כלבלב21(נשלט) |
לפני 16 שנים •
21 ביוני 2008
שלטיה במצלמה
לפני 16 שנים •
21 ביוני 2008
כלבלב21(נשלט) • 21 ביוני 2008
שלום לכולם.
אני צריך לדעת את דעתכם, אם אני מתכתב באחד מאתרי הצטים עם מישהי שטוענת שהיא שולטת, עוברים למסנגר והיא אומרת להפעיל מצלמה. אני תמיד מפעיל ואפילו מסכים להוריד חולצה מבלי לדעת עם מי אני מדבר, אבל מעבר לזה אני תמיד דורש הוכחה שבאמת מדובר בגברת. מישהי שמסרבת וטוענת שאני צריך רק לציית ולא לדרוש דברים אז כנראה שזו לא גברת זה אדון, צודק? |
|
wrong naughty girl(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
wrong naughty girl(לא בעסק) • 22 ביוני 2008
או שהיא ממש מכוערת
|
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
Morticia • 22 ביוני 2008
בוודאי שיש כאן איזה קאץ' כזה או אחר
אבל מגיע לכם תכלס |
|
בוגדנית קטנטנה |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
בוגדנית קטנטנה • 22 ביוני 2008
או שהיא פרנואידית שמפחדת להיחשף?
|
|
המלט |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
המלט • 22 ביוני 2008
יש כמה אפשרויות:
א. היא מכוערת ברמות-על, ולא מצליחה להשיג שותפים לדירה כבר שנתיים. ב. זה ילד בן 14 מטירה. ג. היא כוסית-על מהממת וכשהיא מדברת איתך היא מוקפת בארבעה צ'יפנדיילס חסונים שכורעים על הברכיים ונכונים לשרתה, אבל אין לה מצלמה. |
|
כלבלב21(נשלט) |
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
אבל....
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
כלבלב21(נשלט) • 23 ביוני 2008
המלט כתב/ה: יש כמה אפשרויות:
א. היא מכוערת ברמות-על, ולא מצליחה להשיג שותפים לדירה כבר שנתיים. ב. זה ילד בן 14 מטירה. ג. היא כוסית-על מהממת וכשהיא מדברת איתך היא מוקפת בארבעה צ'יפנדיילס חסונים שכורעים על הברכיים ונכונים לשרתה, אבל אין לה מצלמה. אם היא מסרבת אפילו לדבר למיקרופון,כמה מילים,רק שנשמע את הקול שלה אז כניראה שאופציה אחד מבוטלת. אם ככה נישארו שתי אופציות או ג' שלא ממש הגיוני , אחרי הכל אם יש לה 4 צ'יפנדיילס שנכונים לשרתה הייתי מצפה שלפחות אחד מהם ישקיע 50 שקל ויקנה לה לפחות מיקרופון. או ב' הייתם מסתכנים? |
|
Shimmy(נשלט){Vents} |
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
Shimmy(נשלט){Vents} • 23 ביוני 2008
עניין של אמונה ושל תחושה.
יכול לספר שבמשך זמן רב מאוד שירתתי מישהי . הסשנים היו דרך מצלמה, בלי לראות אותה, בלי לשמוע אותה, מלבד סשנים הייתי מקבל גם מטלות אחרות. שאלו אותי ומה אם היא ילד או גבר או השד יודע מה? אמרתי שאני לא מאמין, לא רוצה להאמין ויותר מזה העובדה שאני משרת אותה עושה לי כ"כ טוב שזה פחות משנה. יכול להגיד שדווקא העובדה שלא ראיתי ולא שמעתי האדיר אותה במידה רבה, גם את אלוהים הרי לא ראיתי... בדבר אחד הייתי בטוח : היא אדם יפה, מבפנים קודם. יום אחד ודי בהפתעה היא שלחה תמונה בעת ששהיתי בבית מלון, על מחשב של המלון. בתמונה היו 3 שנים, ידעתי מיד מי היא ומההתרגשות ומבלי לחשוב אפילו שאני נמצא במקום ציבורי -נפלתי על הברכיים. מדובר באישה יפיפיה גם חיצונית. בקיצור: תרשום עוד אופציה שלא לקחת בחשבון. |
|
huan |
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
huan • 23 ביוני 2008
השאלה היא לא מה הן האופציות השונות ללמה היא לא מוכנה לעשות זאת והאם שווה בכל זאת להמשיך את הקשר למקרה שמדובר בשולטת החלומות.
השאלה צריכה להיות עד כמה נורמת התנהגות זאת אמורה להיות מקובלת עליך ועל ציבור הנשלטים בכלל. והאם לא עדיף לומר "לא" ולהציב עובדות בשטח בכדי שמאוחר יותר השאלה הזאת לא תצטרך להשאל כי כללי המשחק ישתנו. |
|
Shimmy(נשלט){Vents} |
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
Shimmy(נשלט){Vents} • 23 ביוני 2008
לדעתי השאלה היא כמה טוב לך בקשר הזה.
אלטרואיזם הרי זה גם סוג של אגואיזם ואם אתה מפיק סיפוק וכולם נהנים זה מה שחשוב. בלי להכנס לפוליטיקות והשפעות גלובליות של העניין זו היתה הדרך בה נהגתי בזמנו, במבחן הזמן יכול להגיד לך שבזכות זה זכיתי לשנה וחצי חלומית ומדהימה, שהביאה אותי למקומות מופלאים. למה לא? אולי עניין של בושה, אולי עניין של פחד, אולי כי לא בא לה, אולי רוצה לנטרל את עניין המראה ולהתרכז בנתינה של הסאב, ואולי רחמנא לצלן באמת מכוערת או אפילו נער מחוצקן... לא נכנס לנבכי הנפש. למרות שאני מניח שאת רמת האינטליגנציה של הצד השני אפשר לזהות ומהר, שכן בסוג יחסים שכזה לאיטילגנציה וליצירתיות של הדומית יש משקל מכריע. בכל אופן : מציגה מישהי את כללי המשחק, אתה רוצה לשחק? תפאדל. לא רוצה? לא צריך. לא מכריחים הרי אף אחד. |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
23 ביוני 2008
Blondie the good(מתחלף) • 23 ביוני 2008
Shimmy כתב/ה: .
בכל אופן : מציגה מישהי את כללי המשחק, אתה רוצה לשחק? תפאדל. לא רוצה? לא צריך. לא מכריחים הרי אף אחד. תשובה יפה. להרבה מאד שאלות שנשאלו כאן בעבר. |
|