Tish Adams |
לפני 16 שנים •
21 באוק׳ 2008
משחקים בSSC
לפני 16 שנים •
21 באוק׳ 2008
Tish Adams • 21 באוק׳ 2008
איזה דרכים מקוריות לשיחת SSC אתם מציעים? תהיו יצירתיים ויציריים.
אפשר לעשות משחק תפקידים של רופאה וחולה שמגיע בפעם הראשונה ותוך כדי ללמוד על המצב הבריאותי. אם יש מחלות מסויימות או מצב בריאותי שאנחנו צריכות/ים להיות ערות/ים לו. מורה ותלמיד עם צ'ק ליסט וכאלה. איזה רעיונות יש לכם, איך למשל מדברים על מילת ביטחון ועושים את זה בכיף? לאחרונה פוסטים שנפתחים נותנים לי רעיונות לפוסטים חדשים. אז הפעם אני מתלבשת על הפוסט שפתח fog ב'בנות על הבנים'. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
Queencie(שולטת) • 23 באוק׳ 2008
השיחות בנושא ה-SSC והגבולות מהוות עבורי את הבסיס להכרות הבדס"מית, לכן מעולם לא ערכתי אותן במסגרת משחק תפקידים. השיחה בנושא לא חייבת להיות רצינית ויבשה, ובהחלט אפשר ורצוי בעיניי לשלב הומור, חיוך וקריצה, אבל חשוב ששני הצדדים יבינו היטב את הכוונה בדברים שנאמרים ויקחו אותם ברצינות.
את משחק התפקידים אני משאירה לאחרי שהובהר והוסכם הבסיס. |
|
Halrloprillalar |
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
סשן SSC
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
Halrloprillalar • 23 באוק׳ 2008
אני אישית שונא לערוך שיחות כאלה, לא בצורה ישירה ולא באמצעות משחק תפקידים.
אני מברר את גבולות ואת העדפות של השותף בהדרגה, באמצעות סשנים עם הרבה תקשורת מילולית והרבה מאוד משוב. אבל תמיד תוך כדי בדס"מ. אני מתייחס לסשנים אלו כ- "מפגשים להכרת השותף" ובהדרגה מתכנס איתו/איתה למה שנראה בעיני שנינו כשפוי ובהסכמה. נכון, המפגשים הראשונים הופכים למעט תרחניים בגלל משוב המילולי הנדרש, אבל אם עושים את זה בקלילות ועם חוש הומור - זה לא כל כך נורא. אני גם אוהב לקיים "הפקת לקחים" במרחק של כשבוע אחרי המפגש, בה אני משלים את המידע החסר לגבי החוויות של הצד השני וגם מעביר לו/לה את הרשמים (ולפעמים גם ביקורת) שלי. ככה, עם שותף מתאים, אחרי מספר מפגשים המין והסאדו מתחילים לזרום נהדר וכבר לא צריך להתדיין על שום דבר. |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
Re: משחקים בSSC
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
shuki boy(נשלט) • 23 באוק׳ 2008
Tish Adams כתב/ה: איזה דרכים מקוריות לשיחת SSC אתם מציעים? תהיו יצירתיים ויציריים.
אפשר לעשות משחק תפקידים של רופאה וחולה שמגיע בפעם הראשונה ותוך כדי ללמוד על המצב הבריאותי. אם יש מחלות מסויימות או מצב בריאותי שאנחנו צריכות/ים להיות ערות/ים לו. מורה ותלמיד עם צ'ק ליסט וכאלה. איזה רעיונות יש לכם, איך למשל מדברים על מילת ביטחון ועושים את זה בכיף? לאחרונה פוסטים שנפתחים נותנים לי רעיונות לפוסטים חדשים. אז הפעם אני מתלבשת על הפוסט שפתח fog ב'בנות על הבנים'. סצנת חקירה כמובן! [את העינויים בחקירה אפשר לשלב ככל שדברים מתבהרים] |
|