בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ולענינים קצת יותר משמחים...

amy​(נשלטת)
לפני 15 שנים • 7 ביוני 2008
amy​(נשלטת) • 7 ביוני 2008
foxy lady כתב/ה:
מממ..איימי.. שבועות היום. אם לא נשתולל עם עוגות גבינה ובלינצ'ס בשבועות נחכה לשנה הבאה... icon_razz.gif (להשתולל הם כף אחת מהעוגה הקרה ובלינצ'ה אחד... icon_wink.gif )


קשה, קשה... אבל צודקת icon_biggrin.gif ועלומה ואמוץ- רבאק, או שאוכלים דברים טעימים או שלא... גלידה דלת סוכר ושומן??? icon_confused.gif
עלומה​(אחרת)
לפני 15 שנים • 7 ביוני 2008
עלומה​(אחרת) • 7 ביוני 2008
amy כתב/ה:
foxy lady כתב/ה:
מממ..איימי.. שבועות היום. אם לא נשתולל עם עוגות גבינה ובלינצ'ס בשבועות נחכה לשנה הבאה... icon_razz.gif (להשתולל הם כף אחת מהעוגה הקרה ובלינצ'ה אחד... icon_wink.gif )


קשה, קשה... אבל צודקת icon_biggrin.gif ועלומה ואמוץ- רבאק, או שאוכלים דברים טעימים או שלא... גלידה דלת סוכר ושומן??? icon_confused.gif

אין לך שמץ של מושג כמה זה טעים.
הכל בראש שלך.
קטסטרופה{Adonai}
לפני 15 שנים • 7 ביוני 2008

פוסט מרתק.

קטסטרופה{Adonai} • 7 ביוני 2008
פלא שאתן נראות כמו שאתן נראות?
foxy lady
לפני 15 שנים • 7 ביוני 2008
foxy lady • 7 ביוני 2008
קטסטרופה כתב/ה:
פלא שאתן נראות כמו שאתן נראות?


אנחנו נראות מצוין. icon_smile.gif אני לא עולה מעבר ל 55 ק"ג. כשאני עוברת אותו מופיעות בבית פשטידות טעימות ודיאטיות. icon_razz.gif הכיף בלדעת לאפות שגם הדיאטה טעימה.

גברים יכולים לחלום על דיאטות טעימות בלעדנו. icon_razz.gif
עלומה​(אחרת)
לפני 15 שנים • 7 ביוני 2008

Re: פוסט מרתק.

עלומה​(אחרת) • 7 ביוני 2008
קטסטרופה כתב/ה:
פלא שאתן נראות כמו שאתן נראות?

איך אני נראית?
או לחילופין
איך אתה נראה?

אני לא רואה בזה שמישהו רוצה לשנות את הלך חיו לבריאים יותר, כדבר רע.
זו גם לא דיאטה מבחינתי.
לא מרעיבים ולא כלום.
האוכל טעים אבל בריא, כי הוא לא נשאר בגוף.
וקטסטרופה, גם באוכל יש אנשים "חלשים" שצריך לעזור להם.
לא רק עם אנסו אותן, הרביצו להן, או יש להם הופעה עוד יומיים.
עלומה​(אחרת)
לפני 15 שנים • 7 ביוני 2008

Re: פוסט מרתק.

עלומה​(אחרת) • 7 ביוני 2008
עלומה כתב/ה:
עם= אם.

לא היתה לי אפשרות עריכה, עמכם הסליחה.
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 15 שנים • 7 ביוני 2008
עלומה כתב/ה:
אמוץ כתב/ה:
בהחלט נראה טעים.


בנות אתם יכולות להציע משהו יותר דיאטטי? או שאין.


פנקייק בריאותי:
כוס קמח מלא
ריבת פירות יער, או פטל ללא סוכר (שתי כפות גדושות)
ביצה
רבע חמאה דלת שומן
תמצית וניל או ברנדי (כפית)
שקית אבקת אפיה.
חלב 1 אחוז שומן, עד שהעיסה דלילה.

לערבב הכל, להשים במקרר לחצי שעה
לקחת מחבת, עדיפות לקטנה.
על אש בינונית, למרוח בויש קצת חמאה דלת שומן.
ולעשות פנקייקים קטנים ועבים
לחכות שיהיה בועות ולהפוך.

מילוי פנקייק:
קצת מייפל זה נחמד ולא משמין.
קצפת דלת שומן וסוכר.
גלידה דלת שומן וסוכר.
יוגורט, גבינות.
לי זה נורא טעים ככה, חם.




