ממש גרוע(אחר) |
לפני 16 שנים •
30 באוק׳ 2008
סערה בקהילת הSM: פסק הלכה חדש ושערורייתי מתיר פמדום ללא SSC
לפני 16 שנים •
30 באוק׳ 2008
ממש גרוע(אחר) • 30 באוק׳ 2008
29/102008
מאת מלכה גיבור כתבת YNET לענייני פטיש שנים רבות לא סערה קהילת הBDSM הישראלית הידועה יותר כקהילת ה"סאדו מאזו". הכל החל כאשר לא נחה דעתו של אחד מרבני הקהילה מחוק ה-SSC, או בשמו העברי "שפוי בטוח ובהסכמה". אותו רב, הידוע בקרב אנשי הסטיה כהרה"ג "פוג" שליט"א, אשר נשוי לדומית (שולטת) הידועה כפוסקת בפני עצמה, ידוע במיוחד כדוגל ב"כחא דהיתרא עדיף",וידוע מאוד בשל כמה פסקי הלכה ליברליים במיוחד, אשר הקלו משמעותית על הרבה מחברי הקהילה. כתבתינו בשטח גל זדון מציינת, כי הכל החל כאשר הרב "פוג" החל בשקלא וטריא הלכתית אשר נכנסה עמוק אל לב הסוגיא, כאשר דן בשאלות ותשובות עם אנשי פמדום בכירים, אשר העלו את פלפוליהם ע"ג תשעה עמודים ועוד היד נטויה. בשל פסק זה נוצרה מחלוקת עמוקה עם כמה רבנים ורבניות אחרים הידועים כשמרנים. פרשנות סאב מיסיב מושג SSC הינו ביטוי ידוע בקהילת הסאדו מאזו הישראלית. ע"פ חוק ידוע זה אין לקיים כל יחסים סאדו מאזוכיסטיים אלא כאשר הכל מוסכם בין 2 הצדדים, בטוח ושפוי. אצל אנשי הסאדו מאזו מקובל להגדיר פגישת הגשמה כ"סשן". לפי חוק זה יש לנפגשים ל"סשן" לקבוע בראשית המפגש מילת קוד אשר יוכל הצד הנשלט לומר כאשר הוא מרגיש שאינו מסכים לדבר מה במהלך ה"סשן". אך צצה לה בעיה חדשה. כמה מאנשי הקהילה וביניהם הרב "פוג" חשו כי כל איזכור של אמצעי בטחון אלו משבשים את שליטת האשה על הגבר, כך שהמזוכיסט לא יהנה דיו. פסק הלכה זה הביא לידי הקלת העניין. אך למרות זאת יש המחמירים הטוענים כי פסק ההיתר אינו אלא בקרב זוג נשוי, ואין הוא תקף בקרב זוג שאינו נשוי, אך מבירור עולה כי מירב הדוגלים ברב "פוג" מתירים זאת גם בקרב זוג שאינו נשוי, להוציא זוג שנפגש זה עתה ואיננו מכיר. |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
30 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
30 באוק׳ 2008
Morticia • 30 באוק׳ 2008
מי צריך את כל החתונות האלה בכלל?
הכי כאילו לקרקע מאובדן שליטה שיש ועוד פוג בתפקיד הרב? ממש נהיה לי חשק בוער לזנק למקווה... ומי זה הנשלט שיחליט לשולטת איך לנהל אצלו את העניינים, תגידו לי אנחנו עוד בזה???? |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 16 שנים •
30 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
30 באוק׳ 2008
הדורבנים(נשלט) • 30 באוק׳ 2008
Rack רגע אחד!
יש לי עוד הגיגים! יש לי עוד תובנות! אי אפשר ככה לסתום לי את הפה ב"ששש שקט, מתחיל כל נדרי..."! מלך אתה. תזכור מה אמרתי... |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
30 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
30 באוק׳ 2008
Morticia • 30 באוק׳ 2008
fog כתב/ה: Rack רגע אחד!
