לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

תלונה על נשלט

טיפה בים
לפני 16 שנים • 9 ביוני 2008

תלונה על נשלט

טיפה בים • 9 ביוני 2008
הכינוי שלי סוויט דומינה. חדשה באתר. כשבועיים בלבד. היום נאלצתי לכתוב למפעילי האתר מכתב תלונה על נשלט שהכינוי שלו: ****** אני מעוניינת לפרסם את הפארסה גם כאן. לפני היותי שולטת אני אדם. אני מאמינה בטוב לב ונימוס כלפי האחרים. השקעתי רבות בכתיבת הפרופיל שלי, כדי להימנע מפניות לא מתאימות ואי הבנות מיותרות. כתבתי תגובה לכל פונה, גם כאלה שלא התאימו. מה לעשות, מנומסת, גם אם אני שולטת. פניתי ל'כבודו', שהצליח לדחוס את כתובת המסנגר שלו בפרופיל. שלח תמונה כשהפנים מכוסות ועוד טען שהיא ישנה. ביקשתי תמונה מעודכנת. אמר בתנאי שאשלח גם כן. עניתי שזה נתון לשיקול דעתי בלבד ושהוא לא מחוייב . אמר שאני מתחזה, אולי גבר, אולי קטינה. טען שהוא חבר של כלובי ושהוא ידאג 'לסלק' אותי מהאתר. הוא חזר שוב ושוב על כך שהוא חבר של כלובי. נופף שוב ושוב בחברות הזו. היום סיפר לי נשלט כלשהו שהוא ראה שהפרופיל שלי מופיע ברשימת הפרופילים המתחזים. שאני מצויינת כקטינה מתחזה. אם זה לא היה עצוב, זה היה יכול להצחיק. היכן אני נמצאת בדיוק?? במאפייה האיטלקית?? אז כמו שאמרו הגששים: "אז מה היה לנו כאן?" אשה בוגרת, משכילה, שלא מתלהבת מכל פניה מתרפסת ומלל, אישה שבודקת היטב את הפונים, אך יחד עם זאת מגיבה תמיד בנימוס. מכבדת את הפונים אליה. ומי ניצב מולה?? משתתף באתר, ותפקידו באמת לא משנה, שלא כיבד את זכותי ופרטיותי ופעל ממניעים אנוכיים בלבד. ובעלי האתר, שנכון לעכשיו לא הגיבו לתלונתי, בעלי אתר שבינתיים אני עוד נותנת אמוני שיטפלו בפארסה ההזויה הזו כראוי!!
אחד הנשלטים שפנו אלי, דווקא זה שכן ראה תמונות ושוחח איתי בפלאפון, אמר לי שיש נשלטים הרואים בנימוס שלי חולשה. אני עניתי לו שזו אני,כשמי כן אני, סוויט דומינה, ולא אשנה את האופי שלי והנימוסים שלי כדי לספק צרכים מפוקפקים של 'נשלטים' מסויימים. בין כה וכה, אנשים כאלה אני לא רוצה בסביבתי.

לשיפוטכם, כל הקוראים את מכתבי זה.

סוויט דומינה.
כ'ץ​(נשלט)
כ'ץ​(נשלט) • 9 ביוני 2008
פשוט אל תתיחסי ותעברי הלאה
אם תתיחסי לכול טמבל בחיים לא תצאי מזה
בזבוז זמן שלך ושלנו הפוסט הזה
Madame T​(שולטת)

ברוכה הבאה לאתר, סוויט דומינה

Madame T​(שולטת) • 9 ביוני 2008
מאחלת לך שתמצאי כאן את מבוקשך. קראתי את הפרופיל שלך והוא אכן מפורט ומרשים. יחד עם זאת, עם הזמן תיווכחי לדעת, שלעתים מוטב להיות פחות מנומסת ופשוט להמשיך הלאה ולהתעלם מפניות, שאינן נראות לך כמתאימות. אינני מתייחסת ספיציפית לאותו נשלט עליו דיברת בפוסט זה, אלא כללית. חבל להשקיע זמן ואנרגיות מחשבתיות ורגשיות על מישהו, שמראש לא נשמע לך כמתאים עבורך. חבל להכנס לעימותים מיותרים, שלא מובילים לשום מקום בעצם. לשיקולך....

בהצלחה.
זרה מוכרת
זרה מוכרת • 9 ביוני 2008
כ'ץ כתב/ה:
פשוט אל תתיחסי ותעברי הלאה
אם תתיחסי לכול טמבל בחיים לא תצאי מזה

מה שהוא אמר.

מעבר לזה .... את צודקת בעובדה המאוד פשוטה שמי שאת זה מה שיש.
אין כל סיבה בעולם שתשני את עצמך עבור אף אחד אחר.

