שדון קטן |
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
טוב אני פשוט יכתוב מה שיש לי בלב סבבה?
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
שדון קטן • 26 במאי 2008
אני בן 18...
חדש בעולם הסאדו מזוכיזם, היו לי פעם דעות קדומות אבל אחרי שהבנתי כמה דברים גיליתי שאנחנו הגברים לא נוכל לשרוד כלכך מול המין הנשי ההולך ומתחזק (השולטות יבינו למה) אם לא תהייה לנו הטקטיקה של הגברים מעולם הBDSM... אז זה מתחיל ככה, אני שם לב שעם ההתבגרות שלי אני לומד הרבה דברים חדשים על המין הנשי, זה שהולך לי טוב עם זה יותר ויותר עם הזמן זה משהו אחר אבל נעזוב את זה. עד לפני מספר חודשים הייתי מתייחס אל כל אחת בפוצי מוצי, לא מוגזם כמובן אבל פוצי מוצי, תמיד ידעתי שבנות הן רעות, הן טיזריות בנשמה, כל התמונות שלהן באתרים כמו "מקושרים" אתרי הכרויות בסגנון כדוגמאת תמונות שפתיים עתירות גלוס או פוזות סקסיות החושפות את הבז'ז'ים או את שאר החלקים לא הועלו לשם מתוך תמימות אלא מתוך כוונה אחת, ברורה, אמיתית, ומשעשעת - להעמיד לננו הגברים את הזין. וזה תקף ל both פקאצות בנות 15 ולבחורות "מסורתיות" בנות 20... שמתי לב, שמהרגע שהפסקתי להיות המאצ'ו המתחשב, אלא סוג של דון ג'ואן שדוני וחמקמק, שקט ונעלם, בנות המין הנשי שינו אליי גישה, ככל שהייתי יותר רע, השתמשתי במשפטים כמו "אני יביא לך פרח, אבל הוא מורעל" או כמו "אני יחייך כשאת תבכי", הן לא ניפנפו אותי, הן רק חיזקו את הקשר, שלחו עוד הודעות במסן והעלו את חשבון הטלפון שלהן כלפיי... חשבתי שזה בא ממקום של "אנחנו רגילות לשלוט ובני אדם שרוצים תמיד את מה שאי אפשר להשיג אנחנו רוצות את הסופר מאסטר הזה שישלוט בנו כי יש לנו מחסור לזה", אני עדיין חושב ככה וכמעט בטוח שהבנתי את כללי המשחק, אך לא, לא בטוח ב100% לכן אני מתייעץ איתכם, הייתה לי ההרגשה שזה המקום הנכון. ובכן זה ממשיך ממשפטים, מפחות לדבר, ומרומנטיקה כואבת אל קינקיות במהלך הסקס\מזמוזים. שמתי לב לחיוך המכובד ולגניחות הלייט שעליו על פניה של יזיזה, לאחר שחנקתי אותה ממש ממש בקטנה, לא חנקתי, נו...אני לא יודע את המילה, היא אהבה את זה, היא עשתה מין אאוץץץ סקסי כזה, בחיוך, העידה על הקינקיות שבתוכה, חשבתי שהיא יחידה במינה, אך לא, האחרות שיצא לי להיות איתן מאז אהבו את זה באותה מידה... לחשתי להן, אני יודע שאתן אוהבות את זה ככה, הפיתויים שלכן לא עובדות עליי בגרוש. כולן הביעו חיוך.... אבל אני מבולבל... באמת, אני לא יודע מה לחשוב, נכנסתי לזה מהר מדיי?... אבל תמיד היתה לי הגישה הזאת שהחיים הם קצרים, אי אפשר לדעת מתי יסתיימו, לכן צריך לנצל כל רגע לטובה...וגם את זה לעשות על הצד הטוב ביותר. תודה לכולם וסליחה על החפירה. |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
Lakshmi(נשלטת) • 26 במאי 2008
כל החפירה הזאת בשביל שאלה קטנה בסוף,
לא נכנסת לזה "מהר מדי"..היית בתוך זה..התנסת בגיל צעיר..אולי ככה תקרא לזה..למרות שאני לא חושבת ש-18 זה גיל צעיר להתנסות |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 26 במאי 2008
בהמשך לשרשור בנושא, לזה הכוונה ב"מנוסה בחניקות"?
בהצלחה. |
|
natti(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
natti(נשלטת) • 26 במאי 2008
נכנסת לזה מהר?
רק אתה יכול לענות על זה.. מה אתה מרגיש? מה שחשוב שתזכור למרות ההתלהבות והנאה והכיף, שהכל צריך להעשות בהסכמה עם המון אחריות ובביטחון.... שלא יגרם שום נזק לא לך ולא למי שתהיה איתה.... בהצלחה |
|
שדון קטן |
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
שדון קטן • 26 במאי 2008
כן אבל בנות באמת אוהבות את זה...
מאיזה מקום זה בא? ובקשר לחניקה לייט הזאת, מה הילה המתאימה? |
|
Dom_Quixote |
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
Re: טוב אני פשוט יכתוב מה שיש לי בלב סבבה?
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
Dom_Quixote • 26 במאי 2008
סבבה.
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
Re: טוב אני פשוט יכתוב מה שיש לי בלב סבבה?
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 26 במאי 2008
Dom_Quixote כתב/ה: סבבה.
קיחוטה, עוד תגובה אחת כזאת ואני מפטרת אותך מצוות הווי ובידור כאן! |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
לפני 16 שנים •
26 במאי 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 26 במאי 2008
היות ואתה בן 18 ואני מניח שדיברת עם בנות גילך אכן מניקיות זה דבר שמושך בנות.
בגיליים יותר מבוגרים זה שונה . אני לא חושב שמאסטר טוב מותנה במניקיות ההפך מאסטר יכול להיות אדם טוב לב והגון ובסשן הוא יודע איך להכנס לתפקיד. הרי יש אנשים כמוני שרואים בזה משחק תפקידים . שולט או איך שתקרא לזה מאסטר זה משהו הרבה יותר מורכב מימה שאתה חושב. מאסטר קשוב לנשלטת והוא יודע איך לספק אותה ואם הוא לא מצליח אז היא תבעט אותו לקיבינימט. מה אתה חושב שנשלטות זה נשים מטומטמות עם אופי זנותי וזול כי ממש לא. קשה מאוד לעבור קריטריונים שלהן. וככול שהן יותר מבוקשות זה הולך וניהיה קשה. עד שהיא תיתמסר לך היא תוציא את נשמתך במבחנים קשים. אם תכשל בסשן אתה עף.הן לא סובלות חוסר בטחון בסשן. או שאם תנסה להעמיד פנים שאתה בעל בטחון ואתה לא גם יבעטו אותך לכל הרוחות. שיהיה בהצלחה. |
|
מכשפונת ממתק |
לפני 16 שנים •
27 במאי 2008
באופן כללי הייתי ממליצה...
לפני 16 שנים •
27 במאי 2008
מכשפונת ממתק • 27 במאי 2008
1. ללמוד להשתמש בעבר, הווה ועתיד כשאתה כותב פוסט או מדבר.
לשם הדגמה אני אכתוב את מה שיש לי בלב, לא יכתוב. 2. לא להקשיב לאמוץ, הוא לא ממש מחובר למציאות. זה יעשה לך הרבה נזק עתידי. תתנהג יפה, בסוף זה ישתלם לך. מכשפונת. |
|
שדון קטן |
לפני 16 שנים •
27 במאי 2008
Re: באופן כללי הייתי ממליצה...
לפני 16 שנים •
27 במאי 2008
שדון קטן • 27 במאי 2008
מכשפונת ממתק כתב/ה: 1. ללמוד להשתמש בעבר, הווה ועתיד כשאתה כותב פוסט או מדבר.
לשם הדגמה אני אכתוב את מה שיש לי בלב, לא יכתוב. 2. לא להקשיב לאמוץ, הוא לא ממש מחובר למציאות. זה יעשה לך הרבה נזק עתידי. תתנהג יפה, בסוף זה ישתלם לך. מכשפונת. א.תודה רבה על התיקון. שהתנהגתי יפה, הקשר לא החזיק הרבה זמן, אבל שזה היה ההפך, כן. מעניין. |
|