SWAY |
לפני 16 שנים •
25 באפר׳ 2008
עולמן של הקדושות
לפני 16 שנים •
25 באפר׳ 2008
SWAY • 25 באפר׳ 2008
עולמן פרק ראשון
היום זה קרה לי בפעם החמש עשרה או שש עשרה, אמרתי את שמה של ה"שכינה" . כשהגעתי לגיל שלוש, בערך כשהתחלתי לדבר הצמידו לי קולר עם תליון מתכת מקדימה עליו רקועות הספרות 656 ושמה וכתובתה של ה"שכינה". בתליון ישנו מיקרופון קטן, שמקליט מה אני אומר, אם אני אומר את שמה של השכינה, מיד באות קדושות לבושות מדים כחולים, ואיתן לא כדאי להתקל וכשהן כועסות זה לא נעים... היום הלכתי לצד השכינה ברחוב נהנה מליטופים של קדושות עוברות אורח, קיבלתי בעיטה אחת או שניים כי הפרעתי לקדושה בדרכה. כאשר הגענו לחנות תכשיטים קשרה אותי השכינה לעמוד הקשירה שבסוף הפארק שבו הלכנו, ונכנסה לחנות לתכשיטים. שם עבדי החנות ישרתו אותה. מאז היותי קטן לא אהבתי להקשר לעמוד הקשירה, מגע גופם של עבדים אחרים בעיקר בקיץ לא נעם לי, הצפיפות מאוד גדולה וכשאין מקום הקדושות קושרות אותנו אחד לשני(0). הפעם קשרה אותי השכינה ל283 אחד, בדרך כלל זה נחמד להקשר לעבד מבוגר- הוא נראה כמי שעבר את גיל ארבעים- בדרך כלל יש להם דברים מפתיעים לספר על העולם, אך 283 זה היה כרות לשון, או משום שמלכתו החליטה כך או משום שאמר יותר משלושים פעם את שמה של מלכתו, לעבד יש 30 פעמים להגיד את שמה של מלכתו בכל פעם ופעם שהוא אומר את שמה הוא מוענש קשות אך בפעם השלושים לפי החוק כורתים את לשונו. כך שפשוט ישבתי שם. מסביבי בערך שלושים עבדים מחכים למלכותיהם שיחזרו מסיבוב השופינג או העסקה, פה ושם דיבורים של עבדים בקול חלש כמובן כדי לא להפריע למנוחתן של הקדושות העוברות בשבילי הפארק שלצדו החנות, היה עבד שחירבן והשתין- הוא לא היה יכול להתאפק יותר, מזל שהוא היה קשור בצד השני של העמוד קשירה שאם לא כן היינו אני ו283 סובלים מריח לא נעים. באיזה שהוא שלב ראיתי גולדן רטריבר מתקרב אלינו, מרחוק שמעתי את קולה של הקדושה לה הוא שייך קוראת לו: "גוגו בוא לפה..", כששמעתי זאת השתטחתי על הרצפה עם הפנים כלפי מטה-כך עליי לעשות אם כלב של קדושה מתקרב אליי. הכלב רחרח קצת בשערי ואז הרים את רגלו השמאלית והשתין לי על הראש, תוך כדי שמעתי נקישות עקב קרבות אליי וצחקוק של קדושה, "את לא מאמינה גוגו השתין פה בדיוק על ראש של עבד..." "מה להגיד לו?..." כנראה שהיא דברה בפלאפון כי לא שמעתי את הקדושה שדיברה איתה מכיוון שפניי היו למטה מתבוססות בפיפי של גוגו, פתאום שמעתי צחוק מלמעלה, "עבד תסתובב ותנקה לו" לא ידעתי אם היא מתכוונת אליי כי כמוני כל העבדים בסביבה שכבו כשפניהם בתוך הבוץ, אז לא זזתי, "כן אתה שזכית במקלחת חינם".