מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
27 במרץ 2008
קרה לכם?
לפני 16 שנים •
27 במרץ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 27 במרץ 2008
בא אליכם חבר ומספר שיש לו בעיה או שאתם עדים לסיטואציה לא נעימה שגורמת לכם לתחושת עצב.
אתם חוזרים הביתה ופתאום קצת צוחקים שאתם נזכרים אבל אתם אומרים לעצמיכם לא יפה לצחוק וצוחקים עוד ועוד עד שאתם מתפוצצים מצחוק בזה שאתם נזכרים בפרצוף האומלל של זה שפנה אלכם. יום אחרי זה זה כבר הופך להנאה אתם נהנים מהידיעה שלו חרא.קרה לכם? קרה לכם לבנים לדוגמא ששנאתם מישהי עד כדי טרוף ומשום מה הרגשתם התעוררות מינית בקרבתה. מיום ליום ככול שאתם שונאים אותה כך אתם נמשכים אליה יותר קרה לכם? לי היתה קצינה במדור שלי בצבא ששנאתי אותה מוות אבל תמיד הייתי מת לזיין את התחת שלה פשוט מת. |
|
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 16 שנים •
2 באפר׳ 2008
Re: קרה לכם?
לפני 16 שנים •
2 באפר׳ 2008
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 2 באפר׳ 2008
אמוץ כתב/ה: בא אליכם חבר ומספר שיש לו בעיה או שאתם עדים לסיטואציה לא נעימה שגורמת לכם לתחושת עצב.
אתם חוזרים הביתה ופתאום קצת צוחקים שאתם נזכרים אבל אתם אומרים לעצמיכם לא יפה לצחוק וצוחקים עוד ועוד עד שאתם מתפוצצים מצחוק בזה שאתם נזכרים בפרצוף האומלל של זה שפנה אלכם. יום אחרי זה זה כבר הופך להנאה אתם נהנים מהידיעה שלו חרא.קרה לכם? קרה לכם לבנים לדוגמא ששנאתם מישהי עד כדי טרוף ומשום מה הרגשתם התעוררות מינית בקרבתה. מיום ליום ככול שאתם שונאים אותה כך אתם נמשכים אליה יותר קרה לכם? לי היתה קצינה במדור שלי בצבא ששנאתי אותה מוות אבל תמיד הייתי מת לזיין את התחת שלה פשוט מת. נראה לי שהמקרה הראשון אופייני בעיקר לגברים. מסיבה כזו או אחרת, גברים נוטים למצוא אומללות של אחרים משעשעת, הרבה יותר מנשים. לגבי המקרה השני - לדפוק מישהי בתחת מראה על שליטה. בגלל שאתה שונא אותה, אתה מת לשלוט בה ולהשפיט אותה. נראה לי לגיטימי. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
3 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 באפר׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 3 באפר׳ 2008
הסבר מעניין תודה!
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
3 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 באפר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 3 באפר׳ 2008
יש איזה משפט, לא זוכרת מי אמר אותו: "בכל פעם שחבר מצליח, משהו קטן בי מת".
|
|