תודה עלומה על המתכון icon_razz.gif
foxy lady
לפני 15 שנים • 7 ביוני 2008
foxy lady • 7 ביוני 2008
עלומה, תודה על המתכון. אנסה ואולי אגוון אותו.
לאט אבל בטוח. לא לאבד סבלנות.
בשלב השמירה כבר מתרגלים לאכול בלינצ'ה. עליתי וניסיתי כמה שיטות עד שהגעתי למסקנה שחייבים לתת לעצמנו להנות בכמות קטנה. יורדים כשאוכלים טוב ולא סובלים.

כשגבר מעיר אני מנחשת שלו בעצמו קשה לשמור והוא חושב שאצלנו זה פקניק.

פשטידות דיאטיות הן קלות אבל הקינוחים שלי לא דיאטתיים. אני צריכה לנסות ולראות אם הם שונים בטעם.

חוץ מזה היינו יפות גם כשעלינו במשקל.
עלומה​(אחרת)
לפני 15 שנים • 7 ביוני 2008

עוד לשבועות ובריא מאוד.

עלומה​(אחרת) • 7 ביוני 2008
לזניה: 6 מנות ( כל מנה ערכה הקלורי הוא 500 קלוריות)

לבצק:
רבע קילו קמח מלא
רבע קילו קמח שיפון מלא
ביצה
כף שטוחה של מלח.
כוס תרד טחון.

מערבבים הכל, הבצק לא צריך להיות עיסתי, רטוב, אך גם לא יבש.
שמים במקרר לחצי שעה.
מוציאים
ומתחילים לרדד, עם קמח שיפון מלא, אם הוא דביק.
למי שיש מכונת פסטה, הנה מה טוב.
למי שאין, שייקח מערוך ויעבוד קצת יותר קשה על הבצק.
אחרי הרידוד, לקחת כל פעם קצת בצק ולהשטיח (שוב במכונה זה קל)
ליצור מלבן עם עובי דק ( לא לשכוח שעם הרוטב זה מתנפח ולכן צריך שזה יהיה דק)
כשיש מלבן ליצור ריבועים.

רוטב:
שני בצלים בינוניים קצוצים.
עגבניות טריות מקולפות חתוכות לריבועים ( מים רותחים בקערה 6 עגבניות גדולות בתוך הקערה- 2 דק' להוציא ולקלף בקלות) או למי שאוהב פחות עבודה ופחות טרי- רסק עגבניות
4 קוטג' 5 אחוז- (אני מעדיפה של טרה)
תבלינים ( מי שאוהב יכול רבע כוס אבקת מרק)

אש בינונית
כף שמן זית במחבת גדולה טפלון (כמו ווק)
משחימים את הבצל
מוסיפים את העגבניות כשהבצל משחים. (או הרסק)
תבלינים- אני שמה כל מה שיש לי, פפריקה מתוקה, מעורב ירושלמי, אורגנו, תבלין לעל האש, תבלין לעוף בגריל בקיצר כף מהכל.
פטרוזיליה קצוצה.
כשנוצר רוטב סמיך להוסיף חצי ליטר מים,
כשהרוטב חם להוסיף את הקוטג', אחד אחד ולערבב עד שהוא נמס לחלוטין.
להוסיף מלח לפי טעם, אני מוסיפה גם 2 כפיות אריסה.

זהו.
מה שנשאר זה לקחת תבנית, להשים שורת ריבועים ומעליו רוטב שיכסה.
את הגבינה הצהובה והפרמזן, תחליף המוצרלה.
אני מגרדת אותה, מוסיפה קצת בין שיכבה לשיכבה אחרי שמוזגים את הרוטב מעל לריבועי הפסטה.
בסוף התבנית אני מפזרת עד כיסוי כל השכבה האחרונה.

לא לשכוח- קמח מלא וקמח שיפון מלא- גורמים לנו שובע ולא נשאר בגוף, עוזר לעיקול ורק מה שצריך להשאר נשאר.
וזאת לזניה..
מהבצק שנשאר אפשר ליצור רצועות, להשים במים במשך 6 דקות- לא לשכוח זאת פסטה טריה לא צריך הרבה זמן, לסנן והנה יש לנו פוטוציני. שהוא מעולה ברוטב שמנת ובזיליקום ( כמובן שמנת 10 אחוז לבישול ולא 16, קצת מוצרלה מגורדת בהגשה והנה לכם בריאות כ"כ טעימה.
foxy lady
לפני 15 שנים • 7 ביוני 2008
foxy lady • 7 ביוני 2008
תודה עלומה. icon_smile.gif אני חושבת שאעבור לקמח מלא ואנסה אותו. השתמשתי בקמח הלבן.

המתכון נראה אחלה.