ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

פנטזיה מעניינת...

mister master
לפני 15 שנים • 28 בנוב׳ 2008

פנטזיה מעניינת...

mister master • 28 בנוב׳ 2008
אני מפנטז על נשלטת צעירה ויפה...היא עושה בשבילי הכל , אוהבת למצוץ , לקבל מקדימה, אחורה, ורק מחכה שאני אגיד לה מה לעשות ואיך לרצות אותי, יום אחד אני מבקש ממנה להתלבש בבגדים הכי סקסים וזנותים שלה ולחכות לי...אני מגיע בשעה שקבענו אבל הפעם לא לבד...
מצאתי ברחוב עובד זר אפריקאי ענק ושרירי, סיכמתי איתו מראש שאני מסדר לו סקס מטורף עם צעירה סקסית, אני מתחרמן רק מלחשוב על המבט על הפנים של הנשלטת שלי, היא פותחת את הדלת בתלבושת הסקסית שלה והפה שלה נפער קלות כאשר עיניה נחות על הגוף השחום והענק מולה, אנחנו נכנסים יחד אני מתיישב איתו על הספה ואומר לה להביא לנו שתייה, "שימי מוסיקה" אני אומר , האפריקאי ואני שותים בירה והיא יושבת מולנו מבוישת וסמוקה, "תרקדי " אני פוקד עליה, היא קמה בהססנות ומתחילה לרקוד בחושניות, האפריקאי מתחיל להיות קשה תחת מכנסיו, גם אני , אני שולף את הזין שלי וגם הוא בעקבותיי שנינו מתחילים לאונן בזמן שהיא מתפשטת תוך כדי ריקוד, " בואי לפה ותמצצי לו" אני אומר לה היא יורדת על 4 מתקרבת...מתחילה למצוץ בבישנות ואחר כך בתאווה, הוא נאנח בהנאה רבה, אני מאונן ומתאפק לא לגמור, המראה של האיבר הכהה העצום בתוך הפה העדין שלה שולח אותי למקומות חדשים של ריגוש, האפריקאי לא יכול להתאפק ואחרי 2-3 דקות גומר לה בפראות בתוך הפה, המראה שלה מבולבלת ומרוגשת גורם לי להתפוצץ, אני גומר לה על הפנים והחזה , היא נהנית...מלקקת עצמה ומחייכת בסיפוק. אנחנו נפרדים ממנו , הוא הולך ואני מברך אותה על כמה שהיא הייתה טובה ומסורה בשבילי, עכשיו צריך לחשוב על הדבר הבא...
dragon fly
dragon fly • 28 בנוב׳ 2008
מה הקשר לבנות על הבנים? icon_rolleyes.gif
Madame T​(שולטת)

אכן פנזטיה מענינת

Madame T​(שולטת) • 28 בנוב׳ 2008
רק לא בפורום הנכון...
מישלי

ואם שואלים אותי....

מישלי • 28 בנוב׳ 2008
מהתיאורים שלך, נראה בכלל שאתה גיי icon_eek.gif

ולגבי הדבר הבא:
מכיוון שאנחנו מתארחים בפורום "הבנות על הבנים",
אולי כדאי לשלב את שני האלמנטים:

ש"הנשלטת הצעירה והיפה" שלך,
תסרסר אותך בחזרה עם ה"אפריקאי ענק ושרירי"

וכולנו נהיה מרוצים !
icon_rolleyes.gif

*רק באתי לעזור...
mister master

למישלי

1. לא אני לא גיי
2. טעיתי בפורום אני חדש פה מצטער
3. את דבילית מוחלטת וחסרת כבוד .
A v​(שולט)

Re: למישלי

A v​(שולט) • 28 בנוב׳ 2008
mister master כתב/ה:
1. לא אני לא גיי
2. טעיתי בפורום אני חדש פה מצטער
3. את דבילית מוחלטת וחסרת כבוד .

אני אתייחס רק לסעיף 3

בדרך הכי ישראלית... "למה מי אתה???"

אתה ברצינות חושב שבגלל שיש לך בסוגריים "שולט" זה מחייב מישהו לכבד אותך???

יש לי חדשות בשבילך_____ (השלם את החסר)
mister master

לחזק ורגיש

אף אחד לא [B]חייב לכבד אף אחד , אבל ברגע שאדם מפרסם תוכן אישי בפורום שנמצא בתוך אתר שאמור לייצג סובלנות ופתיחות לטעמי לפרסם תגובה מעליבה רק משליך על המגיב וזה ברור שהמגיב או המגיבה סובלים מרגשי נחיתות קשים, לשפוט זה הדבר הכי קל בעולם וזה גם בחינם בגלל זה כולם עושים את זה...ותחשוב על זה
דרך אגב אם הייתי ממש משועמם גם אני הייתי יכול להסתובב בפורום הזה ואחרים ולקרוע לגזרים אנשים שבעיניי כל מילה אשר כתובה על ידם תמוהה בצורה קיצונית אבל...אם הייתי רוצה לשפוט הייתי הולך ללמוד משפטים
ודבר נוסף...
אתה גם דביל מוחלט
A v​(שולט)

וואללה

A v​(שולט) • 28 בנוב׳ 2008

אתה יודע מה כבר כתבתי משהו ומחקחתי.

אתה והרמה שלך פשוט לא שווים תגובה.

ביי אפס דבר לקיר
.
המלט
המלט • 28 בנוב׳ 2008
באמת מזמן לא היו פה דפרים חדשים שכותבים בפונטים צבעוניים גדולים. כאילו לא די
לנו בכל האנשים הנמוכים והקטנים שחייבים -- אבל חייבים לכתוב בפונט שמן בגודל 18.
האתר הזה מזכיר לי מדורת שבט של hill-billies שמרנים מוירג'יניה הדרומית; סמוקי לחיים, אדומי
צוואר, אדומי פונט ונטולי מיקרו-גרם של סובלנות. שומרי תריסים עבי עורף אלה מתנפלים על כל
מה שרק אפשר, ואם המסך לא היה מפריע, בטח הייתי חש בהבל פיהם עד כאן. אם האתר הזה
מבטיח קורט של קינקיות לבאים בשעריו, רוח רעננה של ליברליות מינית משוחררת, שריטוּת
חיננית במינון מדויק -- הרי הוא צפוי לאכזבה מרה. במקום קינק - סטינק; במקום רוח רעננה -- מים
עומדים של השקפות עולם מגדריות וקשיחות, שלא ניתן להזיזן אפילו מילימטר; ובמקום שרוטים
חינניים -- פקידים חמורי סבר, כתבנים אפורים שעסוקים במלאכה הקדושה מכל -- מיון התכנים על
פי הפורומים שלהם.

אז נכנס בנאדם, וכתב פוסט על נשלטת בפורום הבנות על הבנים; תירו בו וזהו.
רנסנס​(שולט)
לפני 15 שנים • 1 בדצמ׳ 2008

למיסטר מאסטר

רנסנס​(שולט) • 1 בדצמ׳ 2008
1. זה בהחלט המקום לשים את התוכן ששמת. החפצה או השפלה של בת הזוג, גם אם זה על ידי גבר אחר, זה בהחלט תוכן למיילדום.
שלא ינסו לבלבל לך את השכל.
נכון שאפשר גם לראות בזה השפלה גברית על ידי גבר אחר, אבל זה רק אלמנט נוסף במסכת ההתמסרות של זוגתך לך.

2. אכן יש פה לא מעט אנשים מגעילים. היה נחמד לו כלובי היה יוצר אופציה להעיף תגובות משרשורים שאנשים פותחים. הרמה פה ישר הייתה קופצת מדרגה.