שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

רדום פה

לפלפית​(נשלטת)
לפני 15 שנים • 29 בנוב׳ 2008

עונש או עונג

לפלפית​(נשלטת) • 29 בנוב׳ 2008
עונש או עונג
"את תענשי על מה שאמרת, כך אמר לי המאסטר. תבואי ביום שישי לקבל את העונש שלך.
כשהגעתי לשם אמר לי המאסטר:
שלום זונה אני רואה שהגעת, אפילו הקדמת.
לכי לנקות את הבית יש כמה מטלות שהשארנו בשבילך לסיים
לאחר שסיימתי את הנקיונות..סיגריה אחת לאחר אישור עישון., למקלחת כלבה..מקלחת? הרגע התקלחתי. שוב? מה עם הסטריליות הזו, אשתגע בסוף. מקורות יחשבו שיש לנו בריכה פה. חוץ מהבריכה שיש לי בין הרגליים חחחח
במקלחת אל תשכחי לנקות את התחת שלך. התחת שלי, אמרתי לו בתדהמתי, מה עם התחת שלי.
הלילה התחת הזה לא שלך יותר, מהלילה הוא של גבירתך ושלי.
אמאלללללללללללללללללללללה, הם בונים על התחת שלי. במקלחת, גברתי והמאסטר בודקים אותי אם אני עושה כבקשתם. מבויישת מהמצב הזה, קצת מביך כל הקטע הזה. משפיל הייתי אומרת. אבל בראש חופר לי רק דבר אחד. עד כמה אוכל לסבול את הכאב של החדירה הזאת לתחת שלי.
רק אני חושבת על זה וכבר כולי רועדת, רעידות של פחד.לא מצליחה להשתלט על זה.
תמיד חשבתי שלא אפחד מכלום, הנה גם לי זה הגיע.
רועדת, נכנסתי לחדר, מגבת גדולה במרכז המיטה, חבלים עליה, מסיכה לעיניים, מוסיקה שקטה מתנגנת ברקע.
שכבי על המיטה כלבה, מצווה עלי המאסטר, גברתי שם, לידי, אני מריחה אותה, כיסוי העיניים כבר עלי. הוא קושר אותי.
עם כל קשירה, הוא בודק שלא תהיה לי יכולת תזוזה. מקצר ומהדק, קודם את הרגליים ולאחר מכן את הידיים.
"איך ההרגשה כלבה", פחד מאסטר, (והרעידות מתגברות), גברתי מלטפת אותי מנסה להרגיע.
בום מכה על הישבן ועוד אחת ועוד אחת, מי סופר בכלל. התחת שלי למעלה מרגישה שהכל פעור שם,
פוחדת, רועדת, מקווצת, מפעילה את כל חושיי, לדעת מה מגיע. אני שומעת את רעש הכפפות הוא שם אותם על ידיו. זהו מהמצב הזה אין לברוח.
לברוח? אני בכלל רוצה לברוח?
.כמה פעמים אמרתי למאסטר במסן, "מאסטר אני רוצה,מבקשת, מתחננת אליך מאסטר, תגשים לי, בבקשה ,פנטזיה של שנים שרודפת אותי
בבקשה מאסטר תאנוס אותי" תהיה ברוטאלי איתי, רוצה להגשים את הפנטזיה הזו.
חולמת על זה בלי סוף, רוצה להגשים את זה. בבקשה מתחננת אליך
הנה זה מגיע, שימון ואצבע אחת בתוכי ועוד אחת, ויש את השלישית, כואבת, צועקת, גונחת, נהנת
אוח כן אוח לא כואב לי מאסטר כן מאסטר תמשיך מאסטר בבקשה. מחדיר לי את הפלאג הרוטט, וואי איזה כאבים אני חושבת שאני הולכת למות.
עברו שנים מאז שעשיתי אנאלי, לא זכרתי שזה כל כך כואב. גברתי מלטפת אותי מרגיעה אותי, מסניפה את הריח שלה, מטורפת על הריח שלה.
המאסטר עולה על המיטה, והוא כבר בתוך הפה שלי. מוצצת מענגת אותו, מתענגת ממנו. איזה גודל וכל זה הולך להיכנס לתוך התחת שלי.
אמאלההההההההההההההההההההההההההה
עולה עלי, חודר בי, אני מקווצת, צורחת, נהנת גונחת, הוא מפסיק, לא חודר בי עד הסוף,
גברתי באה אלי עם סטרפאון, מוצצת לה אותו, מרטיבה אותו, היא עולה עלי, איך שאני מרגישה אותה עלי כולי מתמסרת, שלה, שלה, שלה, שלה, בשבילה,
אעשה הכל בשבילה,לראות אותה נהנת ממני, לראות אותה גאה בי, אוח כולי רטובה, חודרת בי באחוריי, אוחחחחחחחחחחח
עונג, מלא באהבה, אני גומרת. עד הסוף עד הקצה, שם זה המקום שטוב לי, זה המקום שכל כך אהוב עלי, נבעלת, בעולה ע"י גברתי,
שלך אני גברתי עד הקצה.
בועלת אותי, אני גונחת מסורה לך גברתי,שלךךךךךךך, היא יוצאת ממני, המאסטר עולה עלי, חודר בי באחת, בועל אותי אונס אותי לתאוותיו, לרצונותיו
לעינוגיו, אוחז בשערי מטה את ראשי הצידה, נושך בגבי, בועל אותי, בתוכי עמוק, קורע אותי. מגביר את הקצב, גומר בתוכי.
גמורה, בספייס עמוק, מותשת, גאה בגברתי ובמאסטר, שעשו את זה בצורה הטובה ביותר, שהגשימו לי פנטזיה של שנים, שרדפה אותי.
גאה בעצמי, שהצלחתי לענג אותם.
גברתי באה אלי, כלבה שלי, אני גאה בך.
המאסטר אומר לי כלבה טובה את.
עונש או עונג, מה זה היה?
עונג מאהבה. תודה לך גברתי, משאלה, תודה לך מאסטר.
PoiSon EvE
PoiSon EvE • 29 בנוב׳ 2008
אווו עכשיו כבר לא רדום כאן כל כך
icon_wink.gif
משאלה​(לא בעסק)

נועזתתתתתתתתתתתת

משאלה​(לא בעסק) • 29 בנוב׳ 2008
אוהבת אותך שפחתי מאוד

נהנת כשאת מהנה אותי ואותו

שמחה שאת שלי שלו

גאה בך מאוד

משאלה
לפלפית​(נשלטת)

גאה להיות שלך גברתי, משאלה

בכל פעם שרואה אותך, נעצרת נשמתי.
שלך שלך שלך שלך שלך שלך שלך
הכל בשבילך
אעשה הכל למענך, אין מילים בפי לתאר את אהבתי אלייך.
אוהבת אותך בטירוף kiss.gif
לפלפית​(נשלטת)

אהה מקווצת? מאיפה זה בא

מכווצת מכווצת מכווצת
בטוח שלא אתבלבל יותר (-: