מלחכת פינך(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
31 במרץ 2008
ראיתי אותך
לפני 16 שנים •
31 במרץ 2008
מלחכת פינך(לא בעסק) • 31 במרץ 2008
בבוקרו של יום מתחדש באחד מימי תחילת מרץ, עומדת על אי תנועה זעיר, מול גני התערוכה.
נהר של מכוניות שוטף בחפזון בדרך לעבודה, בלי לשים לב אלייך. בלי לראות שאת עומדת לבד. וכסויית עיניים. ואני, עומדת באוטובוס, שממתין לחילופי האור ברמזור, מנסה לאזן שני תיקים וסלולרי, מביטה. ו...לא יודעת מה קודם. חושבת שקודם חיפשתי איפה המלאך השומר שלך. הרי מישהו חייב לשמור מקרוב. אי התנועה זערורי, התנועה סואנת. מה עבר לך בראש? נראית לי כ"כ נינוחה וטבעית שם. זה הרגיש ככה גם בתוכך? ואז הבטתי סביב באוטובוס, לראות איך אנשים מגיבים. או שאף אחד לא שם לב, או שאנשים בעיר הזו כבר לא מופתעים מכלום? ורציתי שהאוטובוס ימשיך לעמוד, לראות מה קורה הלאה, אבל הבוקר החופז לא התחשב, והאוטובוס התרחק בטרטור מלא עשן אפור. ועכשיו אני תוהה. אם את מפה, ספרי לי מה היה. ספרי לי מה חשבת. ספרי לי. אני סקרנית עד כאב. |
|
whipper(שולט) |
לפני 16 שנים •
1 באפר׳ 2008
יש עדכונים?
לפני 16 שנים •
1 באפר׳ 2008
whipper(שולט) • 1 באפר׳ 2008
תשוקה,
סיפור מדהים. וכעת אני סקרן, האם היא אותרה על ידך? אם 'היא מפה' היו אלה אכן 'פריימים' נדירים מתוך סשן פומבי. (פומבי...) אבל. הנה אנקב את בלון ההזיות שלך. אולי פשוט עברה ניתוח קטרקט שעתיים לפני? אולי מודעת לבעיות הזיהום ואיכות החיים ומהלכת עם פילטר, רק טעתה במיקום? אולי התחפשה (זה הרי היה בפורים, לא כן?) לשר המביט דרך משקפת? למה ישר לחשוב שהיא סוטה? |
|
מלחכת פינך(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
1 באפר׳ 2008
כי
לפני 16 שנים •
1 באפר׳ 2008
מלחכת פינך(לא בעסק) • 1 באפר׳ 2008
כמו שהיופי בעיני המסתכל,
כך גם ה"סטיה" הנזכרת לעיל. ולא, אף אחת עדיין לא התדפקה על חלוני וצייצה "אני היא". |
|
Cafe(שולט) |
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 באפר׳ 2008
Cafe(שולט) • 5 באפר׳ 2008
היא היתה מגיבה
אם היתה קוראה את הפוסט הזה אבל כנראה העיניים שלה עדיין מכוסות חכי בסבלנות |
|