מיד הבנתי שהיא מתכוונת אליי, "כן המלכה.. טיפש שכמוני.." תוך שתי שניות פניי היו תקועות באחוריו של הכלב לשוני מנקה את שאריות השתן סביב הקטן שלו, נראה היה שהכלב נהנה כי הוא קשקש בזנב והתיישב נותן לי ללקק לו מול עיני הקדושה לה הוא שייך. לאט לאט החל לצאת מין צינור אדום מהקטן של הגולדן רטריבר, הבטתי לכיוון הקדושה, היא הייתה עסוקה בשיחת הפלאפון תוך כדי שהיא יושבת על העבד שלה. החלטתי שאמשיך ללקק אבל רק את הקטן ולא את הצינור האדום. פתאום שמעתי את צחוקה של הקדושה מאחורי מנסה להגיד "את לא מאמינה.. עומד לגוגו", "עבד, תלקק לו את כל הקטן גם את האדום", לא האמנתי שזה הקטן שלו? הקטן של כל כלב הוא כזה אדום? בכל מקרה המשימה שלי הייתה ללקק את כל הקטן אז ליקקתי וליקקתי לקול צחוקה של הקדושה מאחוריי, פתאום שמעתי נקישות עקב מוכרות מתקרבות הנקישות שהן בשבילי הטוב שבמקצבים, רק מלשמוע אותן עומד לי הקטן. וכן הם מופקים מקודש הקודשים-רגליי השכינה. הקדושה שציוותה עליי ללקק קמה מעל העבד שלה ופקדה עליו "שכב 789" שמעתי את קול גופו של העבד שהיה שרירי מאוד נמרח על הקרקע המאובקת,אפשר לראות את האפסות(1) שלו מבצבצת מצד גופו, מעוכה בין עצם אגנו לאדמה המאובקת, "היי ש' (2)בואי תראי איזה קטע..." "היי אליזבת מה נשמע? מה יש כאן?" השכינה הייתה ממש מאחוריי ואני נתקפתי צורך להסתובב. משום שכה חיכיתי לראותה, כה רציתי שמהות חיי תהיה קרובה אליי כשאליזבת וגוגו עשו בי שפטים, סובבתי מעט את ראשי, הספקתי לראות אותה מתיישבת לצדה של אליזבת הקדושה שישבה על התחת של 789 אך מייד קיבלתי בעיטה באף מהשכינה תוך שהיא גוערת בי "תמשיך במה שהתחלת, ותשתה גם את מה שייצא לו משם.." "כן, השכינה" עניתי מייד, בעוד אני שומע את אליזבת הקדושה מריעה למלכתי על הרעיון.בינתיים 283 ליטף את גוגו בגב עם ידיו, אולי הוא חשב שאם הכלב נהנה אז הקדושות שמולו יהנו, השכינה שראתה זאת שאלה את אליזבת: "הכלב מאולף?" "בטח ש' למה את שואלת?" "כי יש לי רעיון, אני מקווה שזה יעבוד, תגידי לו שיישב על פניו של העבד הזקן הזה שמלטף אותו", 283 ששמע זאת מייד נשכב עם פניו כלפיי מעלה דבר שכמעט קרע את הביצים שלו ממקומן שכאמור היו קשורות לעמוד הקשירה ולביצים שלי שגם מצבן היה בכי רע, מתוחות כמו כנפיים של עטלף. שתי פקודות קצרות מאליזבת הקדושה וכלבה גוגו ישב על פניו של283. לאחר כמה דקות בה שוחחו שתי הקדושות על לפתוח חוות עבדים בה יאומנו העבדים לשמש את הקדושות להן יועדו, והתלוננו שעבדי השרותים של הקניון אינם טובים כמו אלו שהיו פעם, פתאום שמעתי חרחור מעליי ונוזל לבן יצא מקצה הצינור האדום מיד מצצתי את קצהו של הצינור, היה