Mazikeen_(נשלטת){Z} |
לפני 16 שנים •
2 באפר׳ 2008
צריכה רעיונות.. :)
לפני 16 שנים •
2 באפר׳ 2008
Mazikeen_(נשלטת){Z} • 2 באפר׳ 2008
אולי זה לא המקום לכתוב בו - אבל לא מצאתי פורום שחשבתי שיהיה מתאים לכתוב בו, אז נכנסתי ל"כללי".
הממ.. אני צריכה רעיונות עדינים שקשורים לקשירות ואולי גם סשנים עצמיים שאני יכולה להשתמש בהם עם הבת זוג.. לא משהו כואב מדי או משפיל מדי. שיהיה בגבול הטעם הטוב, ושאולי גם ישאיר סימן או שניים.. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
2 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
2 באפר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 2 באפר׳ 2008
מה זה "סשנים עצמיים"?
|
|
Mazikeen_(נשלטת){Z} |
לפני 16 שנים •
2 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
2 באפר׳ 2008
Mazikeen_(נשלטת){Z} • 2 באפר׳ 2008
הממ
אולי סשנים עצמיים זו לא ההגדרה הנכונה אבל בואי נגיד שאני צריכה רעיונות רכים כאלה לתת לה לעשות לבד, עם עצמה, כשאני לא לידה. נניח סתם, לפני שהיא הולכת לישון, אז לקשור לעצמה את הבהונות. |
|
gilsherr |
לפני 16 שנים •
2 באפר׳ 2008
משהו פשוט
לפני 16 שנים •
2 באפר׳ 2008
gilsherr • 2 באפר׳ 2008
תני לה משימה פשוטה, לא פיזית.
שתחשוב לפני השינה על מה שתעשי לה במפגש הבא... בשלב הבא תאלצי אותה לחלום על זה... זאת כבר משימה קשה, אבל אפשרית. |
|
סיגריה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
3 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 באפר׳ 2008
סיגריה(אחרת) • 3 באפר׳ 2008
זיק נאיבי כתב/ה: הממ
נניח סתם, לפני שהיא הולכת לישון, אז לקשור לעצמה את הבהונות. את לא צריכה אותנו ראית הסתדרת לבד... |
|
Dark Anteros(שולט){Syffer} |
לפני 16 שנים •
8 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 באפר׳ 2008
Dark Anteros(שולט){Syffer} • 8 באפר׳ 2008
זיק נאיבי כתב/ה: לפני שהיא הולכת לישון, אז לקשור לעצמה את הבהונות. חח, יפה , לקחתי... |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 16 שנים •
8 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 באפר׳ 2008
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 8 באפר׳ 2008
זיק נאיבי כתב/ה: הממ
אולי סשנים עצמיים זו לא ההגדרה הנכונה אבל בואי נגיד שאני צריכה רעיונות רכים כאלה לתת לה לעשות לבד, עם עצמה, כשאני לא לידה. נניח סתם, לפני שהיא הולכת לישון, אז לקשור לעצמה את הבהונות. קח בחשבון שקשירת בהונות הדוקה עלולה להוביל למצבים קשים מבחינה רפואית. לעומת זאת, נסה לשלוח אותה לישון מחובקת עם צעצוע... |
|
SPENKY{שייכת} |
לפני 16 שנים •
8 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 באפר׳ 2008
SPENKY{שייכת} • 8 באפר׳ 2008
Dan_Kap כתב/ה: זיק נאיבי כתב/ה: הממ
אולי סשנים עצמיים זו לא ההגדרה הנכונה אבל בואי נגיד שאני צריכה רעיונות רכים כאלה לתת לה לעשות לבד, עם עצמה, כשאני לא לידה. נניח סתם, לפני שהיא הולכת לישון, אז לקשור לעצמה את הבהונות. קח בחשבון שקשירת בהונות הדוקה עלולה להוביל למצבים קשים מבחינה רפואית. לעומת זאת, נסה לשלוח אותה לישון מחובקת עם צעצוע... אני לא כל כך בטוחה שהבנתי למה התכוונת דן, אבל לי היתה תקופה שהייתי סאבית צעירה שישנתי עם שוט כמו דובי..... גם עם הצעצוע שאתה התכוונת אליו.. |
|
Queeny(מתחלפת){being} |
לפני 16 שנים •
8 באפר׳ 2008
Re: צריכה רעיונות.. :)
לפני 16 שנים •
8 באפר׳ 2008
Queeny(מתחלפת){being} • 8 באפר׳ 2008
יש כל מיני דברים "בנאליים": נגיד, שתהיה במשך בלי תחתונים; לצוות עליה לאונן כל זמן קצוב עם/בלי לגמור; אם יש לך ביצת-רטט, היא יכולה לישון איתה. אפשר בכלל לחבר אותה לויברטור/רוקט ודומיהם, עם קשירה או ריתמה ושתהיה עם זה במשך היום/הלילה; יש גם סוגים שונים של רתמת-גוף שאפשר ללבוש מתחת לבגדים. בשרשור הזה היו לינקים יפים: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=9084&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= וגם, בשרשור הזה הופיעה "רשימת גבולות", אבל בהחלט אפשר להשתמש בה כרשימת רעיונות... http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=5281 לגבי דברים מכאיבים - לא עלו לי רעיונות. נראה לי מסובך להכאיב לעצמך... בהצלחה! |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 16 שנים •
10 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באפר׳ 2008
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 10 באפר׳ 2008
SPENKY כתב/ה: Dan_Kap כתב/ה: זיק נאיבי כתב/ה: הממ
אולי סשנים עצמיים זו לא ההגדרה הנכונה אבל בואי נגיד שאני צריכה רעיונות רכים כאלה לתת לה לעשות לבד, עם עצמה, כשאני לא לידה. נניח סתם, לפני שהיא הולכת לישון, אז לקשור לעצמה את הבהונות. קח בחשבון שקשירת בהונות הדוקה עלולה להוביל למצבים קשים מבחינה רפואית. לעומת זאת, נסה לשלוח אותה לישון מחובקת עם צעצוע... אני לא כל כך בטוחה שהבנתי למה התכוונת דן, אבל לי היתה תקופה שהייתי סאבית צעירה שישנתי עם שוט כמו דובי..... גם עם הצעצוע שאתה התכוונת אליו.. צעצוע - 1. שעשוע, כלי למשחק ולשעשועים. (מילון אבן שושן). שעשוע - משחק, דבר הגורם תענוג והנאה לעוסק בו. (אותו מקור) |
|