נוריתE |
לפני 16 שנים •
14 באוג׳ 2008
ט''ו באב- יום ההכאבה..
לפני 16 שנים •
14 באוג׳ 2008
נוריתE • 14 באוג׳ 2008
ליום הזה,האדון XX הבטיח לי משהו מיוחד...
הגעתי אליו, עשיתי ניקיתי אתעצמי שוב ואעשיתימקלחת קצרה להתרענן אחרי הדרך הארוכה יצאתי נוטפת מיים וכרעתילרגליו, האדון הוביל אותילמזרון שבריצפה פיסק לי רגליים והרים אחת על הכורסה שליד...הוא שימן את שני החורים ואז הרגשתי משהו מתחיל להכנס בכוס(אני תמיד עם עיניים עצומות..) זה כאב..הירחיב ,שלחתי יד מגששת ומאתי בקבוק די גדול נכנס שמה ולא מהצד הצר אלא מהבסיס התחלתי להניע את האגן לדפוק את עצמי על הבקבוק, וכמה שזה כאב הוא יותר נהנה מהכאב שלי אבל לא ויתר, משחק לי עם ויבקטור על הדגדגן בכדי לגרות אותי יותר והבקבוק אכן ,ניכנס,ואז הבזיק פלאש של מצלמה. הוא הציא אותו אבל לא לזמן רב ואז התחיל לחדור לתוכי בקבוק יותר גדול ואני כבר הייתי מורחבת ואז בשביל הנאה הוא גם החדיר דלדו צנוע לפי הטבעת לדפיקה מקסימאלית,אוני גמרתי וגמרתי כי הויברטור לא זז מהדגדגן, אחרי שניגמרו ההנאות, הגיע זמן לשעשועים אחרים... הוא ציווה עלי לעמוד על ארבע ולהרים שיבן ואז החילו "ללטף אותי" מספר שוטים מגוונים אחד אחרי השני, נוחתים על הישבנים מכאיבים ודוקרים ומסמנים אחד אחרי השני בסשן הצלות של כזה עשר דקות רבע שעה, הכאב הממם אותי ,כל פעם הכאב הימם אותי מחדש צעקתי והתפתלתי אבל פקודה רקצרה ממנו החיזירה אותי למקום וכשזה נגמר ,זה עוד לא ניגמר... הוא לקח רותי ברצועה שלי והעלה אותי על "מיטת הטיפולים" שמה ציווה לפסק רגליים ושוט זנבות גדול נחת שוב שוב ושוב על הכוס הפתוח, מדבר כזה,אין ספייס,רק כאב בלתי פוסק.. אחר זה הוא הפך אותי על הגב והתחיל לטפטף שעווה על הגב ואז.. צלצל הפעמון הוא עזב אותי לרגע ופתח את הדלת לזוג ידידים, הבטיח הרבה שעשועים,האדון... הוא הוריד אותי מהמיטה והם התישבו בסלון ואני למרגלותיו, והוא מלטף לי אתהראש בהסח דעת ואני הכלב הממושמעת פשוט אטמתי אוזניים. מתוך הרגל של שמיעה סלקטיבית, אחרי כל המנוחה הזאת הוא היה צריך לחמם אותי מחדש והורה לילקום ולהשען על הגב של הכורסא הרחבה,ואז נחת עלי פרגול דק וחתך ואז אחריו ו משהו כבד ומכאיב ברמות,,כמו צינור גומי ואחרי כל זה הייתי כאובה ודמעות זלגו אבל הוא שם על עיני כיסוי החזיר אותי למזרון ואז כבר היה טיפי כואב לשכב? (אז מה) יד נשית התחילה ללטף אותי ואני התמסרתי לה גם כשהיא באה אל בין הרגליים והכניסה אצבע לבדוק כמה אני רטובה והייתי ואז עוד ועוד אחת והיא פשוט התחילה לדפוק אותי עם האגרוף וזה שונה לגמרי, מיד של גבר... ואז הרגשתי שהיא מסתובבת ופשוט היא תישבה לי על הפנים מתחילה לאונן לי על הפה רכובת עלי בכיףף מוציאה את היד אבל יד אחרת לא של האדון החליפה את מקומה ודפקה אתהכוס חזק וכואב מוציאה ממני גניחות שכניראה עינגו יותר עד זאתי שרכבה עלי..