הדורבנים(נשלט) |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
איזה אנשים אתם רוצים שיכתבו פה?
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
הדורבנים(נשלט) • 10 בנוב׳ 2008
חשבתי קצת על הפורום הזה, ומי נמצא בו ומי לא, וזה עורר בי שאלות שרציתי לשאול את כולם:
לנשלטים (אבל גם לשולטות, בעצם). האם בא לכם שהפורום הזה יוצף בבנות, אבל כאלה ש: 1) לא נגעו או חוו אף פעם בדס"ם, אבל סתם מסתקרנות מהנושא. 2) לא בא להם בכלל להשפיל או להכאיב, אבל נורא בא להן שגברים ייתחסו אליהן כאל מלכות, יעריצו אותם, יפנקו אותן, וכו'. 3) לא רוצות להשפיל להכאיב, או כל מחויבות אחרת לדעת איך מצליפים, אבל נורא כיף להם שגברים מנקים להם את הביית או מסיעים אותם, תמורת שיחה כיפית. 4) דנה ספקטור. לשולטות (אבל גם לנשלטים בעצם). האם בא לכם שיכתבו פה בנים ש: 1) בני 20, שרק רוצים לעשות טוב ולהתייחס יפה לנשים. פינוקים מסאזים וכך. 2) בני עשרים וככה, שלא הייתה להם אף פעם בחורה, אבל הם מסוקרנים מנשיות, ומנשים בכלל, ורוצים לדבר איתן. 3) אין להם מושג מה זה בדס"ם, אבל הם מסוקרנים כי יש להם קיק קל לכפות רגליים נשיות (איציק מהיפה והחנון, למשל) (אין משמעות לסדר שבא נכתבו הדברים). ואין משמעות נסתרת בשאלות.. זה מעניין כדי לדעת מי אנחנו בכלל. |
|
Halrloprillalar |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
Re: איזה אנשים אתם רוצים שיכתבו פה?
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
Halrloprillalar • 10 בנוב׳ 2008
לנשלטים (אבל גם לשולטות, בעצם). האם בא לכם שהפורום הזה יוצף בבנות, אבל כאלה ש:
1) לא נגעו או חוו אף פעם בדס"ם, אבל סתם מסתקרנות מהנושא. כן, בכיף. יש להן פוטנציאל ... 2) לא בא להם בכלל להשפיל או להכאיב, אבל נורא בא להן שגברים ייתחסו אליהן כאל מלכות, יעריצו אותם, יפנקו אותן, וכו'. טוב, זהו רצונה של כל בת וינילית. מה לנו ולהן ?? וד"א, לא כל אחד אוהב השפלות. ) לא רוצות להשפיל להכאיב, או כל מחויבות אחרת לדעת איך מצליפים, אבל נורא כיף להם שגברים מנקים להם את הביית או מסיעים אותם, תמורת שיחה כיפית. לא תודה. שינקו לבד. 4) דנה ספקטור. מי זאת ? |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
Morticia • 10 בנוב׳ 2008
דולפינצ'וק
אני אומרת בוא תעזור לנקות ביחד בכבוד טובים השניים מן האחד אפשר לשיר את השיר הזה ברקע - לא חייבים.. ואתה יכול לתת במורל בזמן ש... תעשה טוב ותניח את הדלי שם בבקשה - אכפת לך נשמה? ככה טובה בין חברים פה ושם, מה רע? ויש שישתעשעו בחידודי לשון ומשחקי מילים חדים פחות או יותר פה ושם תשחרר קצת מותר, שחרר... ויאללה ספנק קטן בשביל הצחוקים בלי כאבים הארד קור כי זה פחות הקטע שלנו באיזה יום תפסת אותנו? יש שתלטן שכלתן ... אני הייתי מתיישבת לך על הרגש - משחררת לך צ'אקרות - לא מוותרת... סתאאאאם בכבוד בני אדם לפני הכל - אם לא, NEXT, חבל... מורטי כותבת כאן פה ושם זה גם בסדר, נכון? SSC יה פוג? מה אתה משחק אותה עכשיו? כולנו פה חברים של כולם לא? מנייארות של סנובים ומשפילנים כאלה זה של הליטל פיפל.... מה לזה ולנו? המשך ערב נעים ידידיי היקרים |
