אחד יבלה איפה שבא לו ואם קבוצת אנשים אומרת שהיא לא באה ההפסד הוא בסך הכל של אותה קבוצה כי אני מאמינה שיהיו אנשים שיבואו למסיבה בלי קשר למה שאחרים כתבו אז במקום להאשים ולנסות ליצור אוירה חשמלית באויר בואו להנות הרי מסיבות זה שמח ממני ליידי רד כל הכבוד למארגני המסיבות שעושים שמח לאנשים |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
אלון ב(נשלט) • 7 במרץ 2008
תגידו, לא מספיק טחנתם את כל נושא המסיבות (המוצלחות ואלו שפחות..)
מי שטוב לו שילך! מי שלא טוב לו: שילך להזדיין!!! חג פורים שמח! נ.ב קטסטרופה, תרצה להוסיף משהו?! |
|