בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

פנטזיה מציאות חלק 2 (האורח השני)

רצה עם זאבים​(נשלטת)
לפני 16 שנים • 20 באפר׳ 2008

פנטזיה מציאות חלק 2 (האורח השני)

רצה עם זאבים​(נשלטת) • 20 באפר׳ 2008
(כורעת ליד מיטתי, רגליי מפושקות... מגיעה למטה נוגעת בעצמי... ומנסה להיזכר בשיחתנו אתמול בלילה.... המילים שלך... הקול שלך... הו אלוהים הקול הזה שלך... כשתיארת את ארבעת האורחים שלנו... והגבר הראשון נכנס לי למחשבות... עצמתי עיניי... המח שלי עף... מדמיין..). שכבתי על המיטה... כשרגליי וידיי פתוחים.. כיסוי עיניים... הוא פתח את הקשרים מרגליי ומידיי.. המגע שלו היה רך.. ואז שם אותי בתנוחה אחרת.. על הברכיים.. הכתפיים על המיטה.. זרועות לצידי הגוף... כפות הידיים קשורות לרגליים... הקרסוליים שלי קשורות למוט מעץ אשר חיבר ביניהם.. לא יכולתי לזוז... פשוט שכבתי שם... הפנים והכתפיים נלחצו בחוזקה על המיטה... התחת באויר... לגמריי חשוף אליו לגמריי חסרת אונים.. המצלמת וידאו פועלת...
(רק מלחשוב על החוסר אונים הזה.. הפגיעות הזו... גרמה לי להרטיב כל כך... האצבעות שלי החלו לנוע על הכוס... משפשפת את כל האזור... מפשקת את שיפתי הכוס... והאצבעות שלי רצות למעלה למטה על הדגדגן שלי...)

הוא החל להעביר ידיו על גופי... ידיים גדולות.. מרגישה אותם על גבי... על הרגליים... מעסה את התחת שלי.... המגע שלו היה עדין אך קשה ויציב.... ואז הוא הניח את ידו על הכוס שלי... משפשף אותו... ידו מתמלאת בנוזל הכוס שלי שמטפטף ללא הפסקה... הוא הכניס אצבע לתוך החור שלי שהיה פעור... והחל לזיין עם האצבע... אצבע שניה.. מכה ומזיין אותי חזק עם האצבע... ואז הוציא את אצבעותיו מהכוס, ועלה איתם לאורך החריץ של התחת שלי.. עד שמצא החור של התחת שלי...ואז, הכניס אצבע ראשונה.. ואצבע שניה... אצבע שלישית...
ואז הוציא אותן במשיכה אחת חזקה החוצה...ושוב הכניס את אצבעותיו אל הכוס...אך הפעם נוספה עוד אצבע.... ואז נסג שוב החוצה... יכולתי להרגיש את הזין שלו נלחץ אלי..
שלוש אצבעות שלו דופקות אותי בתחת... והזין שלו בתוך הכוס שלי מזיין חזק... פנימה .. החוצה.. עם היד השניה שלו הוא שפשף לי את הדגדן. לוחץ בחוזקה... מכאיב... ואז הוא הזיז ידו לכיוון הפנים שלי והחל מלטף אותם ברכות כשכל מיצי החרמנות שלי נמרחים לי על הפנים... הוא מתקרב אל צווארי ונושך בתחילה חלש ולאט לאט חזק יותר... כשאני צורחת... הוא מתמלא אקסטזה.. ויכולתי להרגיש אותו מתרומם קצת... ומזיין אותי חזק ויותר חזק...
הוא היה בטירוף... יכולתי להרגיש את הזין שלו מתחיל לפעום.. ופתאום הוא דחף את הזין כל כך חזק לתוכי.. והפסיק לזוז.... הרגשתי אותו גומר.... הזין שלו עדין בתוכי.. הוא התכופף... ועם אצבעותיו. שפשף לי את הדגדגן חזק ובקש שאגמור בספירתו עד 10...
תוך כדי שהפנטזיה רצה במוחי. הזזתי את אצבעותי על הדגדגן שלי.... והכנסתי שתי אצבעות לחור של התחת שלי... וברגע שהרגשתי את השרירים מסביב לחור של התחת שלי מתכווצים מסביב לאצבעותי והכוס שהחל להתכווץ צרחתי בטירוף.... וכל כך רציתי שיהיה זה אתה בתוך הפנטזיה שלי

המצלמה הפסיקה שוב....
natti​(נשלטת)
לפני 16 שנים • 23 באפר׳ 2008
natti​(נשלטת) • 23 באפר׳ 2008
בואנה.... icon_razz.gif
שבא לך את יכולה להיות כזאת מגרה ומחרמנת.....
מחכה לחלק הבא (ובנתיים הולכת לייבש....)
icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
בלוסום​(לא בעסק)

רק ש...

בלוסום​(לא בעסק) • 23 באפר׳ 2008
natti כתב/ה:
בואנה.... icon_razz.gif

כן, הא? רק שיבוא לה עוד הרבה פעמים ככה...השובבה... icon_twisted.gif
רצה עם זאבים​(נשלטת)
רצה עם זאבים​(נשלטת) • 23 באפר׳ 2008
natti כתב/ה:
בואנה.... icon_razz.gif

תודה לכן בנות יפות,
השלישי לצערי לא יכול לבוא כי אין תגובות לסיפור,
הוא סנוב, ופומבי, אוהב קהלicon_smile.gif
}}}{{