|
Halrloprillalar |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
Halrloprillalar • 10 בנוב׳ 2008
Morticia כתב/ה: דולפינצ'וק
אני אומרת בוא תעזור לנקות ביחד בכבוד טובים השניים מן האחד מורטישה, הנושא קיבל אצלי התיחסות ספרותית בפסח האחרון - איני זוכר במדויק מניין מכות מצרים אצלי הן מסתכמות בדרך כלל בדלי, סבון ומים עברתי השבוע, כמו בהלם של ילדות חמש עשרה שעות של השפלות ושל עבדות אני דובר אמת, למרות שזה נשמע כמו בדיחה אשתי שלחה אותי לתת עזרה למנקה. ... זחלתי על ברכי, המצויד בליפה על הרצפה הרטובה ומכוסה בג'יפה רחצתי מקרר, קומקום וגם תריסים מסקנתי – פסח זה חג של סבל, לא נסים. בקיצור, אני מנקה רק בבית שלי ! |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
Morticia • 10 בנוב׳ 2008
בכבוד מותק - אני מדברת בכללי
לא מגייסת אותך ספציפית אבל אם אני מזמינה אותך לקפה אז אכפת לך שאני רגע אעשה אבק ואתה תשטוף איזו כוס שיהיה לנו נעים? בלי שפשופים כבדים {מנייאק! איך עשית לי לקנא עכשיו.... אוף!} ותודה לאל חנוכה בדרך סופגניות ולביבות ו... סמוך עליו בענייני הנסים - אמן וסביבון פוג פוג פוג {!} נ.ב. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3181617,00.htm ותפסיקי גברת נכבדת לפרגן ל"כפילות" שלך איכויות של וירג'יניה וולף אנחנו מתרגלות פרגון נשי עכשיו ברשותך, כן פנימה והחוצה... יש מצב לאקספרימנט? בואי ננסה.. כמו שעורי יוגה.. {או סקס רחמנא ליצלן! כל אחת עם גבר לבחירתה כמובן} פנימה... והחוצה... ואת נראית יופי - דוגרי גם כן עלמה האלה.... פרגנו לי על כל כתבה ו..... גם כן עלמה האלה... נפלו תכלס אחרי משהו כמו 3 גליונות גג, לא? פרגון, אני אומרת לכם... תרומה לחברה.... יד לוחצת יד... גיוון ופתיחה... {ישבן וערווה בעת לידה... תשמעו, זה נושא.... } ועיניים סגולות גג על אליזבת' טיילור משחקת את הוירג'יניה בעדשות תפסיקו לפחד כבר! ומי ישים כזה ישבן במלונה? להזכיר לכם פה נשכחות אה-לה סופיה לורן ואהוב לבי משוש חיי גבר חלומותיי מארצ'לו מאסטורייאני?? אחחחח אחד מרגעי ההיי-לייט הגדולים בחיי {לא מגזימה!} היו כשהוא הגיע לביקור לכבוד הקרנת בכורה בקולנוע לב כשהוא היה בן איזה שבעים ומשהו - חתיכת חטיאר - אבל מארצ'לו זה מארצ'לו - זקן זקן - הורס שרמנטילי עם סקס אפיל של גונדולה - הייתי מפרקת אותו - איזה ג'נטלמן על יאלללה! וניגשתי אליו ואמרתי לו: מארצ'לו יו אר דה סקיאסט מן אין דה וולרד - איי לאב יו והוא הביא לי בשרמנטיליות וככה תפס לי את היד ואמר: גראצי מואי בלה עם איזה המהום מתחת לוויסקס וערפול ריסים, כמו ג'סיקה ראביט אבל אה-לה מאצ'ו לא יודעת איך הוא עשה את זה! הביא לי נשיקה נעימה כזו של גבר שעשתה לי צמרמורת באצבעות וגם בעורף נרשמו כמה כיוונים... הוא היה מפיל חזק מה שנקרא... וכמו מנייאקית עוד התעקשתי על הנחשה והבאתי לו ב... דאס דיס קאם וויד דה ג'אקל סאונד? איי לאאאאאב איט! חייכתי מבסוטה והוא צחק ואחלה גבר עד הסוף נותן לאישה את המלכה אתם לא מאמינים איזה מלך! ומי לא רוצה כזה לרגלה? מה ספונג'ה עכשיו יה