123457(נשלט){תפוס} |
לפני 16 שנים •
9 באוג׳ 2008
תאווה
לפני 16 שנים •
9 באוג׳ 2008
123457(נשלט){תפוס} • 9 באוג׳ 2008
לילה ארוך.....
אני לא מפסיק לפנטז, זה כנראה שוב הקייץ, הזעה ניגרת ... אני בתחתון חוטיני אדום הישבן מופנה מעלה, עיני מכוסות ... אני מריח אותה והיא מריחה את הפחד שלי, האם אני אספק את הסחורה .... האם היא תתלהב ממני ותאמץ את ישבני ...את הכוס החם שלי ותדפוק אותי שוב ושוב ... לילות ארוכים של קייץ. אני מודה, אני אוהב שדופקים אותי בתחת, חזק ומהר. אני אוהב לשרת את גברתי, לתת לה את השירות הטוב ביותר שאני יכול לתת. להיות הכלבה, הזונה שלה .... שאני מיוחמת אני מסוגלת לנסות ולעשות הכל . . . . אני רוצה להרגיש להריח לספק ללקק ללטף. אני אוהב שמנצלים את גופי, את לשוני, את הכוס הרטוב שלי ... הכל בשביל גברתי. הימים חולפים, אני מרגישה רעידות בכל הגוף, מרגישה כמו אישה, אישה סוררת, זונה, כלבה. רוצה שיאנסו אותי, ידפקו אותי עוד ועוד ... קשורה ... על 4 ... על הגב ... משחקת בפטמות שלי .... תוך כדי בעילה .... אני מכניס את הראש פנימה ומלקק ... הכל מכניס עמוק לכיוון החור ומלקק בתאווה חסרת מעצורים, הרטיבות שלה, התאווה שלי הכל מתערבב .... |
|
123457(נשלט){תפוס} |
לפני 16 שנים •
13 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 באוג׳ 2008
123457(נשלט){תפוס} • 13 באוג׳ 2008
ליקוק ועוד ליקוק .... הלשון רטובה מלקקת את מיציה .... אני לא מפסיק לרגע .... היא מתפטלת .... אני שומע את קולה .... גרגור של הנאה צרופה ...
אני ממשיך ללקק ... מתמקד בחור האחורי ... מצמיד את הלשון ומלקק בתאווה. האיבר שלי מתפוצץ, הוא גדול והיא רואה שאני נהנה מכל רגע ... אני שומע אותה לוחשת ... חכי חכי כלבה ... את שלח את עוד תקבלי ... תמשיכי ללקק, זונה !!! אני מלקק ומלקק עוד ועוד מכניס את הדגדגן כולו לפה שלי ומוצץ ... מציצה ארוכה ועוד אחת ... אני מרגיש איך היא גומרת לי בפנים ... אני מלקק במהירות ללא הפסקה ... עד שאני שומע אותה ....נזרקת לאחור ומשמיעה קולות של אהבה .... היא מייד מתרוממת ... קדימה כלבה, תרימי את החור שלך אני רוצה לראות מה באמת את שווה ... הישבן מורם אל על .... אני ערום לגמרי ... יודע מה מגיע עכשיו, אך תמיד בלחץ ... מפחד מדפיקה חזקה ..... היא משמנת את החור ומייד מתחילה לדפוק עם האצבעות את החור ... מרחיבה עוד ועוד ... בכל הכיוונים, מסובבת פותחת דופקת מהר וחזק ... עוד ועוד ... ואני גונח כמו כלבה מיוחמת לכל כניסה שלה פנימה ... אני לא יכול להפסיק לגנוח ... "תשתקי !! " היא אומרת ... ואז היא קושרת לי את העיינים ואני מרגיש איבוד חושים וסוגרת לי את הפה עם גאג. עכשיו כלבה את לא תפריעי לי יותר .... ואז היא דוחפת לי באט פלג בינוני ומתחילה לשחק לי בפיטמות ... היא יודעת כמה אני רגיש ואיך זה מביא אותי לשיאים מטריפים. היא מוערכת בעדינות, משחקת עוד ועוד ומידי פעם דוחפת עמוק את הבאט פלאג .... אוי זונה שלי ... היא שולחת יד לאבר האיבר הגדול שלי ... כמה שאת חרמנית .... אוי כלבה מיוחמת שלי .... חכי שתרגישי את הדילדו שלי !!!! |
|
123457(נשלט){תפוס} |
לפני 16 שנים •
16 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 באוג׳ 2008
123457(נשלט){תפוס} • 16 באוג׳ 2008
אני מרגיש את שוב את אצבעותיה חופרות.... אני כל כך חרמן, אני ממש בהייי ....
גונח בקצב אחיד .... היא לא מפסיקה לרגע .... מחישה את הקצב ומאיטה למשמע גניחותי כן זונה ... כן כלבה שלי .... איזה כוס יש לך .... ממש תאווה לאצבעות. היא לוקחת את הדילדו שלה ומתחילה להכניס אותו לאט לאט ... אני מרגיש איך החור שלי נפתח ונצמד על הדילדו .... הרגשה עילית ... היא מכניסה ס"מ אחר ס"מ ולאט לאט מתחילה לדפוק אותי .... אני מרגיש אותו היטב כל מחשבותי נמצאות עכשיו אי שם באוויר היא דופקת אותי מתרכזת בזה ... היא בטרוף כמוני .... |
|
123457(נשלט){תפוס} |
לפני 16 שנים •
16 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 באוג׳ 2008
שלום לכולם
שולטות, שולטים נשלטים ונשלטות אשמח לקבל תגובות על הסיפור .... תודה פוסי |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
16 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 באוג׳ 2008
Morticia • 16 באוג׳ 2008
פוסילה דארלינג
אני רואה שאתה עלית על לבן לכבוד שבת חרמן ... כמה השפרצות כבר הבאת שם על עצמך? |
|
123457(נשלט){תפוס} |
לפני 16 שנים •
16 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 באוג׳ 2008
Morticia כתב/ה: פוסילה דארלינג
אני רואה שאתה עלית על לבן לכבוד שבת חרמן ... כמה השפרצות כבר הבאת שם על עצמך? אני לא משפריץ על עצמי .... לעיתים אני מקבל פקודה ללקק מכף הרגל או ממקום אחר כן אני חרמנית בטרוף .... קיבלתי הערה לכתוב משהוא יותר טוב ואני יושב על זה משהוא מחרמן ומסקרן וחדשני ..... |
|
123457(נשלט){תפוס} |
לפני 14 שנים •
4 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
4 באוק׳ 2010
123457(נשלט){תפוס} • 4 באוק׳ 2010
|
|