עדן בלי צנזורה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
8 ביוני 2008
מזל טוב ל momi
לפני 16 שנים •
8 ביוני 2008
עדן בלי צנזורה(שולטת) • 8 ביוני 2008
יקירי המון מזל טוב
הרבה אושר בעניים ודבש על השפתיים אתה פשוט אחד ומיוחד חבר לעת צרה אוזן קשבת לכל נושא ועזרה. לא מבינה איך עוד לא "חטפו" אותך אני מאחלת לך את האושר הכי גדול שקיים כי מגיע לך הטוב ביותר שמור על החיוך המקסים שלך שנראה כמו ילד תמים רק אני ואתה יודעים איזה שד משחת מסתתר אחורי הקלעים המון שנות בריאות ופרנסה טובה המון אהבה במיוחד ממני..... שלך בחברות לעולם עדן ללא צנזורה |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 16 שנים •
8 ביוני 2008
מומי יקירי
לפני 16 שנים •
8 ביוני 2008
Madame T(שולטת) • 8 ביוני 2008
הרבה מזל טוב ליומולדתך. מאחלת לך רוב בריאות, אושר וכושר ואת אותה 'אחת', שתשבה את לבבך... וכמובן הרבה הנאות, חוויות, שמחות וריקודים.
עד מאה - כעשרים! |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
8 ביוני 2008
momi מזל טוב............
לפני 16 שנים •
8 ביוני 2008
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 8 ביוני 2008
ימים חולפים באיטיות
את פניהם משנים, מצטרפים יחדיו לחודשים והנה כבר שנים וכל מה שנתת וכל מה שלך הובטח הלוואי יינתן פי אלף לאדם כמוך בלתי נשכח... הרבה הרבה מזל טוב, אושר,עושר,בריאות והמון הצלחה בכל אשר תרצה שכל בוקר תקום עם חיוך,ושכל יום תהיה מאושר ושכל שנייה ושנייה עינייך ינצנצו בשימחה, והחיוך לא ירד מליבך. שתגשים את כל משאלות ליבך ושאיפותך. שתמשיך בדרכך המדהימה ושתהיה לך הכי הרבה הצלחה! אז מזל טוב מכל הלב ויום הולדת שמח. שמחתי להכיר אדם קסום כמוך..... |
|
momi(שולט) |
לפני 16 שנים •
8 ביוני 2008
לעדן,T וחיה
לפני 16 שנים •
8 ביוני 2008
momi(שולט) • 8 ביוני 2008
תודה רבה! ושתבורכו באותן הברכות.
חג שמח. |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 16 שנים •
8 ביוני 2008
מומינקהההה
לפני 16 שנים •
8 ביוני 2008
המלכהFM(שולטת) • 8 ביוני 2008
המון מזללללללללללל טוווווווווווווווווווווובבבב בייבי!!!!
|
|
Queencie(שולטת) |
לפני 16 שנים •
9 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
9 ביוני 2008
Queencie(שולטת) • 9 ביוני 2008
מזל טוב מומי,
האיש, החיוך המתוק והתבשיל מאחלת לך את כל שתבקש לעצמך וקצת יותר, שלא יחסר... נשיקות וחיבוקים, Q |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
aka BODYGUARD • 10 ביוני 2008
מזל טוב ענק, איש יקר
כל שתבקש לעצמך ועוד... BODY ולולי |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
16 ביוני 2008
שוב אני מאחרת... אבל עם המון בלב!
לפני 16 שנים •
16 ביוני 2008
Tainted(לא בעסק) • 16 ביוני 2008
איש מיוחד שכמותך....
לקח לי פעם ואולי אפילו פעמיים שכחתי אותך ואז נזכרתי. נזכרתי בך ואז הכרתי. קצת. עכשיו אי אפשר לשכוח אותך. השנה רק הכרתי אותך איש מיוחד וניפלא, איש מפרגן וחם. אתה אחד המיוחדים, השקטים והנפלאים. אני מאחלת לך שהשנה הזו תביא איתה רוח מרעננת של חיות וחיוניות, שתהיה מוקף בפירגון ואהבה כמו שאתה יודע לתת, שתמשיך להיות מי שאתה, נאמן לעצמך ואמיתי. אין הרבה מה לומר מלבד תשאר מי שאתה. נשיקות המון, דומי |
|