משוגע? יש לי רעיונות יותר יצירתיים לנסות אתך.... הלך לעולמו מאז יהי זכרו ברוך ותראו איזו סופייה! איפה יש כאלה סופייות? וואה וואה..... {פרגון נשי זו לא נטיה מינית - הומופוביה יושבת גם על נשים - לסבופוביה כבר אמרו? אני לא סובלת ממנה ואיפה שיש אישה יפה... בכבוד - מה זה? אישה יפה לא מתחשבנת על יפות אחרות ומי שלא יפה לא מקבלת הנחות, אין מה לעשות... ולפעמים אנחנו זונות ומקנאות, במקומות שלנו, אצלי ציצים עלולים להתגלות כנושא רגיש לפרקים... מאיפה קיבלת כאלה גדולים יה מנייאקית? במיוחד אם זה מחולק בצורה מאוד לא הוגנת בתוך התא המשפחתי! ועוד המצומצם! גרררררר לא משנה עכשיו לה לה לה לה.... דה סוויט לאב סטורי לה לה לה לה לה לה.....} http://www.youtube.com/watch?v=XAZzKnKdvHA איזה יופי זה אה? איפה רואים כאלה? ככה וכזה אני רוצה! מי נותן לי? בכבוד יפים שלי.... וחוצמזה, רק רציתי שתדעו שזובי זובי זו זה...... http://www.youtube.com/watch?v=LIvWogsCbO8 וגם כן עם כל האיטלקית הזו, כולי נהייתי דג ושמו וונדה אהההההההההההההההההה........................... |
|
האמפרי |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
האמפרי • 10 בנוב׳ 2008
ב. מיכאל.
|
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
Morticia • 10 בנוב׳ 2008
האמפרי כתב/ה: ב. מיכאל.
והאמפרי גם! תמיד, כן, בטח... זה אוצר זה אל תזלזלו...! {שתו...!} |
|
Tame |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
Tame • 10 בנוב׳ 2008
פוג, זו שאלה מעניינת
אני מנסה לחשוב עליה קצת לעומק ומגיע לכך שבסופו של דבר מי כותב או לא כותב בפורום זו לא השאלה האמיתית (לפחות לא לגבי) כי תכלס מבחינתי זה מי שבא ברוך הבא, כולם מעניינים אותי, גם אנשים שאני לא באותה עמדה מוסרית או בדסמית כמוהם. אבל השאלה ששאלת יכולה לקבל תשובה יותר ישירה אם ננסח אותה כ"מהי ההעדפה המינית/בדסמית שלכם" אבל אז חוששני שכמות הקטגוריות שנתת לא מספיקה (למעט אנשים עם פטיש לדנה ספקטור). אז התשובה שלי היא שהייתי מאוד שמח ליותר אופציות לתקשורת עם נשים שהן דומיננטיות מטבען בלי קשר לאיך הדומיננטיות שלהן מוצאת ביטוי בחיי היום יום שלהן. כך שגם אם יהיה כאן אחוז גדול של נשים שלא מתאימות להעדפות שלי זה לא ישנה בכלל כי מה שיהיה חשוב בהקשר של העדפה של מיניות וזוגיות הוא רק המספר האבסולוטי של הנשים שכן ימצאו חן בעיני ולא היחס שבין שתי הקבוצות. אבל כמו שכבר אמרתי קודם, חיזור לחוד והפורום לחוד, מבחינתי שגם יהיו כאן רק גברים כל עוד הנושאים מעניינים זה סבבה לגמרי. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
כן. אנחנו רוצות..
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
godisafemale(שולטת) • 10 בנוב׳ 2008
כן. אנחנו רוצות שתום קרוז יכתוב פה כשהוא בתול בן 20 או מנוסה בן 40. כיין אנחנו רוצות!
|
|
Tame |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
Tame • 10 בנוב׳ 2008
כן כן טום קרוז
הוא גם יכול לספר לנו קצת על זולטאר השליט האיום של הגלקסיה (אגב הוא דיי נמוך, גבול קשה בשביל הרבה כאן.. מסכן...) |
|