מתחלפתלסביתגנרית |
לפני 15 שנים •
27 בנוב׳ 2008
אולי שאלתי פעם, איך מדרגים כאב? אני שואלת כ
לפני 15 שנים •
27 בנוב׳ 2008
מתחלפתלסביתגנרית • 27 בנוב׳ 2008
לא ונילית ולא בדסמית.
מבחינתי. אני מרגישה עב"ם. היו לי חיים מוזרים. אני יכולה לבהות בסולם כאב. זה לא יעזור. המוח שלי לא עובד רגיל. הכאב שלי מורכב מדי. סבלתי ממנו שנים מאז שאני זוכרת את עצמי. מן הסתם הוא לא זהה. אני אדם אחר עכשיו. איך אני משווה ומדרגת? איך לדעת לאן ללכת? תרופות פסיכיאטריות ? משככי כאב ? רפואה אלטרנטיבית ? איזה סוג ? דיקור ושיאצו כואבים. אז מה. זה כאב נסבל. דברים לא חוקיים אבל שעוזרים? ספורט למרות שקשה? איזה? שינוי תזונה? בריא? דגים וירקות? טבעונות? צמחונות? אולי בכלל בשר וממתקים? לפחות הסכמתי עם עצמי שאת האוכל הדל והרקוב ויקר שגדלתי עליו, לא. וכם לא קמח תירס מבושל. אף פםע לא עשיתי כלום מסודר. לא ישנתי. לא אכלתי. לא כלום מסודר. אני חיה מחוץ לזמן. למרחב. הציעו לי ללמוד צ'י קונג חינם. אני מפחדת. מה עוד? להשלים? להאבק? מה בראש? מה בגוף? מה בצורה מלאכותית ובכוח? מה לאט לאט לאט? בינתים אני בונה על זה שאני מגיעה לגן עדן. וכל השאר לגיהנום. |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
27 בנוב׳ 2008
לפני 15 שנים •
27 בנוב׳ 2008
אנדרפוט • 27 בנוב׳ 2008
בטוח שאת מגיעה לגן-עדן, לפי התיאורים שלך את כבר עכשיו בגהנום.
מה בדיוק כואב לך? הלב, הגב, הבטן? |
|
מתחלפתלסביתגנרית |
לפני 15 שנים •
27 בנוב׳ 2008
כשאני בוחנת מתוך ריחוק רגשי ושיכלי את הגוף
לפני 15 שנים •
27 בנוב׳ 2008
זה בעיקר כאב נסבל בשכמות ובגב ובעורף.
שאפשר למנוע ע"י יציבה נכונה. שנים הלכתי וישבתי כפופה, לא זזתי כמעט, כשזזתי זה ההי עם טיקים וכפיתיות. מה הסיכוי שלי להוציא מאורתופד תשובה כנה לגבי מצב השלד שלי? שיגיד אם אני צריכה ניתוח או פיזיותרפיה או חגורת גב. לא הלכתי אף פעם עם מחוך או נעלי עקב. אני ונילית. אה. יש לי כאבים בכפות הידיים. אבל גם הם תוצאה של מאמץ יתר. אני משועבדת לכל מיני דפוסים. למזלי אני לא עובדת. אני אגב תמיד מחפשת עבד נקיון אמין, אני שפחה בבית ענק מפלצתי, הבעיה היא שיש גניבות. אמא שלי פסיכית. אני צריכה להיות ליד העבד כל רגע נתון. קודם לסדר. כאבי ראש מוזרים, בד"כ נסבלים. תחושות מוזרות. שום דבר לא מעורר זעקות. או נמצא כל הזמן. אז זה לא כרוני. העיניים הכי כואבות שלי. שנים של טיקים עייפו לי את השרירים מאוד. יש לי מתח בגוף שאני לא יודעת לפרוק. השיניים מן הסתם יפתרו. השרירי שוק ברגל שורפים ונתפסים לי