שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

זוכרים את הפצת רשימות המייל של הקהילה???

מיתוסית​(שולטת)
לפני 16 שנים • 6 ביוני 2008

זוכרים את הפצת רשימות המייל של הקהילה???

מיתוסית​(שולטת) • 6 ביוני 2008
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=21029&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

אז קיבלתי עוד דואר ספאם אתמול. לא יודעת למה פתחתי את זה בכלל, בד"כ אני לא פותחת ספאם. שוב נקלטו בעיניי הרבה מיילים של אנשי קהילה. הפעם הרשימה הייתה כל כך ארוכה, עד שלקח לי הרבה זמן לגלגל את העכבר.

זה היה המייל:

www.emet1.com
גברים מתבקשים שלא ללחוץ.

בתודה
דובי רוזנברג, ד.ר

זו הכתובת:
dovi.rosenberg@gmail.com

זה ממש הרתיח אותי!
שלחתי לו מייל בחזרה:

"מאיפה לך האימייל שלי!?!?"

"מה זה משנה?"

"זה משנה כי זו הפעם השניה שאני מקבלת רשימת דיוור מגוף כלשהו, וברשימה הזו יש מכנה משותף של אנשים שלא מעוניינים שאנשים אחרים ידעו מהו.

אני רוצה לדעת מי העביר או מכר לך את המיילים האלה."[/color

והחצוף השיב:

[color=orange]"אף אחד לא מכר
אני יודע מה המכנה המשותף
מי שנתן לי את הרשימה זה יהודה ונחמה.
והייתי מציע כמה דברים
א. להתרחק מהאנשים האלה יהודה ונחמה הם מאוד מפוקפקים
ב. לא להתעסק בתועבות מטונפות כי גם אח שלך, אבא שלך, אמא, החברים לעבודה תקיפי בעיגול את הנכון, יכול בקלות לגלות מה את עושה בחדרי חדרים, בלי שום בעיה.
ג. תפסיקו להיות עבד לתועבות שלכם, תתחילו להפעיל את השכל אתם לא בהמות, אתם בני אדם, יהודים, חושבים.
X (השם שלי), את כלואה בתוך מחול של טומאה שעוטף את עצמו במילים גבוהות כמו, חופש, פלורליזם, ועוד מיני מילים ריקות מתוכן
X, אנחנו דואגים לך

אני."

כל העסק מאוד לא מוצא חן בעיניי, בלשון המעטה icon_eek.gif
המייל הזה הוא המייל שלי עם שמי האמיתי, איכשהו הרשימה הגיעה אליו מאותם אנשים שמסרו פעם שעברה לחברה האחרות, ולא רק זה- שהם אפילו יודעים מנין הרשימה של המיילים האלה- מקהילת בדסמ!!!

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי יונ' 06, 2008 3:10 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
נולי
נולי • 6 ביוני 2008
כמו שאני תמיד אומרת: אין כזה דבר זהיר מדי.

הגיע הזמן שתלמדו דיסקרטיות מה היא.
והכוונה לא למי שמוכר רשימות או מפיץ את הרשימות, אלא לפרטים הבודדים, כמו כחולית.
מילה שיצאה מפיכם/המקלדת שלכם, אינכם אדונים לה עוד. כל אחד יכול לעשות בה ככל העולה על רוחו. פיתחו מייל תחת הניק ואל תמסרו פרטים אמיתיים, אם הפרטיות כל כך חשובה לכם.

ובאה לציון גואלת.

N
אלעד(שולט)
אלעד(שולט) • 6 ביוני 2008
עם כל הצער שבדבר לא ברור לי למה אנשים בכלל חושפים לאנשים אחרים בקהילה, לתפוצות ורשימות נטו כתובות אימייל עם שמות אמיתיים או פרטים מזהים?
מי שחשובה לו דיסקרטיות שיבין, פה זה לא קיבוץ ואין פה חברים.

מיילים שלכם צריכים להיות עם כינויים מעורפלים בכל שרותי ג'ימיל, יאהו, ואללה וכיו"ב...

והכי חשוב לזכור שאם אתם כותבים ולא נזהרים סביר להניח שיש מי שיצליח לעשות 1+1 ולזהות אתכם ולו רק במקרה...
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 6 ביוני 2008
מהסיבה הפשוטה, שאנשים פה לא מחלקים את כתובת המייל שלהם. הם נותנים את המייל בהרשמה לאתרים וחושבים שזה בטוח. או לחליפין למסיבות.
בפעם הקודמת בעלי אתרים ומסיבות הכחישו שזה מהם.
לך תדע מאיפה זה הגיע.
את המייל הזה לא נתתי לאיש מהקהילה שלא קשור לשני הגורמים שלעיל.
אם הצטרכתי לתת למישהו, השתמשתי בכתובת מייל בדויה, כמו שאתה אומר.