לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

לה טבעת זהב על היד

מקופלת​(נשלטת){Blue eyed }
לפני 16 שנים • 18 במאי 2008

לה טבעת זהב על היד

הנסיעה היתה קשה אבל שמתי מוסיקה עיברית, ושרתי בקולי קולות.הגעתי לשדה הרבה קודם.
כל השבוע הזה בלעדייך היה מוזר. רק שבוע.
כשיצאת עם המזוודה הסתכלתי עלייך כאילו שלא היית שנה, בדקתי שהכל בסדר,
שאתה שלם ובריא. כאילו ששתי הגומות שלך לא מספרות מספיק.

אחרי 7 ימים ו 6 לילות שלא יצאנו יחד, היינו חייבים לשבת באיזה מקום, ובשעה כזו איפה?
בעממיות של הדיקסי או בפלצנות של בראסרי? אז למרות "סלט אנדיב" של בראסרי, ישבנו בדיקסי.
סוףסוף השחרור והרוגע הזה שאני מרגישה תמיד כשאני איתך.
לראות אותך זה כמו להגיע הביתה ולהשיל את המתחים, התוכניות, העומס בכבישים
ושאר אירועים שדורשים עירנות במהלך היום. פעם חשבתי שבית הוא מקום מבטחים.

נדמה לי שעברתי מתוך שינה מהאוטו למיטה. וב"בוקר" הערת אותי בדרך שלך המיוחדת.
אני מקווה שהאקוסטיקה כאן מצויינת. אח"כ הלכת למזוודה, ישבת על השטיח כמו במסיבת יום הולדת.
אני בקושי גוררת את עצמי בעקבותייך והשמיכה הגדולה נשרכת מאחוריי ונופלת לי כל שניה.
בסוף שכבתי בתוכה על הספה. העייפות משחקת איתי. אתה מספר לי, אני מקשיבה, עוצמת, מקשיבה, פוקחת ונרדמת שוב.
הספיקו לי כמה דקות בשביל לחזור לעצמי ולחזור אלייך.

שקית שחורה קטנה ומעוצבת עומדת על השולחן. מבין כל הדברים שפרקת עליו,
אני יודעת שבדיוק היא בשבילי ולוקחת אותה בטבעיות. מצידה השני מוטבע לוגו של חברת תכשיטים מוכרת
ובפנים קופסה קטנה, מרובעת עטופה בסרט שקוף דק. למרות הקופסה, שכנעתי את עצמי שמדובר בעגילים או בשרשרת.
מתירה את הסרט ובהלם לראות שהיא נשארה מרובעת.
מרוב בהלה כשפתחתי את הקופסה וראיתי את הצורה הגאומטרית הפשוטה הזו בוהקת אלי, הפלתי אותה על השטיח.

אתה יודע.. הטיקסיות לא מדברת אלי בצורה מיוחדת. ועם זאת ההצהרה שבהענקת טבעת מרטיטה אותי.
אנחנו יחד בכל דבר ולכל עניין והצהרה מסוג כזה לא משמעותית להמשך דרכנו. אבל עשרות פעמים דמיינתי איך זה יקרה.

במאית השניה עד שהטבעת נפלה, הדבר היחידי שבחנתי הוא האם זו טבעת נישואין.
האם היא תיקנית, חלקה מבפנים. היא לא. הרמתי אותה, נשמתי, עדיין בבהלה מוחלטת.
וזה עוד כשאין לה חשיבות משמעותית בעיניי. המוח לא עבד. טבעת נישואין חלקה מבפנים זה מתחת לחופה.
טבעת אירוסין בד"כ מגיעה בצורה קלאסית אחרת. אבל מי חשב על פרטים קטנים כ"כ באותה שניה?

עם זרימת הדם המחודשת בגוף שלי שאלתי אותך מה חשבת שיקרה כשאראה את הטבעת? למה דווקא טבעת ולא כל דבר אחר?
אמרת שזו מתנה. פשוטה. ממך אלי. אבל התעקשתי.
בסוף אמרת: "את אישה. מה תחשבי כשתקבלי ממני טבעת?" והגומות שלך הופיעו מחדש. ידעת.
האמת, לא חשבתי שתצליח להפתיע אותי אחרי שדמיינתי עשרות תסריטים.
שאלת אותי אם התאכזבתי והשבתי שלא. איך אני יכולה להתאכזב כשאתה מביא לי "סתם" טבעת במתנה?

יותר מכל אהבתי אותך באותם רגעים.
lori{ע_מ}
לפני 16 שנים • 18 במאי 2008
lori{ע_מ} • 18 במאי 2008
את יודעת מה יפה כאן? שלא צריך לקרוא את המשפט האחרון כדי לדעת שזה מה שאת מרגישה לאורך כל הפוסט. האיש שלך מיוחד. זו לא פעם ראשונה שאני שומעת את זה ממני. ומה שיפה זה שפעם אחר פעם אחר פעם הוא מצליח להשאיר אותך בלי מילים (וזה קשה icon_smile.gif )
הטבעת יפהפייה! אוהבת אתכם המון }{
NelieL
לפני 16 שנים • 19 במאי 2008

מזל טוב!!!!!

NelieL • 19 במאי 2008
כתבת יפה...
אני שמחה בשמחתך...

גם לי יש טבעת icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif
bonbi29
לפני 13 שנים • 22 ביוני 2011

מאד יפה

bonbi29 • 22 ביוני 2011
אהבתי מאד את הכתיבה, שקלת לעשות הסבת מקצוע? icon_smile.gif

----------

כולנו מתישהו נצטרף לקנות טבעות אירוסין
A v​(שולט)
לפני 13 שנים • 22 ביוני 2011
A v​(שולט) • 22 ביוני 2011
lori כתב/ה:
את יודעת מה יפה כאן? שלא צריך לקרוא את המשפט האחרון כדי לדעת שזה מה שאת מרגישה לאורך כל הפוסט. האיש שלך מיוחד. זו לא פעם ראשונה שאני שומעת את זה ממני. ומה שיפה זה שפעם אחר פעם אחר פעם הוא מצליח להשאיר אותך בלי מילים (וזה קשה icon_smile.gif )
הטבעת יפהפייה! אוהבת אתכם המון }{

היא כתבה מה שחשבתי,וכתבה בטוח יותר יפה ממני.

אושר!