הרבה. יש לי מעט דקירות בגוף לפעמים. הרגליים והידיים נרדמות לי. לפעמים אני מרגישה שאני עוד מעט מפסיקה לנשום. לא רק מהתרגשות או מתח. יש לי אינסומניה מורכבת, ז"א השעות והשעון והמשך והסיוטים והמחשבות לא סדירים. אבל הסיבות לה מגוונות. אני אף פעם לא אכלתי או ישנתי מסודר. או שום דבר אחר. העיכול שלי אף פעם לא סדיר. מן הסתם יש קצת בעיות. העור בסדר. יש לי כרס ענקית מסיבה לא ברורה. אני לא אוכלת עוגת שוקולד כל יום. יש לי לפעמים מיחושים בחזה. אני מרגישה שקצב הלב שלי לא סדיר. לא רק במאמץ. צריכה לבדוק אם זה רק מאמץ פיזי או גרוי ריגשי. יש לי תחושות מוזרות בבטן שלא קשורות לעיכול או מחזור. אני מדממת די הרבה לגילי. מה הממוצע לגיל 28 לבלי גלולות? אני קפואה לגמרי ולא יכולה לזוז, לפעמים משותקת. במיוחד אחרי מחזור. יש לי נטיה לסחרחורות וחולשה. אם זה בעיה בגוף? בנפש? שכחתי עוד משהו בטח. לגבי הנשימה. אני מרגישה חנק בקלות. היו עוד? יש לי קורדינציה מוזרה, לא גרועה. |
|
מתחלפתלסביתגנרית |
לפני 15 שנים •
27 בנוב׳ 2008
ובאופ כללי, אני מרגישה שאני מריונטה מדי.
לפני 15 שנים •
27 בנוב׳ 2008
קל מדי לשבש אותי, להכאיב לי, וכולי.
|
|
מאותגר |
לפני 15 שנים •
27 בנוב׳ 2008
לפני 15 שנים •
27 בנוב׳ 2008
מאותגר • 27 בנוב׳ 2008
אה אוקיי. זה לגמרי ברגיל....
|
|
נולי |
לפני 15 שנים •
29 בנוב׳ 2008
לפני 15 שנים •
29 בנוב׳ 2008
נולי • 29 בנוב׳ 2008
אני אישית חושבת שאם תתחילי לעבוד או תמצאי לך איזו תעסוקה קבועה, שתכניס סדר בחיים שלך, הכל ישכח. פשוט לא יהיה לך זמן להתעסק בכאבים האלו.
בלי לפגוע אבל את נשמעת כמו זקנה משועממת שאחות קופ"ח היא חברתה הטובה ביותר, ואת צעירה. ולמרות שאני נשמעת כמו "אמא שלך" אני מציעה לך לנסות למצוא תעסוקה שתמלא את יומך. ושוב-אין כאן נסיון לפגוע,ואני מתנצלת אם פגעתי. את לא היחידה עם בעיות וכאבים ונכויות.יש רבים כמוך. כולנו מפרנסים יופי את ביטוח לאומי וקופות החולים ועוד. בנוסף מנסיוני האישי רפואה אלטרנטיבית יכולה לעזור, אם עושים מה שהם אומרים. הם ,בניגוד לרופאים רגילים, רואים את האדם במכלול ולא כחלקים קטנים ונפרדים. לפעמים חזרה בתשובה והתמקדות בדת עוזרים. לא כי אלוהים עוזר אלא כי עסוקים במשהו ואין זמן להיות חולים. בהצלחה. |
|
segev(שולט) |
לפני 15 שנים •
29 בנוב׳ 2008
מה יש לה לחפש בגיהנום ???
לפני 15 שנים •
29 בנוב׳ 2008
segev(שולט) • 29 בנוב׳ 2008
אנדרפוט כתב/ה: בטוח שאת מגיעה לגן-עדן, לפי התיאורים שלך את כבר עכשיו בגהנום.
מה בדיוק כואב לך? הלב, הגב, הבטן? |
|