ראובן |
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
הא הא, או: מפגש עם המשטרה
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
ראובן • 12 בספט׳ 2008
ובכן,
ביום רביעי בלילה, ביליתי עם השפחה במפגש חברתי שהיה רווי אלכוהול ומתובל במעט S&M. יצאנו מבית חברינו באחת אחר חצות, מסוחררים מעט ומצחקקים. נסענו לכיוון ביתי, אני נהגתי. ''הא הא'' צחקה השפחה בגרגור שיכור, ''אני צריכה להשתין''. ''אין בעיה,'' אמרתי, ''בואי אעצור איפושהו ותשתיני''. ''הא הא, אני רוצה להשתין באוטו שלך, פה על הכיסא, שכל השפחות המזוינות שלך יריחו''. ''"אוי ואבוי לך אם טיפה של שתן בורחת לך פה באוטו שלי'' ''הא הא, אני שמה זזזיין. טפוי!'' (כן, הבת-זונה גם יורקת. כמו גמל). עצרתי לה בחניון של גני יהושע, בסיבוב שמוביל ל'מימדיון'. ''אני רוצה להשתין באוטו!!!'' אבל אמרתי לה לעוף מהרכב ומהר. היא יצאה, דידתה מספר צעדים והתיישבה על המדרכה בפישוק רגליים, כמעט כמו ילדה. ''נו, את משתינה?'' ''הא הא, לא!''. כמובן שזה השלב שהתקצר לי הפתיל. יצאתי מהאוטו וניגשתי אליה. ''נו קדימה,'' דרשתי, אבל היא בשלה: ''זהו, הא הא, עבר לי. אין פיפי''. ''טוב,'' אמרתי, ''אז אני אשתין''. נעמדתי מעליה ופתחתי את רוכסן מכנסיי. היא הביטה באימה והחלה מנסה לזחול. ''אל תזוזי'' פקדתי, ''זה מפריע לי להשתין'' ועל מנת שתבין שאני רציני גם בעטתי בצלעותיה. כך היה. אלו מכם הזוכרים את הסידרה 'שוגון', הדבר היה דומה לסצינה בה השוגון משתין על ריצ'ארד צ'מברליין ובועט בו תוך כדי. לצופה מהצד, זה בוודאי היה מראה מזעזע - גבר עומד מעל אישה יפה ומתפתלת, משתין ובועט בה. למרבה הצער היו צופים מן הצד. שניים. וניליים לגמרי, המומים. פשוט זוג אוהבים שלרוע מזלם נאלצו לצפות במנהגינו המשונים. כאשר קלטתי שהם שם, זה היה מאוחר מדי. למרות שהם היו במרחק של כ-30 מטר, ניתן היה להבחין שהם בהיסטריה. ''קומי,'' אמרתי לשפחה, ''ובקשי מהם סליחה על הצרכים הסוטים שלך''. ''סליחה,'' לחשה השפחה, אבל זה לא עזר. זוג הונילים התקרב בחשש מה. ''הכל בסדר? היא בסדר?'' שאלה הבחורה בקול חנוק. מיהרתי להשיב שכן, זה לא שיכנע אותה. ''היא בסדר'', אמרתי לונילית והצבעתי כלפי האוטו - ''לכי דברי איתה'' אבל הזוג המבועת רק התרחקו בחשש. נסענו משם. לאחר חצי קילומטר עצרה אותנו ניידת. ''בוא,'' אמר השוטר והוליך אותי קרוב אל הניידת. באותו זמן, השוטרת שהייתה עמו לקחה את השפחה אל צד הדרך, לשיחה אינטימית. האמת - בתחילה לא הבנתי מדוע 'הורידו' אותנו מהכביש, אבל אז השוטר אמר שהם קיבלו דיווח... מיד הבנתי שהדבר קשור למעללינו ולזוג המבועת שם בפארק. אמרתי לו ''אה, אנחנו פשוט אוהבים משחקי פטיש''. השוטר חייך ואמר ''סבבה, פשוט רצינו לבדוק שאתה לא גומר לה על הצורה''. איני יודע מה השפחה אמרה לשוטרת, וגם השפחה אינה יודעת מה אמרה לשוטרת, מבעד לערפילי הספייס והאלכוהול בהם הייתה שרוייה, אולם מסתבר שהיא הניחה את דעתה, והשוטרים הניחו לנו. כל העסק עם השטורים לקח כ-5 דקות, והיה רק אנקדוטה, בעצם, אולם באותה מידה יכול היה להיגמר הרבה יותר... מסובך. להלן מספר המלצות, הקשורות למשחקי S&M בפומבי ולהיתקלות עם זרועות החוק: 1. ברגע שאתם נתקלים בשוטר/ת, גם אם אתם הדומים הכי מסוכנים בעולם, כדאי לכם להפגין אדיבות, שלא לומר כניעות, לפחות עד שהשוטרים מבינים שזה משחק ולא מצב מסוכן 'רגיל' (כגון חטיפה, אונס וכו'). 