Morticia |
לפני 16 שנים •
12 במאי 2008
מלכה שאינה בתשלום
לפני 16 שנים •
12 במאי 2008
Morticia • 12 במאי 2008
נושא ההבדלים בין מלכות בתשלום לבין זונות עלה שוב, בפעם המיליון, בפורום בנים על בנות, לשם שינוי...
הגבתי שם וחשבתי שאולי צריך להעלות את תגובתי גם כאן ברשותכם ... Morticia כתב/ה: אני לא שואלת מה ההבדל בין מלכה בתשלום לבין זונה כי הוא לא כ"כ חשוב לי - שתיהן מוכרות שירותים מיניים כאלו ואחרים
{יש זונות שעושות סאדו קל בתוספת תשלום ויש מלכות בתשלום שנותנות שירותי "עבד מין" שלא נדבר על כך שהגבר כמעט תמיד מגיע לסיפוק מיני בתום הסשן} אני גם לא שופטת אף אחד או אחת על הבחירות שלו/ה בחייהם - זה אומר שאני גם לא שופטת זונות על בחירתן אבל הן עדיין זונות. השאלה הרלוונטית מבחינתי היא מה ההבדל בין מלכה בתשלום לבין מלכה שאינה בתשלום ועד מתי מלכה תצטרך להגדיר את עצמה על כזו שלילה? נסו להבין - נשים שנוטות לעשות סקס עם גברים ואינן זונות בכסף לא נקראות "נשים שאינן זונות" {הייתי מספיק ברורה?} לכן אני גם מחבבת את המילה דומינטריקס. נשים מן השורה החוות עצמן כמלכות ונמשכות לתחום אינן מגשימות פנטזיות אוטומטיות, לא מקבלות כל גבר שני (או מקבלות גברים בכלל כקונספט) ובאופן כללי מובילות גבר לעבר צרכיהן ולא משרתות את צרכיו (כמובן שיש יחסי גומלין אבל הבנתם את כוונתי) אותן נשים סובלות רבות מגברים המכנים עצמם נשלטים ואינם יודעים להבחין בין מלכה בתשלום לבין אישה שהיא מלכה. וזה מציק, אפילו נורא. אז באמת שלא אכפת לי מי זונה ומי לא אכפת לי מי מלכה ומי לא {ולא, לא כל מי שעובדת כמלכה בתשלום היא מלכה, סליחה ואבוי לגבר שאינו יודע להבדיל בין מלכה לבין מוכרת שירותים, קראו לה זונה, מצדי קראו לה שפחה} יום נעים לא הגיע הזמן שניתן את הדעת קצת פחות על מלכות בתשלום כזונות וקצת יותר על מלכות כנשים שאינן קשורות לדבר ואינן צריכות להיות מוגדרות על דרך השלילה? כי זה מה שבאמת מפריע לי בסיפור. תרגישו חופשי ויום נפלא! |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
12 במאי 2008
לפני 16 שנים •
12 במאי 2008
Blondie the good(מתחלף) • 12 במאי 2008
לי התואר "מלכה" הוא לא ברור.
נדמה לי שבהקשר הבדס"מי זו המצאה ישראלית (לא מכיר את השימוש queen בהקשר הנ"ל) לי באופן אישי יש חיבה לנשים שלהן יש חיבה לבדס"מ ולרוב מהצד השולט אם ישנן נשים שרוצות למכור פנטזיות/שרותי מין וכו', כל עוד איש לא כופה עליהן את זה, זו לא הבעיה שלי. לכן כמוך אני מעדיף לדבר על בדס"מ בין אנשים העושים אותו מרצונם החופשי וללא קשר למניעים כלכליים. כמו כן איני נוהג להשתתף בדיונים שאינם מעניינים אותי - כי לא אתרום להם דבר |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
12 במאי 2008
לפני 16 שנים •
12 במאי 2008
מלך הארץ(לא בעסק) • 12 במאי 2008
מדובר בשני עניינים שונים לגמריי, וגם אם פה ושם יש חפיפה לא צריך לערבב לדעתי.
