amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
תוכנית כבקשתך לסאביות
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 23 במאי 2008
לוקחת את השאלה של המאדאם כאן:
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=15116 ומפנה אותה לסאביות. מה הייתן רוצות שיקרה ב "יום הסאבית"? |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
Re: תוכנית כבקשתך לסאביות
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
Madame T(שולטת) • 23 במאי 2008
amy כתב/ה: לוקחת את השאלה של המאדאם כאן:
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=15116 ומפנה אותה לסאביות. מה הייתן רוצות שיקרה ב "יום הסאבית"? יפה לך איימי בונבונה, ככה לגנוב לי רעיונות הא? חכי חכי |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
נוריתE • 23 במאי 2008
מה זה, "יום הסאבית" ?
בין יום האשה ליום האם או מה? אבל אם כבר אז כבר.. בגדים גותיים /בידיסמ''ים/קלסיים מחוכים מופרעים בעור ושחור, לאונג'ורה עדין ו"סלוטי" באדום בורדו סגול שחור וכל מה שבאמצא מגפיים עד הברך ובכלל ונעלי סטילטו מעור והכ-כל הכ-ל בכל המידות ,ושגם יתאימו...(לי ) או אולי זה שייך לנבר -נבר לנד ?? |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
Lakshmi(נשלטת) • 23 במאי 2008
אני הייתי רוצה הרבה מתנות
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
Re: תוכנית כבקשתך לסאביות
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
Madame T כתב/ה: amy כתב/ה: לוקחת את השאלה של המאדאם כאן:
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=15116 ומפנה אותה לסאביות. מה הייתן רוצות שיקרה ב "יום הסאבית"? יפה לך איימי בונבונה, ככה לגנוב לי רעיונות הא? חכי חכי לא גונבת ממי, עושה ספין מעניין לראות אם סאביות יענו תשובות שונות מהסאבים. אני די משוכנעת שהסאביות הן יותר פינוקי |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
Buttercup כתב/ה: מה זה, "יום הסאבית" ?
בין יום האשה ליום האם או מה? אבל אם כבר אז כבר.. בגדים גותיים /בידיסמ''ים/קלסיים מחוכים מופרעים בעור ושחור, לאונג'ורה עדין ו"סלוטי" באדום בורדו סגול שחור וכל מה שבאמצא מגפיים עד הברך ובכלל ונעלי סטילטו מעור והכ-כל הכ-ל בכל המידות ,ושגם יתאימו...(לי ) או אולי זה שייך לנבר -נבר לנד ?? לא הבנתי... זה מה שאת רוצה ללבוש ביום הזה? זה מה שאת רוצה שיקנו לך? תיכנסי לשאלה של המאדאם, שהבאתי לה קישור, היא קצת אחרת... |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
הנה, אני מביאה את השאלה של מאדאם T לכאן, למי שמתעצלת להכנס לקישור
סאבים/נשלטים/עבדים – אתם באים ביום מסויים למפגש עם השולטת שלכם והיא מכריזה שהיום הוא "יום הסאב", אתם בוחרים, אתם מחליטים מה יקרה באותו מפגש. זה לא חייב להיות בבית דווקא, יכול להיות גם מחוץ לבית במקום מסויים לבחירתכם. מהי הפנטזיה שלכם? מהו הדבר או הדברים שהכי הייתם רוצים שיקרו באותו מפגש "כבקשתכם"? (כיד הדמיון הטובה עליכם, כמובן) בקיצור- אותה השאלה, רק לסאביות. אם אתן יכולות לקבוע הכל באותו יום, מה תרצו? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
Toothfairy כתב/ה: אני הייתי רוצה הרבה מתנות
וחוץ מלקבל מתנות, מה היית רוצה שיקרה ביום הזה? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
מה אני הייתי רוצה ביום הזה:
נלך שנינו למלון מפואר, ונבלה שם את הלילה. ג'קוזי, שמפניה, יינות, מוזיקה רומנטית... הסקס יהיה ונילי או בדס"מי, אבל עם המון אהבה. הוא יראה לי בדיוק כמה הוא אוהב אותי. בבוקר ארוחת בוקר כיפית בשעה מאוחרת, אחר כך ספא ומסג'. אחר כך נעזוב את המלון וניסע לאיזה טיול נפלא וירוק בטבע, עם הרבה שקט, אבל ללא סכנת התברברות. בערב נשב מול הים ונביט בשקיעה כמה שאני ונילית... |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
עלומה(אחרת) • 23 במאי 2008
amy כתב/ה: מה אני הייתי רוצה ביום הזה:
נלך שנינו למלון מפואר, ונבלה שם את הלילה. ג'קוזי, שמפניה, יינות, מוזיקה רומנטית... הסקס יהיה ונילי או בדס"מי, אבל עם המון אהבה. הוא יראה לי בדיוק כמה הוא אוהב אותי. בבוקר ארוחת בוקר כיפית בשעה מאוחרת, אחר כך ספא ומסג'. אחר כך נעזוב את המלון וניסע לאיזה טיול נפלא וירוק בטבע, עם הרבה שקט, אבל ללא סכנת התברברות. בערב נשב מול הים ונביט בשקיעה כמה שאני ונילית... יום- לא יום וחצי, או יומיים. יום- כולל השינה.החלטת להתחיל את היום בערב, פספסת יום שלם, אבל ברגע שמגיע חצות זה כבר יום אחר. |
|