יש לי עוד הגיגים! יש לי עוד תובנות! אי אפשר ככה לסתום לי את הפה ב"ששש שקט, מתחיל כל נדרי..."! מלך אתה. תזכור מה אמרתי... העיקר שאהובת לבך ומשאת נפשך תקבל את הכבוד האנושי המגיע לה כאישה רגע לפני הגדרתה המינית, אלוהים ישמור - איזה ניסוח משפטי קלוקל - איפה פה העורך-דינים להתקומם על המחדל? שיבושם לו במלך בכבוד מי אני שאקח? אבל סליחה הייתי שם באמצע בין לבין למה אתה דורך? לפחות בקש ממני לעבור כאילו הייתי המנקה במסדרון למרות שאני ממש לא - כמובן ואתה יכול להרגיש חופשי לפרגן מעלה בכבוד אני לא אעצור אותך אפילו אם תגביה עד להימלאיות.... {מה זה הפוסט המטומטם הזה תגידו לי???} |
|
Halrloprillalar |
לפני 16 שנים •
30 באוק׳ 2008
מזה חששתי
לפני 16 שנים •
30 באוק׳ 2008
Halrloprillalar • 30 באוק׳ 2008
הפכנו למדינת הלכה. בדמסטן.
אני עוזב את הארץ. .... אבל איך יוצאים מהכלוב ? |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 16 שנים •
31 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
31 באוק׳ 2008
ממש גרוע(אחר) • 31 באוק׳ 2008
fog כתב/ה: Rack רגע אחד!
יש לי עוד הגיגים! יש לי עוד תובנות! אי אפשר ככה לסתום לי את הפה ב"ששש שקט, מתחיל כל נדרי..."! מלך אתה. תזכור מה אמרתי... |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 16 שנים •
1 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
1 בנוב׳ 2008
ממש גרוע(אחר) • 1 בנוב׳ 2008
Morticia כתב/ה: fog כתב/ה: Rack רגע אחד!
יש לי עוד הגיגים! יש לי עוד תובנות! אי אפשר ככה לסתום לי את הפה ב"ששש שקט, מתחיל כל נדרי..."! מלך אתה. תזכור מה אמרתי... העיקר שאהובת לבך ומשאת נפשך תקבל את הכבוד האנושי המגיע לה כאישה רגע לפני הגדרתה המינית, אלוהים ישמור - איזה ניסוח משפטי קלוקל - איפה פה העורך-דינים להתקומם על המחדל? שיבושם לו במלך בכבוד מי אני שאקח? אבל סליחה הייתי שם באמצע בין לבין למה אתה דורך? לפחות בקש ממני לעבור כאילו הייתי המנקה במסדרון למרות שאני ממש לא - כמובן ואתה יכול להרגיש חופשי לפרגן מעלה בכבוד אני לא אעצור אותך אפילו אם תגביה עד להימלאיות.... {מה זה הפוסט המטומטם הזה תגידו לי???} לא הבנתי מילה. בחיי. |
|
נולי |
לפני 16 שנים •
2 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
2 בנוב׳ 2008
נולי • 2 בנוב׳ 2008
מישהי שמסכימה שהעבד שלה יהיה "בעלה ובועלה"......מלכה.
העבד נהיה "בעל" למלכתו. רק בישראל! והאישה? נשארת "אישה". גם באנגלית הגבר הנשוי הוא הקושר את הבית. |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
2 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
2 בנוב׳ 2008
Morticia • 2 בנוב׳ 2008
נולי כתב/ה: גם באנגלית הגבר הנשוי הוא הקושר את הבית. וואלה, אפשר גם ככה אה? אני תמיד פירשתי את זה כאילו הוא הסרט של הבית... סרט כמו סיכת פרפר כזו, את יודעת - כמו של מתנות... כזה שתולים על הדלת... טעיתי אה? באסה... |
|
אנדרפוט |
לפני 16 שנים •
2 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
2 בנוב׳ 2008
אנדרפוט • 2 בנוב׳ 2008
הגבר שנושא את האישה צריך באמת לשאת אותה? מזל שהמציאו את המכונית
|
|