shuki boy(נשלט) |
לפני 16 שנים •
7 באפר׳ 2008
רביעי 16:00 בעזריאלי: הפגנה נגד חוק הצנזורה
לפני 16 שנים •
7 באפר׳ 2008
shuki boy(נשלט) • 7 באפר׳ 2008
האם כדי לגלוש כאן אתם רוצים להעביר את הפרטים שלכם למדינה?
האם נוח לנו שלמדינה תהיה רשימה של אנשים שגולשים באתרים "לא ראויים" ומי בעצם קובע מה "לא ראוי"? ש"ס? האם גם אתרים גאים כלולים? האם מידע על מחלות מין כלול? --- תנועת "גולשים לחופש" ונוער מרצ מזמינים אתכם/ן להצטרף לפעילות מחאתית כנגד "חוק הצנזורה" של ש"ס שתתקיים ביום רביעי הקרוב, 9.4.2008, ברחבת קריית הממשלה בתל אביב (ליד עזריאלי) בשעה 16:00 נא לבוא בלבוש שחור מלא (וצנוע) נדב: 052-8380667 יהונתן: 052-3436436 --- על פי הצעת החוק של אמנון כהן מש"ס, 892, ברירת המחדל של האזרחים בישראל תהיה סינון תכנים ברשת ומי שירצה להתיר את הצנזורה יצטרך לעבור זיהוי ותהליכים בירוקרטיים נוספים (שעליהם יחליט שר התקשורת). לחקיקה הזו אין אח ורע במדינות הדמוקרטיות המערביות הצעת החוק לא ישימה טכנולוגית (תעלה מליוני דולרים למשק הישראלי והצרכן יספוג הרעת עלויות), מיותרת כי אינה פותרת את הבעיה של חשיפת קטינים להטרדות מיניות וכיו"ב, והיא לא עומדת במבחן החוקיות, כי היא פוגעת בזכויות אזרח מהותיות- הזכות לפרטיות, חופש הביטוי, וחופש המידע ישנם פתרונות טובים יותר- הסדרה עצמית (וכבר כיום השוק מסדיר את עצמו ובמרבית הבתים פועלות תוכנות סינון) ויש לשים דגש דווקא על חינוך הילדים לשימוש נבון ובטוח ברשת, ולא להיות שאננים שהחקיקה והסינון יפתרו את הבעיה |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
7 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 באפר׳ 2008
נוריתE • 7 באפר׳ 2008
למה שחור? "לסמן" את עצמנו מראש?
תתלבשו רגיל כמו כולם ג'ינס טריקו כמו ברגיל שאתם רגילים מי שרוצה דווקא לבוא עם סממנים בידיסמ''ים כדי להדגיש את הנקודה, זכותו ועל אחריותו האישית |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
7 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 באפר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 7 באפר׳ 2008
גם לבוש שחור ו ג ם צנוע?
|
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 16 שנים •
7 באפר׳ 2008
שחור
לפני 16 שנים •
7 באפר׳ 2008
shuki boy(נשלט) • 7 באפר׳ 2008
אני חושב ומקווה שכוונת המשוררים לרמוז על רשימה שחורה (או לרמוז על התחרדות, אם כי אני לא אוהב את הכיוון הזה).
במקור הפירסום לא כוון דווקא לקהילה הבדס"מית, ככה שהמארגנים לא חשבו על הקשר הזה. אני רק מעביר את זה, אם יש לכם שאלה כמו "למה שחור" יש שם זוג טלפונים. אישית הייתי שמח לראות קצת Fטיש היות ואני לא ארוניסט - אני מתכוון להגיע בבגדי הקרוס-דרסר שלי, כפי שאני הולך ביום יום, כי אני סוטה ופרוורטי גם ביום יום. כרגיל, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
7 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 באפר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 7 באפר׳ 2008
אני אביא שוט
|
|