fuxia |
לפני 16 שנים •
2 בספט׳ 2008
אחח
לפני 16 שנים •
2 בספט׳ 2008
fuxia • 2 בספט׳ 2008
אחח
נכנס בי חץ. בלב. אחח זה כואב. איך מבדילים בין אלימות לבדסמ? אם מדברים על זה לפני- זה בדסמ? ואם מישהו מאיים עלי סתם כך או מעיף לי סטירה- זה אלימות? אם היה מביים את ההתנהגות שלו ומאשר את התסריט איתי- זה היה בסדר? זה היה בדסמ? אבל אז בדסמ הוא משחק. אני לא אוהבת משחקים. הוא סובב אותו קצת, אני בטוחה שאני מדממת בפנים. אולי אני הכנסתי את זה ואולי זה לא חץ אולי זו סכין |
|
שוטרת* |
לפני 16 שנים •
2 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
2 בספט׳ 2008
שוטרת* • 2 בספט׳ 2008
אני אוהבת אותך.
הולכת לישון ולחלום עלייך, על המרינה ועל פטריות ממולאות. |
|
fuxia |
לפני 16 שנים •
2 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
2 בספט׳ 2008
fuxia • 2 בספט׳ 2008
לכי לישון כבר
לפחות לאחת מאיתנו יש למה לקום היום בבוקר }{ |
|
Homelander(שולט) |
לפני 16 שנים •
2 בספט׳ 2008
אוקי,
לפני 16 שנים •
2 בספט׳ 2008
Homelander(שולט) • 2 בספט׳ 2008
תני לי לשאול אותך מס' שאלות:
אם הוא היה מתלבש באלגנטיות במיוחד בשביל דייט ראשון, פותח לך את דלת המכונית ושולף ורד אדום בתרגיל של זריזות ידיים. ולאחר ששילם עליך בארוחה שהייתה במקום לא יוקרתי מדי וגם לא עלוב, משהו נאה בדיוק במידה, הוא היה לוקח אותך לטיול על חוף הים לאור הירח. ואז כמו כולנו המחזרים הטובים היה חוזר הבייתה ולמחרת מתחיל יום רגיל בבגדים רגילים, לא משקיע בתרגילים של זריזות ידיים ולא מקדיש זמן רב מדי לטיול לאור ירח- האם זה רק משחק? או שהחיזור הוא משחק? ואם לאחר שכבר התקרבתם ואתם מבצעים יחסי-מין (בואי נדבר כרגע על וניליים לחלוטין) והוא מאריך במשחק-מקדים, מתעסק קצת מסביב מכניס אותך לאיזו פנטזיה על רופא וחולה או מה שלא יהיה; גם את כל אלו את לא תאהבי? את מבינה? במערכות-יחסים יש הרבה משחקים- רוב האנשים אוהבים לטבל את היחסים בניהם ולשמר את האש בכל-מיני צורות, כמעט כולם משחקים במשחקים שלהם וזה נהדר! אז למה לא לשחק משחקי-שליטה? איך מבדילים את שואלת התשובה פשוטה ואת השבת על חלקה- קוראים לזה, 'בטוח, שפוי ובהסכמה' זו מידה עם ותק, היא מקובלת ומוכרת ברוב המקומות העוסקים בתחום שלנו ואין כל סיבה לנסות להיות חדשני כשמשהו נבדק והוכיח שהוא עובד. מקווה שעזרתי מעט... |
|
הוא(שולט) |
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
דיאלוג
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
הוא(שולט) • 3 בספט׳ 2008
"התאותי לקבל סטירה עכשו?"
" כן אבל רק בלחי ימין חלש ובין שתיים לארבע" מתוך המחזה "משחקי בדס"מ לילדים ונוער" |
|
fuxia |
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
fuxia • 3 בספט׳ 2008
חחח
מצחיקים הכל כ"כ פשוט, הא? |
|
Homelander(שולט) |
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
נראה לך,
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
Homelander(שולט) • 3 בספט׳ 2008
שבטוח, שפוי ובהסכמה זה פשוט?
אולי כי מוצג כמו איזו סיסמא מקובלת... אבל העובדה היא שיש הרבה פעמים שצריך ללמוד רבות כדי לעשות את זה 'בטוח', צריך לעבוד רבות כדי לקבל 'הסכמה' ומעבר לכל הכי קשה זה למצוא את השותף ה'שפוי' כי זה אצלנו, ממש לא פשוט. |
|
דום-34(שולט) |
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
דום-34(שולט) • 3 בספט׳ 2008
אוחחחחחחחחחח
מזל שלא חדר לך קוץ לרגל היית צורחתתתתתתתתתתתתת באמת פוקסי את לא יודעת מה הבדל בין אלימות לשליטה נו באמת עשר שנים את נשלטת מה עברת עד היום ? אחלה יום |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
Re: אחח
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
נוריתE • 3 בספט׳ 2008
fuxia כתב/ה: אחח
נכנס בי חץ. בלב. אחח זה כואב. איך מבדילים בין אלימות לבדסמ? אם מדברים על זה לפני- זה בדסמ? ואם מישהו מאיים עלי סתם כך או מעיף לי סטירה- זה אלימות? אם היה מביים את ההתנהגות שלו ומאשר את התסריט איתי- זה היה בסדר? זה היה בדסמ? אבל אז בדסמ הוא משחק. אני לא אוהבת משחקים. הוא סובב אותו קצת, אני בטוחה שאני מדממת בפנים. אולי אני הכנסתי את זה ואולי זה לא חץ אולי זו סכין http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=7210 זה קודם כל אם השאלה שלך על ההבדלים היא רצינית. אחר כך כן בידיס''מ זה מישחק ,משחק רציני שלא מישתתפים בו בקלות ראש אבל הוא משחק . |
|
fuxia |
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
fuxia • 3 בספט׳ 2008
ברור שאלה רצינית
תודה 34 miamor, יודעת גם יודעת, אבל תמיד אני חושבת שהידיעה שהוא לא באמת כועס או לא באמת מעניש או לא באמת נותן הוראות- הידיעה הזאת ממוססת את האפקט שאמור להיות לדברים שהוא עושה/אומר.... היה עדיף לי אם הוא היה מכניס? או אני?.. |
|