לנוזל טעם חמצמץ, וכולי הייתי די מסריח-מרוח בזיעה פיפי ושפיך של כלב. פתאום חשבתי שהקדושות מפסידות זאת אז רקעתי ברגלי דבר שהפיק קריאת כאב מפיו של 283, כנראה בגלל שתזוזתי הגבירה את המתיחה על הביצים שלו, השכינה והקדושה השנייה הסתכלו עלינו תוך גיחוח "תשמור בפה הכל אני רוצה לראות אותך בולע את זה כמו שאתה עושה עם ג'וני" –ג'וני הוא העבד מין של השכינה עבדי מין הם היחידים בעולם שיש להם שמות ולא סתם מספרים, כשג'וני גומר עליי להיות שם לקלוט את מיציו לתוך פי לאגור אותם ולהראותם לשכינה לפני שאני בולע אותם, אחרי ששאבתי את טיפות השפיך האחרונות של הכלב הוא קם והלך ונשכב לרגליי הקדושה שלו, אני נעמדתי על ארבע כאשר השפיך ממלא את פי. מה אתן אומרות ש"656 התנשק עכשיו עם 283 שלי?" שמעתי קול של קדושה שלא הכרתי מעליי כנראה מלכתו של 283 "רעיון נפלא טוהר..." השכינה הכירה אותה כנראה גם כן, וציוותה עליי "שמעת?" פניו של 283 היו כבר סנטימטר מפניי בפה פתוח ללא לשון מוכן ומזומן למלא את פקודתה של מלכתו ואני מששמעתי את צליל קולה הערב של מלכתי מצווה עליי מיד התנשקתי עם 283, לשוני חיטטה בפיו חסר הלשון כאשר השפיך של גוגו נוזל מבין שפתותינו, בינתיים מלכותינו פתחו בשיחה על מדוע אין ל283 לשון, הבנתי משיחתן של הקדושות שכש 283 היה קטן הוא צעק מתוך שינה אז כבר כשהיה העבד בגיל חמש ציוותה טוהר הקדושה שגם היא הייתה אז ילדה קדושה בת שבע לכרות ל283 את הלשון כי הוא מפריע לה לישון. פתאום בזווית עיני ראיתי שהשכינה קמה וחיפשה משהו בתיק ועל הריצפה ואמרה "אוי נראה לי ששכחתי את הארנק בחנות אני חושבת שאלך לשם... שלא יפסיקו להתנשק בינתיים...תעשו בו כרצנוכן.. " באומרה זאת היא התכוונה אליי. "אין בעיה, אני לא יודעת אם נוכל לעשות משהו מעניין עם קטן כמו של העבד שלך" (יש לי 12 סנטימטר) "בשביל זה יש לי את ג'וני ואלביס- שביחד עוברים את החצי מטר" ענתה לה מלכתי והלכה לחנות, "שפחות מין איזה מזל שיש כאלו..." אמרה טוהר הקדושה ואז הן דיברו על עבדי מין בני 18 חזקים חסונים שאומנו מאז ומעולם לכך (3) על תנוחות שמעולם לא עשיתי וכנראה לא אעשה, בינתיים אני ו283 כבר הפסקנו להתנשק, סתם היו תקועים עם השפתיים דבוקות בשפיך שהתייבש לשוני תקועה בפיו הריק משיניים ולשון מקשיבים לקולן הערב של הקדושות, פתאום אליזבת הקדושה קמה וגם טוהר הקדושה קמה אחריה ושאלה "מה קרה?" "סתם אני צריכה ללכת אותי קצת חרמנית הדיבור על עבדי מין ואני עובדת הלילה בחנות" "איזה חנות?" שאלה טוהר הקדושה שנראית כבת 45-50 אך חטובה כהת עור וגבוהה עם שדיים גדולים ועומדים זקוף כתוצאה ניתוח אחד או שניים כנראה. טוהר הקדושה היא 180 סנטימטר שמעוררים יראה ופחד בליבי הצלקות על גופו של 283 מוכיחות שלפחד שלי יש יסוד סביר , לעומתה אליזבת הקדושה נראית כמו ילדה קדושה שרק סיימה את לימודיה, בפניה העגולות עם הגומות חן ושיערה בלונדיני נראית כילדה קדושה ומפונקת שאוהבת אסתטיקה היא כמעט לא יכלה להישיר מבטה ל283 הזקן והבלוי, המראה של עבד מרופט הגעיל אותה. אליזבת שעשתה עצמה מופתעת מהשאלה "יש לי חנות ציוד לעבדים תקפצי פעם.." נתנה לה כרטיס ביקור והלכה כש789 מדדה אחריה כל גופו השרירי והשזוף מכוסה אבק וכמה מסטיקים דבוקים עליו שמעידים שכנראה הוא שכב על הקרקע למען מלכתו בכמה מקומות היום, וגוגו הולך לפניה מקשקש בזנבו, בתוך הליכתם זרקה לעבר 789 "מעכשיו אתה תהיה עבד המין של גוגו.." היה לו קטן עצום ל789 זה אני מתפלא שאליזבת הקדושה לא שלחה אותו עדיין למחנה, גוגו הולך להנות . כאשר טוהר הקדושה ואני נשארנו לבד היא החלה לדבר איתי וסיפרה לי שהיא בעצם האחות הקדושה של השכינה ואיך היא יודעת זאת?כי אימה הקדושה של השכינה עשתה את כל ילדותיה הקדושות והעבדים אותם מכרה מאותו עבד מין בשם סוקרטס אותו תיארה כבעל קטן ענק וכח של שלושה עבדי בניין. ואותו סוקרטס הוא אביה "ואיך את יודעת זאת?" שאלתי את טוהר הקדושה בהיותי יושב ישיבה מזרחית מולה, פתאום היא נעצה מבטה בקטן שלי שהיה מצומק ואמרה לי "שהיא לא מאמינה איך לעבד עם 20 סנטים כמו אבי ייצא עבד עם כזה קטן" מלווה דבריה בדריכה קלה על הקטן שלי, "איך אני יודעת?" ואז היא הסבירה לי שכשהאם הקדושה של השכינה מתה היא הורישה את אבי העבד ואימי השפכה לה-לטוהר הקדושה. אך השכינה במאבק משפטי ארוך לקחה אותי ואת אימי. הייתי בן שנתיים ביום בו האם הקדושה מתה, זה היה היום העצוב בחיי. היה לי קשה לאחר שהתרגלתי לטעם רגליה ולשתן שלה למשקה הקודש בו אני ובני משפחתי היינו רוחצים. משפחתי כללה אותי ואת אימי, ואותנו שלחו למחנה שפחות ללא מלכות לכמה חודשים ואז הפכנו לרכושה של השכינה, מה קרה עם אחותי ואבי 0900 לא ידעתי עד היום (4). בעוד אני שוקע בהרהורים טוהר הקדושה התירה את 283, שכל זמן שיחתנו ניקה את פיו וגופו מחתיכות שפיך שהתקשו על שערותיו ופניו , הרגשתי את הביצים שלי משוחררות, זה תמיד כל כך נעים להשתחרר מקשירה. פתאום הבעת פניה של טוהר הקדושה השתנתה והיא פקדה לעברי "שכב על הגב 656" היא הרימה את קצה החוט שהיה קשור ל283 ועכשיו קשור רק לביצים שלי והתיישבה על בטני. 283 מיד כופף פניו לעבר רגליה ונישקן היא ליטפה את ראשו ברוך ואמרה לו "זמן חופשי 283" (5) . ואז פניה נפנו אליי בעודי מנסה ללקק את שאריות השפיך מפניי דבר שלא היה לי זמן לעשות עד כה, שכן כשקדושה מדברת אליי עליי להיות כל כולי מרוכז בה. "נו תגיד לי את שמה של הקדושה שלך..." אמרה בקול נחשי מתעגל ומתגרה, תוך משיכה קלה בחוט דייגים שהיה קשור לביצותיי. "השכינה" עניתי, "אם תתחכם עוד פעם אחת זה יכאב" הזהירה אותי הקדושה . העבדים מסביב היו שקועים כולם במאורעות האחרונים שקרו וצפו ממקום קשירתם במחזה. עוד עבד לא היה יכול להתאפק חרבן והשתין כמה מטרים מאיתנו, טוהר הקדושה התחלחלה מהגועל וחוסר הכבוד וציוותה עליו שלאחר שהוא מסיים ישכב על החרא והפיפי שלו-דבר שמקובל לעשות במצבים כאלו כך גופו של העבד מסתיר את החרא והפיפי שלו מעיניה הקדושות של מלכה – טוהר הקדושה החזירה מבטה אליי, נתנה לי סטירה מצלצלת וחיזקה את משיכתה בחוט, הכאב היה בלתי נסבל וזלג לחלציי ובטני, על ביצתי השמאלית היה ניתן לראות את העורק כמעט נקרע, "אני לא מבין?" הצלחתי לסנן מבין אנחותיי ואנקותיי. "מה אתה לא מבין? מה?, שם מפורש כמו שאני קוראת לה, תגיד ש'" עכשיו הייתי מבולבל, למה היא עושה לי את זה, למה היא מאלצת אותי לחלל את קדושתה של השכינה באומרי את שמה? אם ידיעותיי המעטות על חוקיהן לא מטעות אותי לשדל עבד לחולל קדושת מלכה זהו פשע שגורר עונש כבד. ידעתי גם שאם אומר את שמה של השכינה אמנם לא יחתכו לי את הלשון כי זו לא הפעם השלושים אבל יענוני עוד יותר ממה שאני מעונה פה על ידי טוהר הקדושה, אלא אם ידעו את האמת... אני מאמין בקדושות ובעולמן לכן אמת זו תצא לאור. הכאב היה נוראי ואמרתי את שמה של השכינה, ניחשתי שהאמת תצא לפני שיתחילו שלושת ימי העינויים שצפויים לעבד שאמר את שמה של המלכה שלו, שלושה ימים בחברתן של הקדושות כחולות המדים. ברגע שאמרתי את שמה של השכינה הופעל הזרם החשמלי בקולר שלי והתעלפתי. 0.מתקן הקשירה הוא בעצם טבעת חנק מחוט דייגים המולבשת על ביציו של העבד באופן קבוע עם אבזם קבוע שאליו ניתן לקשור את חוט הקשירה שהוא גם כן חוט דייג עבה יותר וצבעוני שיראו אותו הקדושות כאשר הן הולכות ליד עבדים קשורים 1.אפסות זו המילה לכיפה בעולמן של הקדושות. ישנו גוף שכולל מספר קדושות והוא קובע חידושים בשפה כמו גם שינויים בשפה למילים המתיישבות יותר עם השקפת עולמן של הקדושות. עוד דוגמא לכך היא המילה קדושה עצמה, אין יותר את המילה אשה שהתחלפה לקדושה. וגבר התחלף לעבד. זין התחלף לקטן. המילה כדור הארץ התחלפה לעולמן או לעולמן של הקדושות בשמו המלא (WHO ) . 2.עבד לא יכול להגיד את שמה של מלכתו או לכותבו לכן המילה ש' תהיה שמה. 3. עבד שמתגלה כבעל קטן גדול במיוחד נשלח למחנה החינוך מיני, למחנה החינוך נשלחים עבדים מגיל 5, אם לקדושה יש עבד עם קטן שעומד בסטנדרטים היא יכולה למוכרו ביוקר (שווי של עבד מין בממוצע הוא 25000 פם (FEM)- שקית חלב עולה חצי פם, דירה גדולה ומרווחת עולה 20000 פם( לאחר הכשרתו במחנה החינוך המיני, על פי החוק היבש קדושה מחוייבת לשלוח את העבד שלה להכשרה שאורכת כעשרה חודשים אם גלתה שהוא עומד בסטנדרטים אך חוק זה לא נאכף וישנם הרבה עבדים עם קטן מאוד גדול שלא עברו הכשרה, לאחר ההכשרה צורבים על הלחי השמאלית של התחת שלו את האותיות SS-סקס סלייב. לאחר הכשרתו מלכתו רשאית לתת לו שם שגם הוא אמור להיות מוטבע מתחת לאותיות. למלכתו של 656 יש שני עבדי מין בבעלותה ג'וני (23 סנטימטר) ואלביס (קרוב ל28 סנטימטר) . 4. קצת על המעמדות בעולמן . בעולמן יש שני מעמדות בלבד קדושות ושפחות.קבוצת השפחות כוללת עבדים (על פי שפת הקדושות קבוצת פרטים תקרא ברבים כנקבה אם יש בה נקבה אחת ויותר שלושה כלבים וכלבה אחת יקראו ביחד-כלבות) ושפחות . ישנו מעמד מיוחד של משפחות עבדים שהן נכס של קדושה. אם משפחת עבדים מביאה שפחה בהמלטה (כך נקראות לידות במשפחות עבדים) הראשונה אז לקדושה לה המשפחה שייכת יש את הזכות להרביע את השפחה שוב. כך עד להופעת עבד. קורה שבשביל להמשיך את שושלת העבדים תצטרך הקדושה להחליף עבדים עם קדושה אחרת כדי שהדור הבא בשושלת העבדים לא יהיה פגום. איך נהיית משפחת עבדים? המפתח נעוץ בשפחות אותן יש להרביע כי עבד יש לכל קדושה בעולמן לקדושות עשירות במיוחד יש לפעמים מאות ואלפים, הממוצע באוכלוסייה הוא 5-6 שפחות שיהיו שפחותיה הקבועות של הקדושה. שפכות נוצרות כתוצאה משני סיטואציות בלבד, כילדות למשפחת עבדים, או קדושה שנמצאה אשמה בבית המשפט העליון של עולמן בו יש לא פחות10000 שופטות קדושות שדנות בתיקים הקשים של כל עולמן. מקרה כזה או שהיא תהיה רחם במפעל ממשלתי לייצור שפכות או שתהיה שפחה המשויכת לקדושה בה פגעה מוסרית. למשפחתה של השכינה יש מפעל לייצור שפחות עם שלוש רחמים (זאת אומרת שפחות שכלואות בצינוק וכל הווייתן רצונן שאיפתן היא להביא עוד שפחות לקדושה ובכך להגדיל את עושרה, רחם מביאה במהלך חייה כמעט 12 שפחות ועבדים בממוצע) המפעל קיים כבר המון שנים. כשאם אימי נולדה אמה של מלכתי התאהבה בה וביקשה לקחת אותה כשפחתה. ביום הולדתה ה-5 שחל כמה ימים לאחר מכן. היא קיבלה את התינוקת כשפחתה במתנה מאביה. התינוקת היא סבתי. 5.זמן חופשי הוא זמן שבו העבד משוחרר מלספק את צרכיה המידיים של מלכתו בזמן החופשי העבד מנקה עצמו ומכין עצמו להמשך שירותה של המלכה לאחר הניקוי הפיזי ואימון שרירים הכולל מעט שכיבות סמיכה וכפיפות בטן, על העבד לנוח במקום בו נוח לו-כך הוא צובר אנרגיות כדי לשרת את מלכתו- במרחק קריאה ממלכתו, כך מלכתו תעיר אותו אם יירדם. |
|