כל זאת מבלי לגרוע ומבלי לפגוע במי מהעיסוקים. בכלל, לדעתי טוב שהמקצוע העתיק בעולם הנו זונה בתשלום ולא מלכה בתשלום. אם כך לא היו פני הדברים מי יודע מה היה גורלו של העם היהודי ואם היינו בכלל זוכים לחגוג שישים, אין לי ספק שאם רחב הייתה מלכה בתשלום, במקום לעזור למרגלינו ולהבריחם עם חבל מהחלון, היא הייתה קושרת אותם ומבצעת בהם את זממה ואח"כ מנהלת משא ומתן להחזרתם בעבור הון רב. |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
12 במאי 2008
לפני 16 שנים •
12 במאי 2008
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 12 במאי 2008
לי נראה שמלכות צריכות לשים קצת יותר זין על כל מני זייני שכל ולהפסיק להרגיש שהן חייבות הסברים למישהו
באשר למילה מלכה, עד לפני 5 שנים לא הכרתי את מושגי ה - BDSM. לראשונה נתקלתי בהם באינטרנט ומיד הם נראו לי פוליטיקלי קורקט. כבר הרבה שנים שאני משחקת ומנהלת את חיי האהבה והמין שלי סביב עבד ומלכה, רופאה וחולה ולכן המילים הללו עושות לי נעים יותר בבטן, מהר יותר בראש ורטוב יותר למטה |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
12 במאי 2008
לטעמי?
לפני 16 שנים •
12 במאי 2008
קטסטרופה{Adonai} • 12 במאי 2008
גם מלכות לא בתשלום הן זונות.
למה? כי כולן אומרות לי "אתה לא הטעם שלי". |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
12 במאי 2008
לפני 16 שנים •
12 במאי 2008
Blondie the good(מתחלף) • 12 במאי 2008
המכשפה כתב/ה: לי נראה שמלכות צריכות לשים קצת יותר זין על כל מני זייני שכל ולהפסיק להרגיש שהן חייבות הסברים למישהו
באשר למילה מלכה, עד לפני 5 שנים לא הכרתי את מושגי ה - BDSM. לראשונה נתקלתי בהם באינטרנט ומיד הם נראו לי פוליטיקלי קורקט. עם המשפט הראשון אני מסכים בהחלט. עם המשפט השני - מה הכוונה במונחים שהם "פוליטיקלי קורקט"? הרי מדובר במשחק שמטרתו הנאה הדדית בין שני אנשים מבוגרים. אם אתקל במישהי שכה אוהבת את הכינוי הנ"ל אז God save the Queen |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
מלך הארץ(לא בעסק) • 14 במאי 2008
ובכלל..
זה כמו להגיד שאם אני מלך בתשלום אז אני גם ג'יגולו (!) אז אם מישהי משתחווה לי ובורחת בלי לשלם אז אני אמור להזעיק את הסרסור שלי? |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
Lady Mod(שולטת) • 14 במאי 2008
Blondie the good כתב/ה: לי התואר "מלכה" הוא לא ברור.
נדמה לי שבהקשר הבדס"מי זו המצאה ישראלית (לא מכיר את השימוש queen בהקשר הנ"ל) לי באופן אישי יש חיבה לנשים שלהן יש חיבה לבדס"מ ולרוב מהצד השולט ואני תמיד אומרת שמלכות יש רק באגדות ובמגילת אסתר..! המכשפה כתב/ה: לי נראה שמלכות צריכות לשים קצת יותר זין על כל מני זייני שכל ולהפסיק להרגיש שהן חייבות הסברים למישהו
לשים סטרפאון על זייני שכל.. סטרפאון!! אני לא מתכוונת לעשות ניתוח ולגדל זין בשביל אפ'חד/ת!!! |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
Morticia • 14 במאי 2008
אז אם אני מבקשת להגדיר את עצמי שלא על השלילה המסקנה הלגיטימית היא שאני דופקת חשבון לנאלחים מהוד רוממותן?
לא נראה לי ... אני לא מתרגשת מכל טמבל שני שחושב שהוא המציא את הגלגל ממש לא אני עדיין חושבת שזה דיון לגיטימי ושבדיוק כמו שאישה מזדיינת היא לא אישה שאינה זונה אישה העוסקת בשליטה אינה מלכה שאינה בתשלום וזה לא דופק חשבון אפילו לא קצת לאנשים "ההם" תמיד עולות התהיות באשר למלכות בתשלום לעומת זונות חשבתי שאולי הגיע הזמן לתת את הדעת על שאלה קצת אחרת ... יום נעים |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
מלך הארץ(לא בעסק) • 14 במאי 2008
גם לי כבר נמאס לדפוק חשבון....
אז זהו, מהיום אני מלך בתשלום ולא אכפת לי מה יגידו, לא מקבל צ'קים, תלושים לחג רק ב- 90% מערכם הנקוב, כרטיסי אשראי כן אבל לא בתשלומים (קרדיט לא אכפת לי) ובקרוב יהיה גם כרטיס מועדון. לא עונה לפניות מתחכמות או ציניות או לחלופין פניות סחבאקיות למיניהן. |
|