2. חייכו. הדבר מפיג הרבה מהמתח של המפגש הבלתי צפוי. יתכן כי, לאחר שהשוטרים יבינו את טיב המצב, הם יסתלבטו קצת, יגחכו או יחליפו קריצות. זרמו עם זה - חשבו איך אתם הייתם מגיבים אם המצב היה הפוך. 3. ניירת: תמיד שאו עליכם את כל המסמכים הרלוונטיים, שיעזרו לשוטרים להבין שאתם אזרחים מהוגנים. 4. משחקי חטיפה והתעללות פומביים: בכל הקשור ל'להחביא אישה בבגאז''' או 'לקשור ת'שפחה בפארק', רצוי להבין שבעיניים של שוטר, הדבר נראה רע מאוד, במיוחד אם השפחה קשורה היטב, חסומת פה וכו'. אם אתם רציניים: דאגו להכין מראש מסמך הסכמה, חתום על ידי השפחה, המתאר את המצב ואת הסכמתה לו, במסגרת משחק פטישיסטי. רצוי כי למסמך זה יוצמד העתק של רשיון הנהיגה שלה, או כל אמצעי זיהוי אחר. 5. נסו לוודא שאין צופים בלתי-רצויים מן הצד. 6. אם אתם מסתובבים עם שפחה ששותה כמו סוס, יורקת כמו גמל וצוחקת כמו קוזאק, זה על אחריותכם ואל תעצרו לה בשום מקום לצד הדרך (ותמסרו לה ד''ש ממני). ראובן |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
"ראובן"
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 12 בספט׳ 2008
מגיע לך בעיטה בראש.
מן הסתם תקבל כמה כאלה בקרוב. לא כל השפחות סתומות כמו זו שדיוות עליה. |
|
נסיכת אשפתות |
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
נסיכת אשפתות • 12 בספט׳ 2008
[b]להכין מסמך מבעוד מועד נשמע לי רעיון נהדר,
בעיקר כזה המפרט את המשחק, מניעיו, פרטי הצדדים המשתתפים, גבולות (למשל- "מותר לו לבעוט לי בצלעות אבל אסור לו לזרוק את גופתי לירקון") וטלפונים למקרה חירום. חשוב שהמסמך יהיה מפורט ככל הניתן ואף יוצמדו אליו תמונות פספורט (חייך, אכלת אותה!) למקרה שהנשלטת ציינה כי היא מאשרת, מלבד בעיטות בצלעות והתעסקות איתה כאשר היא שיכורה ומבולבלת, גם לרוצץ את פניה. להלן מספר המלצות, הקשורות למשחקי S&M בפומבי ולהיתקלות עם זרועות החוק: 1. אל תתעסק עם נשים שיכורות ובוודאי אל תנצל את מצבן. לפחות עד שא-ת-ה תבין שזה משחק ולא מצב מסוכן 'רגיל' (השתנה פומבית מול אנשים 'נורמטיבים' שהלכו להתמזמז בפארק, בעיטות בצלעות וכו') 2. חייכו. צחקו בקול. הריצו צחוקים עם השוטרת. כבלו אותה באזיקיה ותנו לה כמה ספאנקים עם האלה של השוטר. התחבר עם השופטת. היה חבר אמת לחברים החולקים איתך תא. 3. ניירת. ניירת זה מאסט. גם נייר סופג טוב שיהיה. 4. רצוי להבין שבעיניו של הפתולוג החיים נראים אחרת. 5. מסמכים, כבר אמרנו? 6. נסי לוודא שאת יציבה מספיק כדי לשים לב איך הוא מכניס אותך לסיטואציה בעייתית, מביכה ומיותרת- גם אם חתמת אצל הנוטריון על מסמך אחר, כמובן.. 7.אם את מסתובבת עם דום שמתנהג כמו ערס, חלקלק כמו נחש ואידיוט יותר משוטר- מגיע לך. C.E |
|
שוטרת* |
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
כן ראובן..
