בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
מזועזעת
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
בלוסום(לא בעסק) • 10 במאי 2008
היתי ביום העצמאות בנו לימיט.
שלא תבינו לא נכון, הצוות שם ממש נחמד, לבבי. אבל במהלך הערב, נתנו לכל מיני ונילים להכנס פנימה חופשי חופשי, וכששאלו איזו מסיבה זו, התשובה היתה חד משמעית - BDSM. אני פשוט התחלחלתי. זה היה אאוטינג של כ-ל מי שהיה במסיבה שם!! הדבר חזר על עצמו במהלך כמה וכמה פעמים. צר לי, אבל זו ממש הפרה בוטה של פרטיות! כולם צריכים לדעת מה ההעדפות המיניות של הנוכחים? ולשם מה? לאן הגענו?? |
|
ונילון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
ונילון(לא בעסק) • 10 במאי 2008
היית מעדיפה שהם יגלו את זה בדרך הקשה?
|
|
electro-z |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
electro-z • 10 במאי 2008
נקווה שתרבות הניהול הזו לא תיזלוג לדנג'ן לכשיפתח
|
|
עלומה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
עלומה(אחרת) • 10 במאי 2008
electro-z כתב/ה: נקווה שתרבות הניהול הזו לא תיזלוג לדנג'ן לכשיפתח
למה? נולדת בדסמי? |
|
electro-z |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
electro-z • 10 במאי 2008
עלומה כתב/ה: electro-z כתב/ה: נקווה שתרבות הניהול הזו לא תיזלוג לדנג'ן לכשיפתח
למה? נולדת בדסמי? יאפ |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
עלומה(אחרת) • 10 במאי 2008
electro-z כתב/ה: עלומה כתב/ה: electro-z כתב/ה: נקווה שתרבות הניהול הזו לא תיזלוג לדנג'ן לכשיפתח
למה? נולדת בדסמי? יאפ ומישהו אמר לי שכולם נולדים שווים. איזו שטות. |
|
electro-z |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
electro-z • 10 במאי 2008
עלומה כתב/ה: electro-z כתב/ה: עלומה כתב/ה: electro-z כתב/ה: נקווה שתרבות הניהול הזו לא תיזלוג לדנג'ן לכשיפתח
למה? נולדת בדסמי? יאפ ומישהו אמר לי שכולם נולדים שווים. איזו שטות. והאמנת לזה? מושג השיוויון המתוקן הוא: שיוויון ערך האדם וגם על זה יש לי השגות (במיוחד במקום כמו ישראל, שממילא אדם לא שווה בו הרבה) מזכיר לי את הסצינה מבריאן סופרסטאר, בה המשיח עומד במרפסת ביתו ונואם להמונים. הוא אומר להם "כולנו שוים זה לזה" ומישהו, בקהל ההמום מהקונספט, ממלמל: "i'm not" כשקהל ונילי ודבילי (ואין בכך נסיון להכללה) יקיף אותך בזמן שאת מצליפה נאמנה במישהו, בעודו מספר בדיחות חסרות טעם במבטא גרמני מגוחך ומוגזם בכדי להתמודד עם המבוכה שלהם, יציק, יפריע ויהרוס את המוד והאוירה בכל דרך אפשרית רק משום שלמרות סקרנותו הוא לא מסוגל להבין או להכיל או לכבד אפילו, אזי תביני מדוע הסלקטיביות נחוצה. |
|
אלעד(שולט) |
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
את יכולה להרגע
לפני 16 שנים •
10 במאי 2008
אלעד(שולט) • 10 במאי 2008
אני חושב שלקחת את זה קשה מדי.
סה"כ גם בדנג'ן של פעם היה ערב רב של ונילים ששטפו את המקום. מסיבות סגורות וסלקטיביות זה נחמד אבל זה לא יכול לממן אחזקה של מקום. גם במועדוני הפטיש הגדולים באירופה הקהל הונילי מהווה אחוז לא קטן מהאורחים. הסיבה שמודיעים להם מראש איזו מסיבה בפנים זה לא לעשות לך אאוטינג, אלא למנוע מהם להכנס בטעות למקום שאין להם עניין בו. (כי הם ונילים או מחפשים משהו אחר). הנו לימיט ידוע ומפורסם יותר (הן בקהילות וקהלים מסויימים והן בשל פרסומים בעיתונות) כמועדון של חילופי זוגות שפעיל מספר פעמים בשבוע, הרבה לפני שהוא מועדון לקהילת הSM פעם בשבוע. אז אולי רצו למנוע מהאורחים שחיפשו מסיבת חילופי זוגות את הטעות? וסה"כ היום כולם יודעים למשל איזה מועדון זה הדנג'ן ומה הולך בו, כי כתבו עליו בעיתונים, וצילמו אותו לטלוויזיה ומה לא. אז מן הסתם כל מי שהולך בבגדי עור או לטקס או אפילו בסתם בגדים שחורים ביפו, סמוך לדנג'ן ופונה לכניסת המקום מן הסתם עושה לעצמו אאוטינג מול כל העוברים ושבים ברחוב לא? |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
11 במאי 2008
לפני 16 שנים •
11 במאי 2008
עלומה(אחרת) • 11 במאי 2008
electro-z כתב/ה: עלומה כתב/ה: electro-z כתב/ה: עלומה כתב/ה: electro-z כתב/ה: נקווה שתרבות הניהול הזו לא תיזלוג לדנג'ן לכשיפתח
למה? נולדת בדסמי? יאפ ומישהו אמר לי שכולם נולדים שווים. איזו שטות. והאמנת לזה? כן. הוא שם נקודה בסוף משפט. (הייתי חייבת). |
|
פייה{O} |
לפני 16 שנים •
11 במאי 2008
Re: מזועזעת
לפני 16 שנים •
11 במאי 2008
פייה{O} • 11 במאי 2008
חתולונת1607 כתב/ה: היתי ביום העצמאות בנו לימיט.
שלא תבינו לא נכון, הצוות שם ממש נחמד, לבבי. אבל במהלך הערב, נתנו לכל מיני ונילים להכנס פנימה חופשי חופשי, וכששאלו איזו מסיבה זו, התשובה היתה חד משמעית - BDSM. אני פשוט התחלחלתי. זה היה אאוטינג של כ-ל מי שהיה במסיבה שם!! הדבר חזר על עצמו במהלך כמה וכמה פעמים. צר לי, אבל זו ממש הפרה בוטה של פרטיות! כולם צריכים לדעת מה ההעדפות המיניות של הנוכחים? ולשם מה? לאן הגענו?? כשאת הולכת למסיבה שמוגדרת בדסמית את חושפת את עצמך כמישהי שהולכת למסיבה בדסמית לפחות בפני האנשים האחרים שיהיו במסיבה. אם את רוצה דיסקרטיות מוחלטת - אל תצאי בפומבי למסיבה שכזו. הפלוס הוא שזו חשיפה הדדית - כמו שאת שם גם הם שם, ואם את ממש נבוכה (משום מה) מהחשיפה את תמיד יכולה לטעון שגם את בסך הכל ונילית סקרנית. אבל באמת נראה לך סביר שיתגלגלו לשם ונילים תמימים שלא ידעו איזו מין מסיבה זו?! את לא חושבת שהם יגלו בעצמם במהלך הלילה כך או כך? |
|