מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 16 שנים •
23 באפר׳ 2008
עוד קצת פנימה.
לפני 16 שנים •
23 באפר׳ 2008
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 23 באפר׳ 2008
אומרים שאין פעם שניה לרושם ראשוני. ובכל זאת -
כשירדתי למטה עם קוקו-ספונג'ה, עם אף סתום והפנים שלי היו אדומות מחום, פשוט עמדת שם וחיכית. לא התחלת איתי, לא רמזת לכיוון, לא ניסית להשכיב אותי או סתם לזיין. מזל שנכנסתי לך לאוטו. מהשפעת יצאתי תוך יומיים, בבית שלך. חזרתי להתארגן ודאגתי לגלח, לצחצח, פדיקור, מניקור, שפם, גבות, רגליים-שחי-מפשעה, קרם פנים, עיניים, רגליים, חידשתי גוונים וקפצתי לקבל את זוג העדשות החדשות. הדברים הקבועים. תמיד אהבתי לטפח את עצמי. זה נותן הרגשה טובה מבפנים וזה גם מקרין החוצה. אין הרגשה טובה כמו אחרי יום טיפולים מיוחד שאנחנו עושות לעצמנו מדי פעם. בשבוע. אתמול באמצע החדשות, עם קוקו ואף סתום מרחתי קרם. כל ההכנות שהיו פעם, לפני שהייתי נפגשת או יוצאת עם מישהו פתאום הפכו להיות ביחד. איתך. הכל איתך. לפעמים אתה אפילו בא איתי למספרה. כשזה לצבע, לא לגוונים. איזה כיף לי שיש לי שותף למסע כמוך. כמו שאני ואני עדיין הכי יפה שלך, הכי טובה שלך, הכי אהובה שלך. כל שיערה שמרטתי בחיי, כל גוון בשיער כל ציפורן שסודרה וכל הקרמים שבעולם היו שווים. כי כשהגעתי אלייך, הגעתי מוכנה. הגעתי שלמה. מה שבינך וביני, הוא שלנו. רק אתה יכול להשפיע, רק אני יכולה להשפיע. אוהבת אותך עד עומק הלב ועוד קצת פנימה. טולי. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 16 שנים •
23 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
23 באפר׳ 2008
זאלופון(שולט) • 23 באפר׳ 2008
שמופים מקסימים שאתם }{
|
|
lori{ע_מ} |
לפני 16 שנים •
23 באפר׳ 2008
Re: עוד קצת פנימה.
לפני 16 שנים •
23 באפר׳ 2008
lori{ע_מ} • 23 באפר׳ 2008
את יודעת, גם היום, אחרי שכבר שמעתי לא פעם איך נפגשתם, אני נהנית מהסיפור הזה כל פעם מחדש.
זה גורם לי לחשוב שאולי יש צורה מסויימת בה דברים צריכים להעשות ושיש אנשים שנועדו אחד לשניה. שאולי שום דבר הוא לא מקרי. אפילו לא צריך לראות אתכם יחד כדי להבין כמה אהבה יש ביניכם. זה משתקף מכל אות שכתבת כאן. ועדיין, לראות אתכם יחד... מקופלת כתב/ה: מה שבינך וביני, הוא שלנו. רק אתה יכול להשפיע, רק אני יכולה להשפיע. רק שלכם. }{ אתם יפים יחד. מאוד. כמעט שנתיים מאחוריכם ויש עוד כל כך הרבה לפניכם. מאחלת לכם שתדעו תמיד להעריך את זה שמולכם. אוהבת אתכם המון. |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
23 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
23 באפר׳ 2008
נוריתE • 23 באפר׳ 2008
Nice,very nice
|
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
בטי בום(שולטת) • 24 באפר׳ 2008
מקסימה את }{
|
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 16 שנים •
25 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
25 באפר׳ 2008
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 25 באפר׳ 2008
מי שמצא והרגיש אהבה יודע עד כמה זה לא מובן מאליו, לפעמים לוקח חיים שלמים או מחציתם בכדי למצוא אהבה ויש את אלה שלא ימצאו בכל חייהם- אתם מצאתם, צעירים ויפים וזו מתנה ענקית.
שלא יגמר לכם לעולם. חיבוקים ממני }{ |
|
walking dead |
לפני 16 שנים •
25 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
25 באפר׳ 2008
walking dead • 25 באפר׳ 2008
פשוט, טהור ויפהפה. וככה זה כשאוהבים.
|
|