והיא גמרה לי בתוך הפה אבל בנהזוג שלה,עוד לא היה מסופק וכשהיא ירדה ממני התיישב הוא על הכורסה מעלי ולפקודת האדון התחלתי למצוץ את הכלי הזה ולהעמיד אותו חזק והוא דפק לי את הפה כהכנה לבאות... וכשהיה מוכן,פשוט סובב אותי תחת מורם אליו ונכנס מהחור האחורי דופק כמו בוכנה פותח מרחיב מכאיב מכאיב מכאיב אבל אני השתוללתי עליו כמו הכלבה שאני והתחלתי להרטיב וכשהוא גמר שמה גמני גמרתי. ואז הורה לי האדון ללכת לאמבטיה ולהמתין שם שכובה על הגב....ואני כבר ידעתי מה מצפה לי... ------------------------------------------ נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי אוג' 14, 2008 7:33 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
14 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 באוג׳ 2008
נוריתE • 14 באוג׳ 2008
המתנתי לאדון , כורעת על מרבד לפני הדלת, ראשי וכתפי צמודים לרצפה ואחורי מורמים, הוא ניגש אלי וליטף את הכלבה שלו וגל צמרמורת עבר בגופי, כל הציפיה ההמתנה באו לקיצן, עכשיו הוא יעשה בי כדבריו וכרצונו וכל מה שחלמתי ודימינתי יקרה. ..הוא גלגל אותי על גבי כמו כלבה מתמסרת והכניס את מגפו אל תוך הכוס ואז רכן ובדק כמו רטובה הכלבה שלו וכמה חור התחת שלה סגור, רק ממתין לו שיפתח אותו וירחיב ואני רועדת מציפיה...והלב שלי וצא אליו רוצה שיעשה בי הכל להרגיש הכל לענג את אדון ברוך כמיטב יכולתי ועוד יותר מיזה... אז הוא הלך אל הכורסה ואני על ארבע אחריו, מנשקת את מגפיו אחד אחד ומסירה אותם ואז את גרביו מתמסרת לכפות הרגליים שלו ולאצבעות אחת אחת ומניחה ראש מתחת לכף רגלו לאות כניעה והתמסרות מלאות.והלב רעד וכולי התמלאתי כמעט חרדת אלהים כלפיו...
אז שם האדון קולר אדום על צווארי והוליך אותי אל בין שני עמודי הקשירה, שם רצועות על פרקי ידי וקשר אותי אליהם כמו צלובה באוויר, עצמתי עיניים, התכוננתי נירגעתי ,ואז נחת השוט הראשון על גבי ,רעדתי מעצמת ההצלפה שכבר לא הייתי מורגלת אליה יותר, אבל ידעתי שעלי להתמסר לשוט להתמסר לאדון שיביא אותי אל הכאב שלי שרציתי מזמן ואל הספייס, ספרתי עד 15 או 20 ואז נחת שוט שני ושלישי ורביעי כל פעם בסדרה של 10- 20 הצלפות, וגם טעמתי שוט גמלים – פרגול קשה ודק וצורב, את כל עשרה או חמישעשר השוטים של אדון ברוך טעם הגוף שלי כולו מלפנים ומאחור(כאילו, תעשו אתם את המתמטיקה..) ואני בהתחלה, הגוף התנגד וצעקתי אבל אז עם כל הצלפה שנוחתת על גופי, עבר בו גל חום של כאב ותענוג והרעידות לא פסקו ורציתי עוד עוד ושלא יפסק בכלל וצעקתי את השמיים ואל האדון , די לא יכולה יותר אבל ידעתי שכל כמה שימשיך אני ארצה רק יותר ויתר יותר ואז... שקעתי וצללתי והתרוממתי אל השמיים השקטים של הספייס של אדון ברוך. בתום כל זה , הוא הוריד אותי מהעמודים ונתן לי לנוח שרוע על הרצפה רועדת מעצמת החוויה. הספייסשלי...