משועשעת |
לפני 15 שנים •
25 בנוב׳ 2008
ככה בקטנה, באמצע הלילה
לפני 15 שנים •
25 בנוב׳ 2008
משועשעת • 25 בנוב׳ 2008
מוכן ? היא מחייכת אלי בשובבות. כן, אתה נראה מוכן, עונה בעצמה.
תופסת לי את האמה ומושכת בחוזקה בתנועה סיבובית כנגד כף היד. בקול פיצוח מחריד נשברת האמה ואני צורח עד לב השמיים. "שו, שו, תירגע חמוד.” "לא יכול להירגע”, אני צורח בתשובה. אההההההה !!!!! אני ארגיע אותך, מחייכת ושמה לי שקית ניילון על הראש, קושרת עם סלוטייפ סביב הצוואר. טוב, לא איכפת לי להיחנק, לפחות זה לא כואב. אבל היא, יש לה את האג'נדה משלה. להיחנק זה לא מספיק מבחינתה. פותחת חור ומשתינה לתוך השקית הקשורה לי על הראש. וסוגרת את החור חזרה עם נייר דבק. עכשיו אני נושם את השתן שלה. בעעעע. היא לא נחה לרגע, כבר יש לה מזמרה ביד. עוד לפני שאני מעקל היא הופכת את הקטן שלי לחצי קטן. אוח, כואייב ! אני צורח במלא בגרון - "די די די די די”. “גאג גאג גאג גאג" היא עונה לי, מורידה את השקית מהראש, מתיישבת לי על הפנים ומחרבנת ישר לתוך הפה. וקושרת בנייר דבק כמובן. יאמי. גאג חרא. עכשיו היא נראת רגוע יותר, מסופקת. כבר לא בוער לה. לוקחת כפית וחופרת לי בתוך העין, לאט ובהנאה. אני רוצה לצרוח אבל לא יכול, בגלל שגאג החרא עדיין תקוע לי בפה. אני רוצה לצרוח ... אהה ... אהההה ... אההההההה !!!!! אהההההה, אני מתעורר ! זיעה קרה מכסה את גופי, ניחוח חרא הדמיוני עדיין באפי. היא שוכבת לידי, מחייכת מתוך חלום מתוק. מה זה, היא חלמה את אותו חלום ? הרעד שלי כנראה מעיר אותה, היא פותחת עיניים ומביטה בי. “חלמת ?” “כן" אני עונה בחלחלה. “חלומות מתגשמים לפעמים", היא מחייכת במתיקות, מפנה אלי את גבה ונרדמת שוב. |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
25 בנוב׳ 2008
לפני 15 שנים •
25 בנוב׳ 2008
אנדרפוט • 25 בנוב׳ 2008
אכן משעשע
|
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •