בטי בום(שולטת) |
לפני 16 שנים •
26 באפר׳ 2008
צריכה עזרה ממישהו שמבין בשיפוצים
לפני 16 שנים •
26 באפר׳ 2008
בטי בום(שולטת) • 26 באפר׳ 2008
אני רוצה לצבוע ולאטום מחדש את המקלחת , צריכה יעוץ בחומרים וטכניקה ממשהו שמבין .
תודה מראש . |
|
חדש במערכת(נשלט) |
לפני 16 שנים •
26 באפר׳ 2008
Re: צריכה עזרה ממישהו שמבין בשיפוצים
לפני 16 שנים •
26 באפר׳ 2008
חדש במערכת(נשלט) • 26 באפר׳ 2008
בטי בום כתב/ה: אני רוצה לצבוע ולאטום מחדש את המקלחת , צריכה יעוץ בחומרים וטכניקה ממשהו שמבין .
תודה מראש . קודם כל את צריכה שפכטל מוכן לאיטום חורים 2 שפכטלים צבע אקרילי ויש חומר מיוחד למקלחות בקבוקון של טמבור..זה נוזל למניעת עובש ורטיבות אם תרצי תפני בפרטי אסביר לך לעומק |
|
חדש במערכת(נשלט) |
לפני 16 שנים •
26 באפר׳ 2008
Re: צריכה עזרה ממישהו שמבין בשיפוצים
לפני 16 שנים •
26 באפר׳ 2008
חדש במערכת(נשלט) • 26 באפר׳ 2008
בטי בום כתב/ה: אני רוצה לצבוע ולאטום מחדש את המקלחת , צריכה יעוץ בחומרים וטכניקה ממשהו שמבין .
תודה מראש . קודם כל את צריכה שפכטל מוכן לאיטום חורים 2 שפכטלים צבע אקרילי ויש חומר מיוחד למקלחות בקבוקון של טמבור..זה נוזל למניעת עובש ורטיבות אם תרצי תפני בפרטי אסביר לך לעומק |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
26 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
26 באפר׳ 2008
Brave Dwarf • 26 באפר׳ 2008
פונגיצ'ק.
|
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 16 שנים •
26 באפר׳ 2008
תודה לכל היועצים גם בפרטי
לפני 16 שנים •
26 באפר׳ 2008
בטי בום(שולטת) • 26 באפר׳ 2008
אני מנסה לשפץ לבד את המקלחת , לסתום חורים ולעשות שפכטל אני יודעת , העניין שכל פעם המקלחת מעלה עובש למרות הצבע + הבקבוקון (בגלל בעיות אוורור )גם בשיפוץ האחרון בעל המקצוע הועף באמצע והשאיר חרא של עבודה כך שהכל מגעיל .
אני רוצה לעשות סוג של טיח צבעוני ואני לא יודעת איך הוא עם לחות , האם אני צריכה לעשות שפכטל אמריקאי קודם ? או שיש סוג יותר טוב ? איך אני אוטמת בן הדלת שהוא עשה לבן הקיר ? תודה מראש בטי השיפוצניקית בהתלמדות |
|
CaveM |
לפני 16 שנים •
26 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
26 באפר׳ 2008
CaveM • 26 באפר׳ 2008
בטי יפתי
אני התחיל בעובש = פטרייה את הפטרייה מורידים עם אקונומיקה הכי פשוטה שיש פתאום את תראי שהיא נעלמת אחרי שיגבת אוצתה עם סמרטוט טבול באקונומיקה את החורים לסתום עם פרופילה חומד דומה לשפכטל רק טיפה יותר חזק את הצביעה רק עם סיד סינטטי לשמירה פשוט להשאיר דלת פתוחה אחרי המקלחת (הרטיבות יוצאת) החומר נגד עובש טוב לתקופה קצרה יחסית איטום בין הקרמיקה עם רובה הפנות האמבט יש סיליקון לאיטום שנקרא סיקה או חומר נוסף שנקרא סופר 7 יש בגבנים של לבן ושקוף |
|