ז.מ.
טיפה בים

תגובה למגיבים

טיפה בים • 9 ביוני 2008
תודה לכל המגיבים.
אכן, אמשיך להגיב בנימוס גם הלאה, אך לא אבזבז יותר את זמני וזמנכם ולא אשקיע אנרגיות מיותרות על אף אחד.
חדשה, אבל כבר מתאקלמת icon_smile.gif
Queencie​(שולטת)

Re: תלונה על נשלט

Queencie​(שולטת) • 9 ביוני 2008
סוויט דומינה כתב/ה:
... היום סיפר לי נשלט כלשהו שהוא ראה שהפרופיל שלי מופיע ברשימת הפרופילים המתחזים. שאני מצויינת כקטינה מתחזה....
סוויט דומינה.

icon_question.gif

ומה זה בדיוק "רשימת הפרופילים המתחזים"?
איפה אפשר למצוא רשימה 'מופלאה' שכזו??
icon_eek.gif

אגב, פרסום שמות ניקים ב"רשימה שחורה" אסור - וכך גם פרסום הניק של הפונה אלייך...
טיפה בים

טיפה בים • 9 ביוני 2008
Queencie כתב/ה:
סוויט דומינה כתב/ה:
... היום סיפר לי נשלט כלשהו שהוא ראה שהפרופיל שלי מופיע ברשימת הפרופילים המתחזים. שאני מצויינת כקטינה מתחזה....
סוויט דומינה.

icon_question.gif

ומה זה בדיוק "רשימת הפרופילים המתחזים"?
איפה אפשר למצוא רשימה 'מופלאה' שכזו??
icon_eek.gif

אין לי מושג. אולי אין רשימה כזו. רק מצטטת את שנאמר לי. בכל אופן, זה כבר לא חשוב. עברתי הלאה. אני במקום אחר, שם לא מבזבזים אנרגיות מיותרות . חג שמח! סוויט דומינה
Dom_Quixote
לפני 16 שנים • 12 ביוני 2008

Dom_Quixote • 12 ביוני 2008
סוויט דומינה כתב/ה:
עברתי הלאה. אני במקום אחר, שם לא מבזבזים אנרגיות מיותרות

אלף סליחות, אבל חושב שחובתך המוסרית היא לחלוק עם העולם את סוד המקום הזה, לאור משבר האנרגיה.
טיפה בים
לפני 16 שנים • 12 ביוני 2008

טיפה בים • 12 ביוני 2008
Dom_Quixote כתב/ה:
סוויט דומינה כתב/ה:
עברתי הלאה. אני במקום אחר, שם לא מבזבזים אנרגיות מיותרות

אלף סליחות, אבל חושב שחובתך המוסרית היא לחלוק עם העולם את סוד המקום הזה, לאור משבר האנרגיה.

חחח , צודק...אבל האמת יש לי 3 חובות מוסריות להשלים:
1. ליידע שבסוף כן קיבלתי תשובה והתנצלות כנה מבעל האתר שלא שמח על ניצול שמו לצרכים אישיים..
2. מתנצלת שכתבתי את הניק של מושא התלונה, לא ידעתי שזה אסור. יודעת עכשיו.
3. ה'מקום האחר' אליו התכוונתי הוא מקום 'מנטלי' , כלומר שינוי מסויים בחשיבה. פשוט הבטחתי לעצמי לחסוך באנרגיות מיותרות...
עבד גברי ושרירי​(נשלט)
לפני 16 שנים • 15 ביוני 2008
כיוון שיש היום המון מקרים של התחזויות למלכות מצד גברים או וגם טרנססקסואלים/קוקסינלים וכד' וגם מצד קטינות שרק מבקשות תמונה או פתיחת מצלמה חד צדדית ומקרים מסויימים של ניצול כגון תעביר לה כסף לחשבון סתם ככה, להפגש איתה ולשלם לה חשבונות שלה ועוד מקרים דומים שגם אני לצערי נתקלתי בתופעות אילו אז למה כל כך להתמרמר שחשדו שאת אחת מהאפשרויות האלו ? ואם את בטוחה במי שאת ובצדקתך למה רצת לפורום להתלונן על אותו נשלט וגם לפרסם את שמו ? הרי אם הוא ציין בפנייך שאת מופיעה באיזושהי רשימה כלשהי, לא ראית אותה בעיניים שלך, לא ראית שום אזכור שמך בפורום זה כי גם אני לא ראיתי ומיד רצת להתנקם ללא בסיס ולפרסם את שמו ברבים כדי לנקות את שמך ומאין לי שכל הסיפור הזה הוא בכלל פארסה וכיסוי על כך שאת אולי כן קטינה או גבר מתחזה שהצטייר כקורבן ובאמצעות האשמת אותו נשלט אז בעצם תראי אמינה ואכן אמיתית ?

ואגב אולי הרשימה שאת מדברת עליה עברה מפה לאוזן מאחורי הקלעים.

עכשיו לטעמי אם בעל האתר אכן שוחח איתך ואם כבר בחרת להעלות את הנושא, אני חושב שהיה ראוי אם גם היה מגיב ומציין שאכן לא מדובר בקטינה ולא בגבר להפגת החששות של ציבור הנשלטים, חובה מוסרית בעקבות כל ההתחזויות הרבות שקורות כאן מצד קטינות לנשים בגירות ומצד גברים לנשים.