זה שנתן לי אדון ברוך...הוא לצלול ולרחף ולשקוע ולעלות, ולא משנה מה הוא עשה בי, כל הזמן הספייס קיים רק מהנכחות שלו, הוא גם עכשיו אפילו שעבר לי זה של אתמול הפיזי, עכשיו הוא נפשי ,התעלות שכזאת שאני פה חסרת אונים בנסיון לשים אותה במילים,רק מי שיראה את הפנים שלי יבין ) אחרי שנחתי, הוא העלה אותי על מיטה גבוהה ושם שכבתי רגועה עדין מהספיס ואדון ברוך קשר את השדיים שלי, והתחיל לנעוץ בהן מחטים בשניהם, ונעיצה אחת הכאיבה במיוחד מחט שעברה מצד אחד של הפיטמה לצד שני וגם בשניה, וצעקתי , אבל הכאב החד הרגעי היצליל אותי עוד יותר וכשהייתי רגועה מרחפת, חרט עלי האדון ברוך את חותמו....על הבטן התחתונה בדיוק מעל הכניסה אל מיגרש השעשועים הפרטי שלו. הוא הוריד אותי חלושה ורועדת צפה על גלי החלום אל מזרון ושמה שכבתי למרגלותיו מתרפקת את כפות רגליו של אדוני האהוב, מסתכלת בוחנת את החותם שלו שצרב בגוף כמו בנפש, מסמן אותי לתמיד כרכוש פרטי והוא משתעשע בפה שלי לצרכיו הוא ונותן לי את המנוחה והרגיעה שלו. ואז לאחר מנוחה הגיע תורם של השעשועים המפנקים שכיוון לי האדון,הוא לקח אותי ,,אותי...אל כיסא הגנקולוג עליתי ושמתי את הרגליים על האוכפות, מפשקת אותן ,ישועעעע, ואדון התיישב על הכסא רופאים, ושם מפשק אחד בכוס של הכלבה שלו ופתח והרחיב והרחיב והרחיב עד שהל היה פתוח לפניו ואז הכניס מפשק אחר לחור של התחת וגם שמה הרחיב אבל לא עד הסוף עוד לא,הוא הכניס ויברטור אל החור האחורי שהיה סגור הרבה זמן וזה כאב בהתחלה אבל ככל שהמשיך לחדור רק רציתי עוד עוד ועו ד יותר ויותר כמו בהמה פראית משתוללת תחת זה שבועל אותה, והיד ניכנסה לכוס הפתוח ואוגרפה שם ןעינגה והכאיבה ועינגה והכלבה הרימה אגן ופשקה רגליים יותר ונידחפה אל האגרוף בלי שובע ומשני הצדדים ויברטור ואגרוף.....ואז ביקשה הכלבה רשות לגמור וכשהאדון נתן את רשותו, היא הפרקה שמה לגורמים מעצמת הגמירה, מתנתה שלה לאדון , מתנת תודה וכניעה. והודיה...והירגשתי שככל שירחיב ויפתח ויכאיב רק אבקש עוד ועוד מהכל מה שיתן תרצה הכלבה שלו ותתחנן לעוד כאב ובסוף לקח אותי האדון למקלחת ושם כרעתי על בירכי ושתיתי ממנו בפעם הראשונה ואת מה שלא גמעתי הוא שטף אות גופי במיקלחת חמה ...ואין לי מילים לתאר אתת ההרגשה הזאת.,אין מילים..... ...........ואתמול כשחזרתי הביתה הבטתי בגופי המסומן כולו בסמינו של אדון ברוך והלכתי לשון ובלילה הרגשתי שהוא נמצא לידי שומר עלי ונירדמתי כמו ילדה קטנה ורגועה .......אני כותבת את ומסתכלת על חותמו שעל גופי ויודעת שהוא שומר עלי בכל רגע ורגע כשחותמו על גופי |
|