FrozenLips |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
מקלחת
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
FrozenLips • 12 באפר׳ 2008
אתה מזחיל אותי אל המקלחת על הברכיים. שוטף את השיער שלי ומחייך אלי, עם העיניים הירוקות-ירוקות שלך, חיוך אמיתי. בזמן שהמים שוטפים את הפנים, הזין שלך מוצא את דרכו אל הפה שלי, מתמקם בטבעיות. היד שלך נחה על העורף שלי ואני מתמסרת לקצב הנוח, מציצה מדי פעם לראות אותך, עומד רטוב, נאנח בשקט אל אריחי הקרמיקה הלבנים.
אני מניחה שהיה שם איזה ברק נבזי, שעבר בעיניים שלך, שפספסתי. כי פתאום אתה נדחף עמוק יותר, וכשאני פוקחת את העיניים, זרם מים חמים מונע ממני לראות. המים שוטפים אותי, שוטפים ממני את פערי הנסיון, את היוהרה שלי. פתאום אנחנו לא משתעשעים במקלחת, אלא זו אני שעומדת על הברכיים לרגליך, נשטפת, המים עוצמים אותי, ואתה פשוט משרת את התשוקה שלך בי. פשוט. רפיון פושט בי. לא בגפיים, היכן שניתן לצפות לו, אלא בסרעפת. שם הנשימות הופכות קלות יותר, שטוחות יותר, מרוות יותר עם כל לגימת מים. אני נכנעת ואתה מסיט את הידיים שלי אל מאחורי הגב, ממשיך לחצוב את דרכך אל הנבכים שלי, ממשיך לשטוף אותי מכל אמירה צינית שיכולתי לומר. זה נראה לי טבעי כל כך, לכרוע, לנשום, עם הלשון בחוץ והנוזלים המתערבבים, שאני אפילו לא מקדישה לזה שום מחשבה. אתה סותם את האף שלי, ודוחק את עצמך פנימה למקום שבו גם אם תרפה, לא יהיה לי סיכוי לנשום. המים מסלקים את הדמעה לפני שאתה שם אליה לב, ואני משתנקת. אתה עוזב, ומחדש את האחיזה המהודקת שלך שוב, תחת זרם המים. כל פעם מחדש נדמה לי שאני עוצרת , נאטמת בך מכל הכיוונים, כמו שפכטל או מסטיק בין מרצפות חדשות, הופכת למשטח חלק, והכל זורם ממני, פלגים-פלגים, אל הביוב. אני משתנקת שוב ואתה גומר. המים בפה מתערבבים במתיקות מוכרת, ואני קורסת אל הרגל שלך. עכשיו סוף סוף, אני יכולה לראות שאתה עדיין מחייך אלי, עם העיניים הנהדרות שלך, נושם אותי, שוטף אותי, מנשק, מחזיק, וכן, לבסוף מקים אותי אליך, לחיבוק ולסיבון יסודי מאחורי האזניים. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
וואו!!!!
לפני 16 שנים •
12 באפר׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 12 באפר׳ 2008
ממש התרטבתי שם איתך... את כותבת נפלא!
|
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
13 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 באפר׳ 2008
Josephin(לא בעסק) • 13 באפר׳ 2008
הצלחת להעביר את מה שהיה שם, זה מרגש (חיוך)
|
|