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
שוטרת* • 12 בספט׳ 2008
חתיכת סוטה סאדו אחד!
מה זה הדבר הזה? מה אתה.. סוטה?.. מה היא?.. סוטה? מה היא.. שפחה או משהו..? בכלל, איך אתה מעז לפגוע בציפור נפשם העדינה של קוראי אתר זה?! אונס את נשמתם ומשחיר אותה כך ללא מיצמוץ?? ועוד דבר - ענק!! פשוט נקרעתי מצחוק , חבל שלא הייתי השוטרת במעמד ההוא, נראה לי שהייתי עוזרת לך להעניש אותה על החוצפה שלה ומלווה לך זוג אזיקים (תרגעו , יפי נפש עדינים שלי , הייתי דואגת שתהיה עליהם פרווה וורודה ואפילו יהיה חרוט עליהם "זה רק משחק קינקי") |
|
אחת מיני רבות |
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
אחת מיני רבות • 12 בספט׳ 2008
היום אנשים גורמים לי לחיוך רחב ואפילו רחב יותר מקודם..
|
|
just another one(אחר) |
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
ש
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
just another one(אחר) • 12 בספט׳ 2008
גם אותי עצרה ניידת לביקורת...
וכשהשוטרת עם משקפי השמש ראתה שאני לא ממש מתרגש מהמעמד המפחיד... החליטה לקחת לי את הרשיון בטענה שאני לא מרגיש יותר את הככביש וכיווני התנועה מסביבי ומסכן נהגים אחרים.... טענה שהבטיחה שתוכיח בבית משפט שבו היא תהיה גם השופטת... מרגש... |
|
Tish Adams |
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
Tish Adams • 12 בספט׳ 2008
אוי הורס
אני יכולה לשער את הפרצופים שלך ראובן, מה שגורם לי לצחוק עוד יותר ומה זאת האלפקה הזאת? יריקות זה התחום שלי. היה לי מפגש משטרתי בגלל שכנים שהתלוננו והזמינו אותם. אותי זה הצחיק מאוד. את השוטרים, קצת פחות. |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
נוריתE • 12 בספט׳ 2008
או ש....
פשוט תתאפקו (תרתי משמע..)עד שתגיעו הביתה אבל מעבר לסיטואציה הרצינית כמעה עם המישטרה חייכתי לאורך כל הדרך. |
|
fuxia |
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 בספט׳ 2008
fuxia • 12 בספט׳ 2008
מה דוחה פה??
הכל נשמע מצחיק, נחמד, מעניין.. אבל משהו אחד מציק לי- הבחורה היתה שיכורה. למה להתעסק.... לא היה לה שיקול דעת. אולי לא היתה מסכימה לצורה בה פעלת כלפיה? בעיטה בצלעות? נשמע לא משהו היא בקושי יכלה להגיב היא אפילו לא זכרה מה אמרה לשוטרת.. ראובן..... אנשים משתטים כשהם שותים. זו המטרה נדמה לי ואם הפתיל קצר ואתה לא יכול להמודד עם בת זוג ששתתה- אל תיתן לה לשתות כשאתם יחד.. <טוב שלא בדקו לך גם אלכוהול.. לזה חיוכים כבר לא היו עוזרים..> השוטרים והשוטרות האלה רק נזקים יוצאים מהם (ראו דוגמא לעיל) |
|
המלכה יעלי(שולטת) |
לפני 16 שנים •
13 בספט׳ 2008
ראובן יקר
לפני 16 שנים •
13 בספט׳ 2008
המלכה יעלי(שולטת) • 13 בספט׳ 2008
ראובן ...נהנתי צחקתי ...וכמוך לא פחות היתי נוהגת....רק במקום צלעותיה ...יותר קל להשכיבה על המדרכה ישבנה מופנה מעלה ופשוט על ....טוב הצופים גם את זה לא היו מבינים בעצם ......טוב להבא את הכללים אל תשכח וגם עצה טובה קיבלת מאחד הכותבים ....כשולט ....תדאג שהשפחה יותר מכוסית ועוד חבית מיים לא תראה ואז בטוח גם תהנה יותר .....
|
|